SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Heinäkuu 2019 – suuria muutoksia

Heinäkuu alkaa hyvin aktiivisella ja superjännittävällä sävyllä, kun uusikuu 2.7.2019 tuo täydellisen auringonpimennyksen. Tämä pimennys tuntuu kuin raikkaan ilman hengittämiseltä – iloisten, keveiden, eheyttävien ja inspiroivien omaisuuksiensa myötä.

Jos olemme olleet odottavalla kannalla uuden projektin, sopimuksen allekirjoittamisen, uuteen paikkaan muuttamisen, matkustamisen tai jonkin uuden aloittamisen osalta, meille tulee ajan kuluessa hyvin selväksi, mihin toimiin pitää ryhtyä asettumiseksi linjaan niiden ihmisten, paikkojen ja kokemusten kanssa, jotka tukevat korkeampaa visiotamme.

Tämä heinäkuun ensimmäinen viikko on myös erinomaista aikaa saada elämässämme ratkaisu tilanteisiin, jotka ovat häirinneet sisästä rauhaamme.

On kyse sitten henkilökohtaisista tai ammatillisista suhteista, tämä on aikaa puhdistaa ilmaa ja luoda terve ympäristö menestyäksemme ja kukoistaaksemme.

Jos meillä on taipumusta olla ujo ja piiloutua maailmalta silloin, kun asiat eivät mene mielemme mukaisesti, tämä on aikaa tarttua tuohon kaavaan, parantaa se ja siirtyä eteenpäin. Piiloutumisella oli paikkansa ennen, erityisesti empaateilla, koska se salli meidän ylläpitää väliaikaista ja kuvitteellista rauhan- ja turvallisuudentunnetta.

Kuitenkin piiloutuminen pelkästään vahvistaa sitä ajatusta, että empaattien täytyy miellyttää kaikkia ympärillään ollakseen onnellinen ja rauhassa. Meille tuo paljon painetta varmistaa, että ympäristömme on juuri oikea voidaksemme tuntea yhtään rauhaa. Näetkö, miten ei-rauhallinen ja uuvuttava tämä kaava on?

Kun tottelee mielen tarvetta olla kontrollissa kaikessa ja koko ajan, se on varma tapa uuvuttaa itsemme. Perimmiltään piiloutuminen on yksi pääsyy, miksi hyvin monet empaatit eivät pysty kokemaan täydellistä rauhaa nyt-hetkessä – he ovat ihmisten miellyttäjiä ja siirtyvät aina pois tieltä ottaakseen huomioon toisten tarpeet. Tuo kaava antaa hyvin arveluttavasti heidän rauhansa toisten ihmisten ja ympäristön käsiin.

Jos meillä on edelleen tarve piiloutua ja sekoittua joukkoon, muutaman seuraavan viikon aikana ilmestyy monia tilaisuuksia, jotka auttavat meitä siirtymään yli tästä selviytymismallista (eikä aina kaikkein mukavimmalla tavalla, jos mieli vastustaa edelleen muutosta).

Tärkeintä on ymmärtää, että piiloutuminen – vaikka saattaa tarjota meille nopean ratkaisun vähäksi aikaa – siirtää meitä poispäin aidoimmasta itsestämme, vaikka juuri todellisessa itsessämme on rauha, vaivattomuus, rakkaus, luovuus, ilo, armo, yltäkylläisyys ja hyvinvointi.

Lopulta siirrymme kaikki takaisin totuudenmukaisimman ja aidoimman itsemme suuntaan, eikä siihen pääsemissä ole oikeaa tai väärää tapaa. Ei ole myöskään parempaa aikajanaa kuin jokin toinen. Meillä on aina tilaisuuksia, jotka auttavat meitä harmonisoitumaan.

Jos olemme tavallisesti uupunut ja pakahtunut päätöksestämme piiloutua ja miellyttää ihmisiä, niin aika jossa olemme nyt, voi palvella erinomaisena motivoijana, joka auttaa meitä valitsemaan joitain, mikä on enemmän harmoniassa, vapauttavampaa ja nautinnollisempaa.

Aika kokoontua ja kukoistaa!

Heinäkuun ensimmäinen puolisko tuo mukanaan miellyttäviä ihmeitä ja innostavia kohtaamisia toisten kanssa. Se on myös mahtavaa aikaa kokeilla jotain erilaista – jotain tavallisen laatikkomme ulkopuolella. Kokoontuminen ystävien, perheen ja työtovereiden kanssa sosiaalisissa puitteissa tarjoaa meille hedelmällisiä siunauksia ja lopputuloksia.

Meitä pyydetään vain pysymään sydän ja mieli avoimena. Kaavamaisuus tai jäykkyys tavoissamme ei palvele meitä millään muotoa tänä aikana. Kunnioittamalla erilaisia kulttuureja, perinteitä ja taustoja näemme itsemme laajentuvan kauniisti ja eri tavoin.

Toinen alue jolla saamme lisäpotkua heinäkuun ensimmäisellä puoliskolla, on vauraus ja aineellinen hyöty. Näin on erityisesti, jos motivaatiomme menestyä tulee tietoisesta, aidosta ja henkisesti motivoituneesta paikasta. Kyky materialisoida korkeimmat visiomme ja unelmamme saa voimakkaan lisäpotkun, kun toivotamme tervetulleeksi sen oivalluksen, että me olemme siunaustemme lähde.

Sen odottaminen, että joku tai jokin antaa meille, mitä haluamme, ei palvele meitä eteenpäin kuljettaessa.

Yhteiskuntamme nykymaisemassa useimmat ihmiset uskovat, että heidän täytyy luopua voimastaan luottamalla järjestelmiin, jotka ovat sen ulkopuolella, mikä on totta ja luonnollista heille, voidakseen kokea aitoa onnellisuutta ja hyvinvointia.

Tämä on muuttumassa ehdottomasti nopeammin nyt, erityisesti uusien sukupolvien myötä, kun he pääsevät omilleen ja heillä on runsaasti sellaisia laatikon ulkopuolisia tapoja ajatella ja luoda, jotka eivät vastaa vallitsevaa tilaa.

Päivittäisen harjoittelun, johdonmukaisuuden ja maadoittuneen lähestymistavan myötä, meillä on nyt tilaisuus laskea vähemmän sen varaan, mitä yhteiskunta on opettanut meille tieksi rauhaan, onnellisuuteen ja hyvinvointiin, ja luottaa enemmän syvän ja merkityksellisen suhteen vaalimiseen itsemme kanssa.

Tämä tulee esiin nyt siinä määrin, että kun saamme sisäistä opastusta, viisautta ja laatikon ulkopuolisia ideoita, jotka harmonisoivat meidät vapaampaan, voimaantuneempaan ja vauraampaan todellisuuteen, olemme valmis vastaanottamaan sen! Inspiroimme silloin myös muita olemaan voimaantuneempi.

Tunnealkemia

Menemme 16.7. osittaisen kuunpimennyksen läpi. Se tuo pintaan kaikkia tunteita, joihin emme ole täysin tarttuneet, kun kyse on suhteesta itseen, ystäviin, perheeseen, henkilökohtaisiin ja ammatillisiin kumppaneihin, kotiin ja ympäristöön.

Kun syvään juurtuneita tunteita tulee pintaan käsiteltäväksi, se tuntuu usein epämukavalta ja yllättää meidät. Mitä tahansa tuleekin esiin, itsesi tuomitsemisen sijasta tiedä, että se tulee esiin vain nähdäksesi, kuullaksesi ja tunteaksesi sen sekä kunnioittaaksesi sitä.

Usein haluamme toisilta sitä, mitä perimmiltään haluamme itseltämme.

Siis jos tunnemme, että meidän täytyy pyytää anteeksi joltakulta, voimme tietää, että oikeasti haluamme antaa anteeksi itsellemme. Jos tunnemme, että tarvitsemme huomiota ja rakkautta joltakulta, voimme tietää, että oikeasti haluamme antaa sitä itsellemme, ja niin edelleen.

Tunteemme ovat erinomainen palautejärjestelmä, joka kertoo meille, miten hyvin pidämme huolta itsestämme.

Tunteet jotka eivät tunnu hyviltä, ovat merkki, että voimme pitää vielä parempaa huolta itsestämme. Kun tunnemme olevamme rauhassa ympäröivän maailman kanssa, se merkitsee, että olemme rauhassa sisällämme. Se merkitsee myös, että pidämme erittäin hyvää huolta itsestämme.

Mieli vastustaa usein tällaista vastuuta – sen myöntämistä että olemme itse onnellisuutemme ja rauhamme lähde – koska se ei näe sen arvoa ja hyötyä, tai se luulee menettävänsä jotain (toisten huomio ja rakkaus jne.), jos se ottaa täyden vastuun.

Tehtävämme on päivittäin osoittaa mielelle, miten tunnistetaan sen arvo, että olemme vastuussa omasta rauhastamme ja onnellisuudestamme, ja muistuttaa sille, miten paljon enemmän se saavuttaa, kasvaa ja vastaanottaa hyväksymällä tämän.

Ajan kuluessa mieli alkaa siirtyä sen hyväksymisen suuntaan, että olemme itse vastuussa omasta rauhastamme ja onnellisuudestamme, koska se huomaa ne valtavat siunaukset ja sen vapauden, joita se saa tämän tuloksena.

Mieli haluaa vain pitää meidät turvassa parhaalla tavalla, jonka se osaa. Kuvittele 3-vuotias lapsi rajoittuneen tietoisuutensa kera, joka yrittää pitää aikuisen turvassa ja suojassa ja kertoo koko ajan hänelle, mitä tehdään. Juuri sen olemme sallineet mielen tehdä!

Kuvittele nyt, että ehdottomasti rakastava ja myötätuntoinen äiti ja isä huolehtivat meistä ja pitävät meidät turvassa. Tuomitsematta he sallivat meidän aina olla täysin oma itsemme, ja ottavat laajemman, viisaan ja lempeän lähestymistavan, pitäen meidät samalla turvassa, rakastaen ja suojellen meitä.

Tuntuuko se erilaiselta? Saamme olla tuo viisas, rakastava ja myötätuntoinen vanhempi itsellemme!

Heinäkuun toisen puoliskon aikana meillä on tilaisuus oppia, miten olla se rakastava läsnäolo itsellemme, jota olemme aina etsineet.

Mitä tahansa ajatuksia tulee tänä aikana, pelkästään kunnioita ja tarkkaile niitä ja ole niiden kanssa, yrittämättä korjata tai muuttaa niitä. Sillä hetkellä kun yritämme muuttaa ja korjata ajatuksemme, alamme uskoa niihin. Kun uskomme ajatuksiimme, alamme aktivoida menneisyydestämme niihin liittyviä tunteita. Tämä on upea merkki, että jokin sisällämme haluaa saada lisää huomiota ja rakkautta meiltä.

Tämän tuomitsemisen sijasta voimme antaa itsellemme rakkautta ja huomioita sallimalla tunteidemme ja ajatustemme tulla täysin nähdyksi, kuulluksi ja kunnioitetuksi juuri sellaisina, kuin ne ovat. Luopuminen tavasta korjata, kontrolloida tai yrittää muuttaa ajatuksiamme ja reaktioitamme on yksi suurin itserakkauden muoto, jota voimme ilmaista.

Harjoittelun myötä ja mielen ollessa valmis, tämä sallii mielen tuntea ja saada rakkautta siltä ehdottomasti rakastavalta vanhemmalta, joka sinulla oli tai jonka halusit saada lapsena. Mieli voi sitten vähentää vastarintaa meitä kohtaan ja alkaa olla joukkuepelaaja, yrittämättä tehdä kaikkea yksin.

Kuvittele, millaiselta elämä näyttää, kun mieli vastaanottaa rakkautta meiltä ja ymmärtää, ettei meidän tarvitse aina uskoa, mitä se sanoo, voidakseen saada rakkauttamme! Sanoisin, että siinä on ulottuvillamme paljon hauskuutta, vapautta, leikkiä, vaivattomuutta, kukoistusta, onnellisuutta, luovuutta ja monia muita taianomaisia siunauksia.

Kuten aina, pidä hyvää huolta itsestäsi, ystäväni. Tuokoon heinäkuu runsaasti siunauksia elämäsi joka alueelle!

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)

30.6.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vastaa