SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Sitä saa mitä tilaa – vai saako?

Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Jos huudan vihaisena, saan vihaisen huudon takaisin. Jos huudahdan iloisesti, saan iloisen huudahduksen myös takaisin. Tämä kaikki pätee myös ajatuksiimme – ylipäänsä kaikkeen mitä sanomme. Me todellakin luomme joka päivä omaa tulevaisuuttamme ajatuksin, sanoin ja teoin.

Mietipä hetki – kaikki ajatukset, sanat ja teot tulevat kuin bumerangina takaisin – vaikka ei välttämättä saman tien. Mutta ilmentäminen on kyllä nopeutunut näinä aikoina. Jos puhut usein siitä, ettei sinulla ole varaa, ei ole rahaa, niin ei todellakaan ole. Olen itse kokenut sen kantapään kautta. Mutta heti kun lopetin raha-asioista murehtimisen, niin rahaa alkoi virrata. Minulla olikin ykskaks varaa osallistua haluamilleni kursseille, vaikka yrittäjänä tulot eivät ole niin säännölliset. Runsautta alkoi virrata elämään myös muulla tavoin. Mutta se että en huolehdi ja murehdi asioista etukäteen, näkyy ja tuntuu myös koko kehossa. Ei ole stressiä!

Asennemuutos ei ollut niin helppoa, mutta olen huomannut että pärjään ihan hyvin. Stressi on syy suurimpaan osaan sairauksista. Mitä sinä voit tehdä elämällesi, ettet stressaisi?

1. Älä murehdi omia äläkä toisten ihmisten asioita – edes omien lasten asioita.

2. Aseta itsesi etusijalle. Se ei ole itserakkautta vaan rakkautta itseen. Kun pidät itsestäsi hyvää huolta, jaksat myös auttaa toisia ihmisiä paremmin.

3. Anna läheisillesi tilaa oppia itse, välillä sen kuuluisan kantapään kautta. Ihminen oppii virheistä. Kukaan ei voi elää toisen ihmisen puolesta. Voit muuttaa vain itseäsi, et toisia.

4. Opi sanomaan ei. On suurta rakkautta itseään kohtaan oppia sanomaan ei. Se on myös rakkautta toisia ihmisiä kohtaan – et voi tehdä kaikkea heidän puolestaan.

5. Älä vertaa itseäsi toisiin. Jokainen on omien valintojensa takana. Ehkä et ole valinnut helppoa elämää, mutta kun mietit kaikkia kokemuksiasi, mitä olisit ilman niitä? Olet kasvanut henkisesti todella paljon.

6. Rakasta itseäsi ja vaivojasi. Sairaudet ja erilaiset vaivat ovat meitä muistuttamassa siitä, että meidän tulisi rakastaa itseämme vieläkin enemmän – rakastaa kehoamme, vaikka se välillä ei toimikaan haluamallamme tavalla. Meidän tulisi rakastaa kaikkia vaivojamme, ja kysyä, mitä ne haluavat meille kertoa?

7. Elä terveellisesti – lepää ja liiku riittävästi, syö ja juo terveellisesti. Mutta älä ole liian ankara itsellesi. Välillä on hyvä palkita itseään.

8. Ole kiitollinen. Meillä on paljon asioita mistä olla kiitollinen. Ota kiitollisuus mukaan jokaiseen päivään, niin huomaat pian kuinka positiivisemmaksi elämäsi muuttuu.

9. Iloitse toisten menestyksestä. Syntejä ei ole olemassa. Mutta monen suomalaisen “perisynniksi” voisi kutsua kateutta. Kun opit iloitsemaan toisen ihmisen menestyksestä, olet pitkällä.

10. Älä valita. Negatiivinen vetää puoleensa vain lisää negatiivista. Meillä jokaisella on joskus huono päivä, mutta yritä silti löytää ilon ja kiitollisuuden aiheita jokaisesta päivästä.

11. Tee asioita, jotka tuovat sinulle iloa. Milloin viimeksi teit jotain hyvää vain itsellesi? Olisiko syytä tehdä sitä useammin?

12. Älä mene toisten negatiivisiin energioihin mukaan. Vaikka sinulle puhuttaisiin epäkohteliaasti, ole itse kohtelias ja myötätuntoinen, ja pysy omassa tasapainossa. Saatat huomata, että toinen osapuoli muuttuu silmissä, kun olet myötätuntoinen häntä kohtaan.

13. Nauti elämästä kaikin aistein. Elämä on tehty nautittavaksi – NYT – eikä sitten kun…

Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle. Mutta jos huomaat olevasi stressaantunut, etsi syy tai syyt stressin takana, ja koeta muuttaa tilanne itsesi parhaaksi. Kuuntele intuitiotasi, ja tee valinnat sydämellä, vaikka järki sanoisi toisin. Läheisten ihmisten kanssa ei aina ole niin helppoa pysytellä omissa energioissa, tasapainossa, mutta oppimassahan tässä ollaan, koko ikämme. Asenteilla on väliä – positiivisuuden ja ilon energian avulla saa niin paljon enemmän hyvää aikaiseksi, niin itselle kuin muillekin – päivä kerrallaan.

Teksti: Marjaana Kaakinen

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen
2 Vastausta

Vastaa