SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Olet elänyt aiemmin

Minulle oli jo pienestä pitäen itsestään selvää se, että tämä ihmiselämä ei ole ainoa laatuaan vaan että olen elänyt aiemminkin. Ei meillä kotona tällaisista asioista puhuttu, mutta ajatus siitä, että tämä yksi ja ainoa elämä olisi jollain ihmisellä täynnä sairautta, köyhyyttä ja kärsimystä, kun jollain toisella se olisi iloista, rikasta ja onnellista, ei tuntunut hyvältä. Meillä on todellakin ollut satoja, mahdollisesti jopa tuhansia elämiä ihmisenä niin miehinä kuin naisina, hyvinä ja pahoina, rikkaina ja köyhinä, nuorina ja vanhoina, terveinä ja sairaina, urheina ja uhreina, mustina ja valkoisina. Olemme eläneet eri puolilla maapalloa, mutta myös eri planeetoilla.

Monissa uskonnoissa uskotaan jälleensyntymiseen. Valitsemme tämän elämän perheemme ennen syntymäämme. Valitsemme niin sanotut suuret linjat – oppiläksyt, mitä haluamme tässä elämässä oppia. Ihmisenä meillä on kuitenkin valinnanvapaus. Jos oppiminen ei kiinnosta tässä elämässä, ehkä se sitten jossain toisessa elämässä tulee eteen. Olemme sieluja keräämässä ihmiselämässä erilaisia kokemuksia – opintomatkalla.

Jos olet mieltynyt johonkin tiettyyn aikakauteen, kieleen tai maahan, on sinulla mitä luultavimmin ollut kyseisellä aikakaudella tai kyseisessä maassa hyvä elämä. Jos et pidä jostain tietystä kielestä, paikasta tai maasta, olet ehkä kokenut jossain aiemmassa elämässä kyseisessä maassa ikäviä asioita. Jos et voi käyttää kaulakoruja tai huiveja, ne ahdistavat sinua, olet ehkä kokenut kuoleman, jossa sinut on hirtetty. Jos et mene mielelläsi veteen tai liiku veneellä, olet ehkä hukkunut jossain entisessä elämässä. Jos pelkäät korkeita paikkoja kuten minä, olet ehkä pudonnut korkealta kuolemaan. Näin meditaatiossa sen kun minut työnnettiin korkean kallion reunalta alas, ehkä jossain Englannissa. Olin nainen, työntäjä oli mies – en kuitenkaan nähnyt hänen kasvojaan. Hyvä niin, jos olisin sattumoisin kyseisen henkilön tunnistanut tässä elämässä.

Ihmelapset ovat kehittäneet taitojaan useamman elämän ajan

Tulemme samasta sieluperheestä, elämme ja koemme monia elämiä yhdessä erilaisissa rooleissa, milloin vanhempina, lapsina, ystävinä, puolisoina. Ei ole siis ihme, kun tapaat jonkun sinulle vieraan ihmisen, mutta tuntuu kuin olisit aina tuntenut hänet. Teidän on helppo keskustella ja olla yhdessä. Mutta voit myös tuntea vastenmielisyyttä jotain henkilöä kohtaan, jolloin olette ehkä jossain aiemmassa elämässä olleet toistenne verivihollisia tai hän on tehnyt sinulle jotain ikävää.

Tämä on aikaa, jolloin näitä entisten elämien muistoja saattaa alkaa nousta esiin unissa ja jopa päivätietoisuudessa. Aika on kuin ympyrä – kaikki tapahtuu nyt – myös entiset elämät. On myös mahdollista kokea osia tietyn henkilön elämästä, ei välttämättä siis syntymästä kuolemaan vaan sen mitä kokemuksia haluaa kokea. Tästä johtuu se, että niin monet ovat kokeneet eläneensä esimerkiksi Napoleonina tai jonain muuna kuuluisana henkilönä.

Krooniset vaivat, joille lääkärikään ei löydä mitään syytä, saattavat johtua jostain entisessä elämässä aiheutuneesta tapahtumasta. Esimerkiksi selkävaiva saattaa johtua siitä, että on saanut puukkoa tai miekkaa selkään jossain aiemmassa elämässä, ja nyt se on aiheuttanut energiatukoksen tässä elämässä, ja tämä tukos on puolestaan aiheuttanut kyseisen vaivan.

Jos sinulla on kova kaipuu pois Maasta, tykkäät katsella tähtitaivasta, olet kokenut elämiä toisilla planeetoilla, erilaisissa muodoissa. Kun ajattelemme ihmelapsia, jotka pienestä pitäen ovat osanneet säveltää kaunista musiikkia tai ovat lahjakkaita muulla tavoin, ovat he kehittäneet taitojaan useampien elämien ajan, myös henkimaailmassa. Meillä kaikilla on taitoja ja lahjoja, joita emme ehkä hyödynnä tässä elämässä. Mutta jos sinua kiehtoo kokeilla jotakin, joku tietty asia vetää sinua puoleensa, niin ehkä olet jossain aiemmassa elämässä tehnyt jo niin, kuten ruotsalainen kirjailija Barbro Karlén, joka on ollut entisessä elämässään Anne Frank.

Entisiä elämiä voi päästä kokemaan tietoisesti myös esimerkiksi reinkarnaatioterapian avulla, jolloin ymmärtää paremmin tiettyjä tämän elämän ihmissuhteita, kokemuksia ja tapahtumia, mutta myös meditaatiossa.

Keskiviikkona, 12.6. klo 20 alkaen ohjaan meditaation menneeseen elämään Kuudes Aisti Auttajien YouTube-kanavalla. Tervetuloa mukaan!

 

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa