SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Marja Karasti on terapeuttinen selvänäkijä joka hoitaa intuitiivisesti

Kuudes Aisti Auttajien sydämelliseen joukkoon liittynyt Marja Karasti on voimakas ThetaHealer parantaja, joka voi auttaa erityisesti traumaattisissa elämäntilanteissa. Marja on ollut myös lapsesta saakka selvänäköinen ja on jo vuosien ajan välittänyt pyyteetöntä rakkautta korkeimmasta lähteestä.

Marja Karasti on selvänäkijä, joka ei ennusta, vaan ravistelee sinut näkemään omien uskomuksiesi, pelkojesi ja tunnelukkojesi taakse. Marjalla on korkea aistiherkkyys, jonka avulla hän herkistyy kuulemaan ihmistä, ei pelkästään kuuntelemaan. Hän myös lataa ja välittää tunteita, auttaa asiakasta näkemään tunnetilojen merkitykset ja taustat. Tärkeintä jokaisessa kohtaamisessa tai kuulemisessa on eettiset arvot, Marja auttaa ihmisiä aina hyvän ja korkeimman parhaan kautta.

Traumaattinen kokemustausta ei ole vika vaan mahdollisuus

Marja Karasti on ollut lapsesta saakka voimakkaasti selvänäköinen, erilaisista elämäntilanteista ja tapahtumista traumatisoitunut, sekä erityisherkkä. Omista vaikeista kokemuksistaan hän on muodostanut sisäisen vahvuuden, jonka siivittämänä hän on tehnyt auttamistyötä jo kymmenkunta vuotta ja auttanut tänä aikana satoja ihmisiä.

Itseään Marja on hoitanut parikymmentä vuotta monin erilaisin keinoin. Tällä matkalla hänestä on tullut myös intuitiivinen hoitaja, healer. Koulutusta ja kokemusta on karttunut niin ratkaisukeskeisistä työkaluista (NLP) kuin ThetaHealingistä ja meditoinnin rauhoittavasta voimasta. Marjan omaa sydäntä lähellä ovat tanssin terapeuttinen liike, musiikki, tarinat, kirjallisuus ja kirjoittaminen. Parhaillaan hän kirjoittaa omaelämänkertaansa.

Intuitiivinen auttaminen avaa tukokset ja tulevaisuuden ovet

Voidaan sanoa, että ihminen reagoi aina omasta haavastaan käsin. Auttamistyössään Marja Karasti ohjaa ja opastaa asiakasta löytämään oman ydinhaavan, jonka ymmärtämisestä alkaa jo parantuminen. Sen lisäksi, että Marja osaa auttaa kokemusasiantuntijuutensa avulla traumaattisissa elämäntilanteissa, hän näkee myös selvänäköisin kuvin mikä on vialla. Hän voi välittää asiakkaalle myös voimallista kaukoenergiahoitoa, josta voi saada apua niin kehollisiin kolotuksiin kuin ahdistukseen ja tuskaisuuteenkin.

Marja on lisensoitu NLP-valmentaja ja ThetaHealer –hoitaja. ThetaHealing on emotionaalista, psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävä itsensä kehittämisen väline. ThetaHealingin keinoin voidaan nopeasti paljastaa kokonaisia uskomusjärjestelmiä, joiden purkamiseen perinteisen psykoterapian keinoin saattaisi mennä vuosia. Korvaamalla rajoittavat uskomukset myönteisillä hyvinvointia edistävillä uskomuksilla, myös fyysinen keho saa voimavaroja palauttaa itsensä parempaan tasapainoon. (lähde: thetahealingfinland.com)

Viisaus, kaikki ratkaisut sekä parantumisen taito ovat jo jokaisessa itsessään olemassa. Oivallus tarvitsee vain avata ja sen jälkeen lähteä elämänsä matkalle.

Teksti: Saaga Saarnisola


Kuudes Aisti Auttajat -puhelinpalvelu tarjoaa intuitiivista apua ja tukea elämän henkisiin haasteisiin. Aidosti läsnäolevat Auttajamme tarjoavat selvänäkijäpalveluita sekä viestejä henkimaailmasta ja valonauttajilta. Auttajat antavat myös erilaisia energiahoitoja ja turvallista keskusteluapua. Puhelu maksaa soittajalle 2 €/min+pvm.

Vastaa