SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Tarkista ja korjaa elämäsi suunta ja purjehdi eteenpäin

Alamme olla puolivälissä vuotta ja viimeistään nyt on aika tarkistaa elämämme suunta.

Vuoden alussa monet tekevät lupauksia ja päätöksiä kuinka muuttaa elämäänsä. Innolla aloitamme muutokset mutta saatamme lipsahtaa kuin varkain vanhaan toimintamalliin. Uuden opettelu on aina aikaa ja vaivaa vaativaa mutta se sijoitus palkitaan.

Jos huomaat, että itsellesi on käynyt näin, ei hätää Rakkaani. Istu alas ja palauta mieleesi tavoitteesi. Tee toimintasuunnitelma ja ala luomaan ehompaa elämää itsellesi. Älä missään nimessä ala soimaamaan itseäsi mikäli aikaisemmin et ole onnistunut jossakin asiassa. Olet saanut arvokasta oppia siitä kuinka tärkeää on pitää tavoitteet selvänä ja kuinka vastaisuudessa vältät samankaltaiset sudenkuopat.

Hyvästele vanhat tavat lempeästi kiittäen ja toteamalla niiden olevan nykyiseen tilanteesi toimimattomia. Keskitä ajatuksesi myönteisiin muutoksiin. Luo itsellesi uusia rutiineja, jotka tukevat asettamiasi tavoitteita. Aloita aivan pienestä ja määrätietoisesti tee siitä uusi toimintamallisi.

Näe, tunne ja koe kuinka toimit erilaisissa tilanteissa, jotta lopputulos olisi sinua itseäsi palkitsevaa.

Nauti matkastasi vahvempaan, energisempään ja tyytyväisempään itseesi. Olet sen ansainnut.

Teksti: Sari Vihriälä

Vastaa