SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Sädekehä kadoksissa – jatkotarina osa 5

Sirpa PihlajaniemiTervetuloa mukaan tähän fiktiiviseen jatkotarinaan, joka kuitenkin kertoo sinusta ja minusta, meistä jokaisesta.

Tule mukaan herättelemään muistoja menneestä ja löytämään tästä tarinasta keinoja avuksesi tähän päivään. Tarinan välissä on kommentteja ja kysymyksiä ja kuulen mielelläni sinun vastauksiasi niihin. Jätä siis kommenttisi minulle, odotan innolla vastauksiasi.


Näin tarina jatkuu:

Luola

Luola oli pieni, mutta lämmin ja se loisti ihmeellistä valoa. Siellä ei ollut ketään, mutta Mistriel tunsi vahvan energian läsnäolon ja mietti voisiko olla mahdollista, että hän löysi sädekehänsä jo nyt?

Energia tuntui hyvin samanlaiselta kuin sädekehän energia oli ollut. Nyt Mistriel huomasi kuinka alaston hän olikaan ollut ilman sädekehäänsä ja iloitsi mahdollisuudesta löytää se näin pian.

Mistriel alkoi tutkia luolaa. Mistä valo tuli? Hän ei löytänyt mitään lähdettä tuolle valolle ja silti luola loisti. Mistriel laajensi olemustaan ja tunsi, että luola ei ollutkaan kiinteä, niin kuin hän oli luullut, vaan se jatkui syvemmälle ja oli paljon laajempi kuin miltä se vaikutti.

Uudet kyvyt

Mistriel oli saanut mukaansa matkalle muutamia kykyjä, joita hänellä ei ollut ollut aiemmin ja hän huomasi alkaneensa luottaa niihin liikaa. Hän oli saanut näkökyvyn silmilleen, hajuaistin ja kosketusaistin. Hän oli luottanut näihin uusiin kykyihinsä enemmän kuin niihin, jotka hänellä oli ollut jo ikuisuuksia. Kylläpä hän olikin hämmentynyt tästä uudesta paikasta! Hän oli menettänyt kosketuksensa Isä Aurinkoon heti, kun oli menettänyt näköyhteyden tähän. Olipa hassua!

Mistriel purskahti pulppuilevaan nauruun ja päätti tästä eteenpäin luottaa sekä entisiin kykyihinsä että näihin uusiin.

Niinpä hän laajensi olemustaan lisää ja tunsi, miten luolan yksi osa kaventui ikään kuin käytäväksi ja nyt kun hän tiesi ja tunsi missä käytävä on, niin samalla hän kykeni myös näkemään sen. Niinpä hän astui tuohon käytävään ja lähti kulkemaan sitä pitkin eteenpäin.

Käytävä

Kaikki tuossa käytävässä huokui rakkautta ja Mistriel tunsi olonsa hyvin kotoisaksi. Tällä hetkellä hän oli täysin varma siitä, että tulisi löytämään sädekehänsä pian, mutta vaikkei löytäisikään, niin mikäpä hänen oli ollessa näin kotoisissa tunnelmissa. Mistriel tunsi Amadon olevan lähellään ja haluavan sanoa jotain, mutta koska Mistriel kieltäytyi avaamasta heidän välistään yhteyttä, niin Amado ei voinut sanoa mitään.

Mistriel käveli pidemmälle ja pidemmälle käytävää pitkin ja viimein hän tunsi energian laajenevan laajenemistaan ja rakkauden huokuvan kaikkialla ympärillään. Hän tunsi lämpimän energian tervehtivän itseään ja samalla hän putkahti tuosta käytävästä ihmeelliseen maailmaan.

Vaikka Mistriel oli mielestään ollut aiemmin ihmeellisimmässä paikassa mitä voi kuvitella, niin hänen täytyi myöntää, että tämän paikka taisi vetää vertoja jopa hänen kotiplaneetalleen. Ainakaan hän ei ollut kokenut koskaan mitään tällaista ja nyt kun hänelle oli annettu mukaan matkalleen nuo uudet aistit, niin ehkä myös ne moninkertaistivat tämän kokemuksen.

Uusi maailma

Tuo maailma huokui kaikissa mahdollisissa väreissä, ollen kuitenkin samalla niin tasapainoinen, että mikään yksityiskohta ei riidellyt toisensa kanssa, vaan kaikkialla vallitsi sopusointu ja rauha.

Mistriel näki loistavia temppeleitä, valtavia kristalleja, asumuksia ja erikoisia valo-olentoja ja muita olentoja, joista hän hämärästi muisti puhutun tunneilla, mutta joiden nimeä hän ei millään saanut mieleensä.

Hän näki maasta kasvavan kasveja, jotka hehkuivat eri väreissä ja tuoksuivat huumaavalta. Hän näki taivaita hipovia puita, matalampia pensaita ja kaunista vihreää ruohoa. Mihin tahansa hän käänsikään päätään, hän näki sellaisia asioita, joita hän ei ollut nähnyt näin konkreettisesti vielä koskaan.

Rakkaus vahvistaa.

Hänen sydämensä paisui rakkaudesta tätä paikkaa kohtaan ja tuo rakkaus sai hänet muuttumaan takaisin valoenergiaksi. Edes hieman.

Mistriel huomasi, että hänen ympärilleen oli kerääntynyt valo-olentoja, jotka selkeästi yrittivät kommunikoida hänen kanssaan. Nämä olennot keskustelivat energian kautta, mutta Mistrielille tuotti vaikeutta ymmärtää heitä. He värähtelivät kuitenkin hieman eri taajuudella kuin hän, eikä hän muistanut millään mitä Enkelikoulussa oli opetettu tapaamisista erivärähteisten olentojen kanssa. Amado tietysti olisi tiennyt, mutta Mistriel kieltäytyi vieläkin pyytämästä apua.

Sinussakin on tällainen luola sisälläsi. Luola joka on puhdasta rakkautta ja valoa ja joka vain odottaa, että löytäisit sinne taas. Hengitä syvään ja sukella mielesi avustuksella tähän maailmaan, joka sisälläsi avautuu. Tutustu itseesi ja avaat huikean uuden maailman eteesi.

Kaipaatko tulkintaa omaan tarinaasi? Tilaa Yhden kysymyksen tulkintani Kuudes Aisti Puodista tai soita, kun olen linjoilla. Olen valmis auttamaan juuri sinua.

– Sirpa

Vastaa