SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Sädekehä kadoksissa – jatkotarina osa 6

Tervetuloa mukaan tähän fiktiiviseen jatkotarinaan, joka kuitenkin kertoo sinusta ja minusta, meistä jokaisesta. Tule mukaan herättelemään muistoja menneestä ja löytämään tästä tarinasta keinoja avuksesi tähän päivään. Tarinan välissä on kommentteja ja kysymyksiä ja kuulen mielelläni sinun vastauksiasi niihin. Jätä siis kommenttisi alle, odotan innolla vastauksiasi.


Näin tarina jatkuu:

Vaaleanpunainen kristalli

Koska Mistriel ei edelleenkään halunnut pyytää apua Amadolta, oli hänen keksittävä itse jokin keino kommunikoida näiden olentojen kanssa.

Miksi avun pyytäminen onkin joskus niin vaikeaa? Mitä ajattelet henkilöstä, joka pyytää sinulta apua? Ajatteletko itsestäsi samalla tavalla? Miksi on kunnia-asia pärjätä mieluummin itse? Kannatko kenties sinäkin sisälläsi vahvan naisen tai vetäytyvän miehen syndroomaa, joka on syntynyt sotien seurauksena kansamme keskuuteen.

Kristallienergia

Mistriel näki kauempana nurmikon keskellä kauniin vaaleanpunaisen kristallin ja hän päätti mennä istumaan sen luo. Kristallienergioiden kanssa keskusteleminen oli hänelle helppoa ja ehkä hän sitä kautta saisi tietää mihin on tullut ja kuinka hän voisi ymmärtää näitä ympärillään olevia olentoja. Ennen kaikkea hän kaipasi selkeää yhteyttä itseensä.

Mistriel siis meni kristallin luo, istui sen viereen ja alkoi laulaa.

Mistrielin ääni kuulosti tuulen hiljaiselta kuiskaukselta, vuoripuron raikkaalta solinalta ja tähtitaivaan tuikkeelta. Samalla kun hän lauloi, hänen energiansa laajeni niin, että se osui kristallin energiaan. Kristallin energiaan yhdistyminen avasi yhteyden häneen itseensä ja siinä vaiheessa hänen laulunsa muuttui.

Nyt laulusta kuului kysymys ja ihmetys ja välittyi valtava rakkaus.

Yhdistävä laulu

Ympäriltä kuului hämmästynyt huokaus, kun kristalli alkoi laulaa vuorostaan Mistrielille. Vaaleanpunaisen kristallin laulussa maistui makea mansikka, siihen piirtyi sinisen taivaan vapaus ja sydäntä särkevä kaipaus kotiin.

Mistriel sai tietää kiveltä, että hän oli saapunut Lemurian valtakuntaan, rakastavien valo-olentojen luo ja että nämä varmasti kykenisivät auttamaan häntä etsinnöissä. Mistriel kertoi kivelle, että hän ei osannut kommunikoida näiden olentojen kanssa. Hän ei ymmärtänyt heidän energiaansa.

Kristalli ehdotti, että hän toimisi samoin kuin äsken hänen kanssaan, avaisi energioitaan lisää ja antaisi kommunikaation avautua.

Avaudu ihmeille, avaudu rakkaudelle

Mistriel teki työtä käskettyä ja avasi itseään uudestaan. Hän muisti hämärästi kuinka Enkelikoulussa oli kerrottu, että avautuminen on aina nopein tie rakkauteen ja ykseyteen. Siellä oli kerrottu, että aina kun avaa sydämensä avoimeksi, niin silloin kykenee olemaan täydellisemmässä tasapainon tilassa. Aina, kun yrittää pienentää itsensä tai suojata itsensä ulkoisilla tavoilla, niin silloin epätasapaino lisääntyy. Syntyy tuskaa, kipua ja sairauksia. Joskaan Mistriel ei ollut mitään kokemusta moisista asioista, mutta mukavilta ne eivät kuulostaneet.

Kun Mistriel avasi sydäntään avoimemmaksi, niin hän huomasi, että vaikka valo-olennot kommunikoivatkin keskenään energialla, niin he kuitenkin käyttivät sanoja tuon kommunikaation pohjalla ja Mistriel joutui pinnistelemään, jotta hän kykeni kommunikoimaan näin.

Muutama valo-olento kykeni muuntamaan omaa energiaansa muita laajemmalle ja Mistriel huomasi, että hänen oli helpompi kommunikoida näiden olentojen kanssa. Niinpä hän keskittyi enemmän näihin muutamiin.

Sinä ohjaat elämääsi energioillasi. Millaista energiaa kannat sisälläsi sellaisia asioita, ihmisiä ja tapahtumia kutsut luoksesi. Uskalla avata sydämesi, uskalla antaa rakkautesi virrata ja niin kutsut ihmeitä ja rakkautta elämääsi.

Haluatko oppia lisää avautumisesta tai tietää mikä asia varjostaa elämääsi? Soita minulle, kun olen linjoilla tai tilaa kirjallinen tulkintani Kuudes Aisti Puodista. Olen täällä sinua varten.

Teksti: Sirpa Pihlajaniemi

mm
Kirjoittajasta

Intuitiivinen tulkitsija, Henkinen ohjaaja, Energiahoitaja
Lue lisää milloin Sirpa on paikalla: Sirpa Pihlajaniemi

Vastaa