SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Kaikki on energiaa

Olin kesäkuun ensimmäisenä lauantaina tanssimassa paneurytmiaa Inkoon Elisaaressa. Tämä oli toinen kerta, kun sain olla mukana. Opettajana toimi bulgarialainen Svetla Baltova, astrologi, paneurytmia-kouluttaja ja kardiologiaan ja reumatologiaan erikoistunut lääketieteen tohtori. Elisaaressa sijaitsee muuten Suomen kolmanneksi suurin tammisto, joka on kuin sadusta.

Tanssimme piirissä avojaloin nurmikolla. Maa oli vielä paikoin viileää. Tuuli puhalteli välillä voimakkaasti. Tunsin itsessäni kuinka tanssiminen, maayhteys ja tuuli yhdessä avasivat energiakeskukseni (chakrat), ja puhdistivat negatiivista energiaa pois. Tunsin myös ilon energiaa, kun tanssin liikesarjat onnistuivat paremmin kuin edellisenä kesänä. Myöhemmin tanssimme pienemmässä ryhmässä eri puolilla saarta. Tunsimme saaren luonnonhenkien läsnäolon, puiden ja kasvien hienon energian. Ryssänkirkon maisemissa tuntui edesmenneiden matkalaisten surumielisyyttä, ehkä kaipuuta kotiin. Pian tunne muuttui kiitollisuudeksi ja iloksi. Se oli valtavan hieno kokemus. Mutta miksi edellisenä iltana ennen tapahtumaa minut valtasi epämiellyttävä olo? Melkein aloin jo keksiä tekosyitä, miksi en voisi tulla mukaan. Aamulla tuli jälleen sama tunne. Sitten muistin, että joskus aiemminkin olen kokenut samanlaisia epäilyksiä ja epämiellyttävän “vastustavan” tunteen, mutta lähdettyäni oli minulla kuitenkin valtavan hauskaa ja hyvä olla. Tapahtuman järjestäjällä, Sarilla, oli myös ollut samanlaisia tuntemuksia.

Olemme yhtä

Me olemme yhtä. On mahdollista aistia toisten tuntemuksia, energiaa, vaikka he eivät olisi fyysisesti lähellä. Mieleeni tuli kokemus erään henkilön kanssa. Olimme sopineet, että hän soittaisi minulle tiettyyn aikaan. Ihmettelin, miksi soittoa ei alkanut kuulua. Tunsin selvästi pariin otteeseen soittajan energian, hänen turhautumisensa. Sitten huomasin, että puhelimeni oli ilman verkkoyhteyttä. Ei ihme, jos hän oli turhautunut. No, saimme lopulta yhteyden toisiimme.

Herkkä ihminen voi aistia toisen ihmisen energioita, vaikka tämä olisi toisella puolen maapalloa. Selvästi voi myös aistia, kun useampia ihmisiä on kokoontunut samaan tilaan, kun esimerkiksi jännitys alkaa tiivistyä ihmisten keskuudessa. Herkkä ihminen voi myös tiedostamattaan vetää puoleensa toisten ihmisten energiaa, negatiivisia tuntemuksia.

Olemme energiaa

Mieli osaa usein “torpata” hyvän olon – hyvät ideat. Se haluaa pitää puoliamme, ja on varovainen ja epäileväinen uusien asioiden suhteen. Elämme myös hyvin mielenkiintoista aikaa, jolloin jotkut ikävät tuntemukset saattavat kummuta jostain entisen elämän kokemuksesta.

Olin valtavan hyvällä tuulella – syytä en enää muista. Olin niin tässä hetkessä, todella iloinen ja onnellinen. Vähän myöhemmin tein itselleni energiahoidon, ja tunnelma suorastaan lässähti. Minulla oli edelleen ihan hyvä olo, mutta se autuas olo oli tipotiessään. Energiahoito tasapainotti omat energiani, ja se mahtava ilo ei näköjään sopinut joukkoon. Jos olen noin hyvässä olotilassa, en ainakaan silloin tee itselleni energiahoitoa. Toki energiahoito vaikuttaa myös toisinpäin – jos mieli on jostain syystä maassa, ja energiat ovat alhaalla, tuo energiahoito helpotusta oloon. Se avaa tukkoiset energiat.

Me herkistymme koko ajan. On todella tärkeää pitää itsestään hyvää huolta. Tanssiminen on yksi hyvä keino monien joukossa tuoda iloa elämään, ja se myös kohentaa kuntoa. Ilon energia vahvistaa yhteyksiä henkimaailman suuntaan. Verhot toisien ulottuvuuksien välillä ohenevat ohentumistaan. Mitä mielenkiintoista tämä aika tuo vielä tullessaan?

Kaukohoitoilta

Ilmoittaudu mukaan Kuudes Aisti Auttajien kaukohoitoiltaan. Teemme energiahoitoja kukin omalla tavallamme – vastaanota rakkaudellista energiaa keskiviikkona 19.6. klo 20. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://auttajat.kuudesaisti.net/auttajien-ilmainen-energiahoitohetki-vastaanota-rakkaudellista-kaukohoitoa/

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa