SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 27 – Toiminnallista energiaa ja herkkiä hetkiä

Maanantaina 1.7. Marsin haasteellinen kulma Uranukseen tuo valtavasti toiminnallista energiaa, jolloin pyrit tuomaan omaperäisyytesi voimakkaasti esiin. Toiminnallista energiaa voi olla liiaksikin, jolloin se saattaa aiheuttaa ärtyisyyttä. Marsin haastekulma Venuksen kanssa voi aiheuttaa rakkauselämän haasteita, mutta Marsin harmoninen kulma Chironiin auttaa syvimpien omien haavojen parantamisessa. Varsinkin kun Mars on viimeisissä asteissa tunteikkaassa ravun merkissä. Rohkeutta muutoksiin tuo Saturnuksen tarkka oppositio noususolmuun, joka ”pakottaa” tekemään tarvittavat suunnanmuutokset elämän saattamiseksi mielekkääksi. Väsymys on selkeä merkki muutoksen tarpeesta.

Tiistaina 2.7. aamuyöstä Mars siirtyy leijonan merkkiin. Mars leijonan merkissä on aktiivinen ja aikaansaava, joten aika on otollinen kokeilla jotain luovaa toimintaa, josta on vain haaveillut. Mikä tuo sinulle itsellesi hyvää oloa, odottamatta muiden kannustusta ja kehuja? Inspiraatioille Mars leijonassa antaa hyvän potkun ja tuo samalla itsevarmuutta ja rohkeutta olla oma itsensä. Illalla syntyy uusikuu ravun merkissä, jolloin tunteet ovat voimakkaasti mukana kaikessa tekemisessä tai olemisessa. Kuu on harmonisessa kulmassa Uranukseen ja Neptunukseen, jolloin vaadit läheisiltä tyydytystä tunne-elämällesi ja olet herkkääkin herkempi ympäristön energioille. Kuun haasteellinen kulma Chironiin auttaa paikkaamaan sisäisiä tunne-elämän haavoja.

Keskiviikkona 3.7. alkuillasta Venus siirtyy ravun merkkiin. Venus ravussa on kodin rakentaja, hoivaava ja ”äidillinen”. Venus ravussa haluaa elämään tasaisuutta ja varmuutta sekä kaipaa rakkautta ja läheisyyttä. Venus ravussa voi herkästi tehdä riippuvaiseksi rakkaudesta ja muista ihmisistä, jolloin yksinäisyys voi ahdistaa. Venus on haasteellisessa kulmassa Chironiin ja Marsiin leijonan merkissä (tarkka 5.7.) ja harmonisessa kulmassa Uranukseen, jolloin pienenpieniä haasteita voi ilmetä läheisissä suhteissa ja rakkauselämässä. Marsin ja Merkuriuksen yhtymä antaa hyvän rakentavan keskusteluyhteyden siihen mitä kukin parisuhteeltaan haluaa. Venuksen ollessa ravussa ja haasteellisessa kulmassa Marsiin leijonassa, ja vielä Chironiin, tämä voi tehdä ihmisestä toisen vuoksi elävän, joka odottaa ”jalustalle nostamista” uhrautumisestaan. Ja jos näin ei käy, sota on valmis.

Sunnuntaina 7.7. Merkurius on pysähtyneessä tilassa leijonan merkissä ja odottaa peruutukseen lähtöä maanantaina 8.7. Se on Venuksen kanssa tarkassa haastekulmassa, jolloin keskustelut ovat toista kunnioittavia ja rakentavia, joten on hyvä aika nostaa kissa pöydälle jos sellaisia suhteissa ilmenee ja lähteä puhtaalta pöydältä rakentamaan uutta tulevaisuutta.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa