SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 28 – Merkuriuksen perääntyminen laittaa kapuloita rattaisiin

Joko Merkuriuksen perääntyminen on antanut merkkejä? Oletko huomannut, että jokin luova ”vanha” harrastuksesi on palannut mieleesi, tai onko tiedonkulussa ollut jo pätkimistä?

Viikko alkaa, kun Merkurius lähtee perääntymään maanantaina 8.7. klo 02:16 aamuyöstä leijonan merkissä (perääntyminen päättyy 1.8. ravun merkissä, johon Merkurius siirtyy 19.7.). Merkuriuksen perääntyminen, niinkuin kaikkien planeettojen perääntymisjaksot laittavat tarkistamaan tai palaamaan menneisyyteen. Ehkä korjaamaan erehdyksiä tai virheliikkeitä.

Merkurius liittyy kaikkeen tiedonvälitykseen, kommunikaatioon, tietoliikenteeseen ja liikenteeseen yleensä. Peruuttamisvaiheessa voi monet pienet asiat tökkiä pahastikin ja tuntua isommilta kuin ne oikeasti ovatkaan. On myöhästymisiä, sovittujen asioiden unohteluja, netti pätkii tai tulee kirjoitettua sopimuksia mitä ehkä myöhemmin katuu.

Leijonan merkki liitetään yleisesti iloon, energiaan ja leijonan merkin planeettaan Aurinkoon, elämän eliksiiriin. Leijonan merkki liitetään myös luovuuteen ja päämäärärietoisuuteen. Merkurius taas liitetään myös lapsiin ja leikkimielisyyteen, joten Merkuriuksen perääntyminen leijonassa voi antaa mahdollisuuden löytää ja muistaa menneisyydestä elämään iloa tuottavan luovan harrastuksen, josta saattaa tullakin se ratkaiseva juttu elämääsi.

Merkuriuksen perääntyminen laittaa myös kiinnittämään huomion omiin lapsiin, omaan lapsuuteen sekä oman sisäisen lapsen vaatimukseen saada elämään myös leikkimielisyyttä ja iloa. Kaikki Merkuriuksen perääntymisen ”kepposet” kannattaa ottaa vastaan kevyin mielin turhia ärräpäitä päästelemättä. Sopimukset kannattaa tarkistaa muutamaan kertaan ja samoin aikataulut.

Merkuriuksen lähtiessä perääntymään se on yhtymässä Marsiin ja haastekulmassa Venukseen sekä Uranukseen. Merkurius on perääntymisen alkaessa tarkassa yhtymässä Marsiin, joka antaa hyvän ja rakentavan keskusteluyhteyden siihen mitä kukakin ihmissuhteiltaan haluaa. Tätä tukee myös Merkuriuksen/Marsin yhtymä haastekulmassa Venuksen kanssa, sillä silloin keskustelu on toista kunnioittavaa ja rakentavaa. Merkurius/Mars -yhtymä haastekulmassa Uranukseen muistuttaa, että toiminnallinen energia kannattaa laittaa hyötykäyttöön ajatuksella eikä ryntäillä sinne tänne. Muutoin tapaturmien, onnettomuuksien ja sekaannuksien riski voi kasvaa Merkuriuksen perääntymisen johdosta.

Torstaina 11.7. Marsin ja Chironin tarkka kolmio (Mars ja Merkurius yhtymässä) antaa avaimet hallita vihaa, vihamielisyyttä ja voimaa positiivisilla tavoilla. On tilaisuus löytää oma sisäinen voima puolustaa itseä ja pitää puolensa, jos tälle on ollut tarvetta.

Mars on haasteellisessa kulmassa Venuksen kanssa ja Venus haasteellisessa kulmassa Chironiin, jolloin rakkauselämässä tai yleensä läheisissä ihmissuhteissa voi ilmetä haasteita. On mahdollista löytää uusia tapoja vapauttaa itsensä joko suhteessa tai suhteesta sekä mahdollisuus löytää itsestään jotain aitoa ja alkuperäistä. Jotain, millä rakentaa rakkautta itseensä ja sitä kautta muihin ihmisiin, sekä parantaa omaa itsetuntoa. Myös luovuus ja taide auttaa kipuihin ja traumoihin.

Marsin ollessa haasteellisessa kulmassa Uranukseen (tarkalleen perjantaina 12.7.), joihin Venus taas on harmonisessa kulmassa, saattaa elämääsi syöksähtää odottamattomia tapahtumia. Haluat olla itsenäinen sekä vapaa ja vapaamielinen. Hauska seuraelämä iloisten ja riehakkaiden ihmisten joukossa vetää puoleensa.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa