SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 25 – itku herkässä juhannuksena

Maanantaina 17.6. Täysikuu, jolloin tietoisuus kuka ja mihin on matkalla kirkastuu. Tunne-elämässä käsiteltäväksi saattaa nousta lapsuus ja ennen kaikkea suhde äitiin. Levottomuus ja turhautumisen tunne saattaa aika ajoin vaivata, mutta jousimies kuun merkeissä tuo optimistisuutta ja mielikuvitusta peliin.

Tiistaina 18.6. kannattaa olla erityisen tarkka mitä sanoo, kirjoittaa tai viestittää sillä  sinusta voi tuntua että joudut taistelemaan ihanteidesi ja oman näköisen elämäsi puolesta ja että aivan kuin koko maailma olisi sinua vastaan. Vältä myös pönkittämästä omaa egoa.

Keskiviikkona 19.6.  on hyvä hetki aloittaa puhtaalta pöydältä jokin osa elämästä. Luota siihen että luovuuteesi ja mielikuvituksesi vie asioita eteenpäin, varo kuitenkin epäluuloisuutta, sillä sille ei välttämättä ole pohjaa.

Torstai 20.6. kärsivällisyys ja itsehillintä on tänään pop, sillä mustasukkaisuutta ja omistuksenhalua on ilmassa, kun mars on oppositiossa pluton kanssa.

Perjantai 21.6. turvallisuudentunne ja läheiset ystävät ovat tärkeässä roolissa juhannuksena, jolloin utopistiset haaveet ja pilvilinnat työntyvät sekä rakkaus-, että työasioissa pintaan. Varo sinisilmäisyyttä. Tunneherkkyyttä sen sijaan on ilmassa, kun aurinko siirtyy illalla ravun merkkiin. Älä siis ihmettele, jos muutama kyynel illan aikana ihan vain kaiken kauneudesta noruu poskille.
Tänään on hyvä hetki kohdata uusia piristäviä ihmisiä tai saada uusia näkökulmia elämään.

Sunnuntai 23.6. parisuhteessa saattaa olla tänään haastetta huolettomuuden, liioittelunhalun ja yliampuvuuden kiristäessä välejä. Saattaa tuntua siltä, että läheisistä ihmissuhteista on enemmän haittaa kuin iloa. Selvitä siis omat tunteesi rehellisesti.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen
1 Vastaus
  1. Marja Liisa Toivonen

    Kiitos. Hyvin kirjoitettu ja Juhannus tuo tietysti lisää herkkyyttä ja kauneutta maailmaan.

Vastaa