SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Kirsi-Teresa Kivelä välittää sekä ratkaisuja että kivien parantavaa energiaa

kirsi-teresa-ja-kortitKuudes Aisti Auttajien iloisessa joukossa aloittanut Kirsi-Teresa Kivelä on rakkaudellinen auttaja, jolla on mm. sisäisen hyvinvoinnin ohjaajan koulutus. Hän opastaa avaamaan elämän solmut oman sisäisen viisautesi voimalla. Kirsi-Teresa tulkitsee myös tarot-kortteja ja välittää kivien parantavaa energiaa.

Kirsi-Teresa Kivelä on itsensä kehittämisen puolestapuhuja, intuitiivinen tulkitsija ja monipuolinen henkinen valmentaja. Sekä hänen olemuksestaan että äänestään paistaa sekä pulppuileva elämänilo, että muiden ihmisten auttamisen tahto suurella sydämellä. Kuten valotyötä tekevillä henkilöillä usein on, niin myös Kirsi-Teresa on kokenut elämän valo- ja varjopuolet erityisherkillä tuntosarvilla.

Käännekohdasta eteenpäin kaikki vain alkoi virrata

Kirsi-Teresan polku avautui rytinällä Sari McGlinnin 2000-luvun alussa kehittämän Sisäisen hyvinvoinnin ohjaajan koulutuksen yhteydessä. Itsensä ja oman sisäisen voiman kanssa työskentely ja kehittäminen on Kirsi-Teresalle sekä intohimo että sydämen tie. Omat, niin pelot kuin vetovoimatkin ovat auenneet ja tuovat aina edelleenkin ahaa-elämyksiä, koska ihminenhän ei ole koskaan valmis.

Sisäisen hyvinvoinnin kurssilla polulle tupsahtivat myös kivet ja niiden parantavat voimat. Kivet yhtenä työkaluna ovat olleet alusta alkaen Kirsi-Teresalle hyvin luonteva ja luonnollinen osa-alue. Jo ensimmäisillä hankkimillaan kristallisauvoilla hän paransi intuitiivisesti omalta tyttäreltään paikallisen tulehduksen muutamassa tunnissa. Nykyään kivet ovat mukana ja apuna kaikessa toiminnassa ja Kirsi-Teresa välittää kivien parantavaa energiaa myös kaukohoitona. Aina läsnä olevat kivet ja kristallit sekä välittävät että virittävät energioita, sekä auttajan että asiakkaan.

2000-luvun alussa kuvioihin tulivat myös Tarot kortit. Kortteja Kirsi-Teresa tulkitsee sekä perinteisesti että intuitiivisesti. Käytettävän pakan hän tietää aina intuitiivisesti ja tulkintatapa riippuu yksilöllisesti asiakkaasta, koska valmiita ja jokaiselle oikeita kaavoja tai totuuksia ei ole olemassa. Auttajana Kirsi-Teresa tekee korttitulkintoja myös puhelimitse.

Kirsi-Teresa on myös koulutettu reikihoitaja sekä Life Coach, joka on tuonut työkalukalupakkiin vielä lisää ratkaisukeskeisiä työkaluja. Hän kannustaa jokaista ottamaan vastuun omasta itsestä ja elämästään, löytämään oman sisäisen voiman. Vuosien työstämisen jälkeen Kirsi-Teresa Kivelälle on avautunut kokonaisvaltainen, itselle paras tapa tehdä ja toimia, ja tätä jokaisen yksilöllistä polkua hän tahtoo opastaa myös muille. Sekä ratkaisukeskeisesti, että intuitiivisen valmentamisen avulla.

Teksti: Saaga Saarnisola


Kuudes Aisti Auttajat -puhelinpalvelu tarjoaa intuitiivista apua ja tukea elämän henkisiin haasteisiin. Aidosti läsnäolevat Auttajamme tarjoavat selvänäkijäpalveluita sekä viestejä henkimaailmasta ja valonauttajilta. Auttajat antavat myös erilaisia energiahoitoja ja turvallista keskusteluapua. Puhelu maksaa soittajalle 2 €/min+pvm.

Vastaa