SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Sädekehä kadoksissa – jatkotarina osa 7

Tervetuloa mukaan tähän fiktiiviseen jatkotarinaan, joka kuitenkin kertoo sinusta ja minusta, meistä jokaisesta. Tule mukaan herättelemään muistoja menneestä ja löytämään tästä tarinasta keinoja avuksesi tähän päivään. Tarinan välissä on kommentteja ja kysymyksiä ja kuulen mielelläni sinun vastauksiasi niihin. Jätä siis kommenttisi alle, odotan innolla vastauksiasi.


Näin tarina jatkuu:

Luottamus

Mistriel kertoi tulleensa enkeliulottuvuudesta ja että hän oli etsimässä jotakin, jonka oli kadottanut. Hän mietti kovasti, kuinka hän parhaiten voisi kertoa mitä hän oli etsimässä. Hän ei oikein mielellään sanonut suoraan mitä hän oli hukannut, mutta kysyi, että voisivatko toiset auttaa häntä ja olivatko he kenties huomanneet energiamuutoksen jossakin kohtaa valtakuntaansa.

Toiset näyttivät hieman hämmentyneiltä eivätkä oikein osanneet vastata hänelle. He kertoivat, että valtakunta oli valtava ja energioita oli jo muutenkin niin paljon heidän ympärillään, että he tuskin olisivat huomanneet pientä muutosta siinä.

He myös olivat erikoistuneet kukin erilaisten energioiden ylläpitoon ja keskittyivät tähän tehtäväänsä suurella hartaudella, kun oli heidän vuoronsa olla työssä. Vapaalla ollessaan he viettivät aikaa yhdessä suurella joukolla ja keskittyivät nauttimaan olostaan ja toistensa seurasta iloiten, nauraen, tanssien ja laulaen.

Nyt oli Mistrielin vuoro katsella heitä hämmentyneenä, sillä hänellä ei ollut aavistustakaan mistä he puhuivat. Mitä oli työnteko ja mikä oli vapaa? Miksi heillä oli tällaisia erilaisia nimikkeitä olemiselleen? Miksi he eivät vain yksinkertaisesti koko ajan keskittyneet olemiseen?

Lemurialaiset eivät osanneet vastata Mistrielille. Näin vain oli, oleminen oli jaettu erilaisiin osioihin, jotka kantoivat itsessään erilaista energiaa. Vaikka vielä tuossa vaiheessa energiassa itsessään ei ollutkaan suurta eroa, niin sen näennäinen jakaminen oli ensimmäinen askel kaksinaisuuden syntymiselle.

Avoimuus on avain luottamukseen

Lemurialaiset sanoivat kuitenkin, että he voivat lähettää valtakuntansa jokaiseen kolkkaan kysymyksen siitä, oliko kukaan huomannut mitään erikoista tai uudenlaisen energian saapumista. He kuitenkin painottivat Mistrielille, että nopeammin päästäisiin tuloksiin, jos hän vain voisi kertoa heille mitä tarkalleen etsittiin.

Yhtäkaikki he saisivat siitä heti tiedon, jos joku oli havainnut jotain epätavallista ja sitten Mistriel voisi matkata tuohon osaan valtakuntaa katsomaan olisiko kenties siellä se hänen kadottamansa asia.

He kehottivat uudelleen Mistrieliä kertomaan avoimesti mitä hän on kadottanut, mutta jostain syystä Mistriel ei halunnut sitä tehdä ja näin hän tahtomattaan tuli luoneeksi ensimmäisen salailun siemenen tuolle Lemurian mantereelle.

Mistriel siis kertoi vain, että hän on kadottanut pienen palan hohtavaa ja ainutlaatuista energiaa ja että olisi erittäin tärkeää, että hän löytäisi sen mahdollisimman nopeasti.

Avunpyynnöt

Lemurialaiset lupasivat lähettää kysymyksen kaikkialle ja kertoivat, että aikanaan vastaukset saapuisivat. Sillä välin he kehottivat Mistrieliä luomaan itselleen asumuksen mihin tahansa heidän alueellaan ja sanoivat, että he järjestäisivät juhlat hänen kunniakseen. Mistrielillä oli ikävät muistot niistä viimeisistä juhlista joissa hän oli ollut ja hän olisi halunnut kieltäytyä, mutta tunsi, että hänen on kohteliasta osallistua kuitenkin. Eikä hänellä muutenkaan ollut muuta tehtävää juuri nyt.

Hän saattoi vain odottaa.

Hän päätti miettiä asumusta myöhemmin, nyt hänestä tuntui, että oli aika ottaa yhteys Amadoon.

Niinpä hän pyysi Amadoa näyttäytymään ja tämän ilmaannuttua paikalle, Mistriel pyysi Amadoa kertomaan mihin hänen nyt kannattaisi ryhtyä.

Amado sanoi: ”Rakas Mistriel, sinä et pärjää tällä planeetalla, jollet uskalla luottaa. Kerro heille mitä sinä olet kadottanut ja he voivat auttaa sinua nopeammin ja paremmin. Kerro heille miltä sinusta tuntuu ja miksi sinulle on tärkeää hoitaa tämä asia nopeasti pois päiväjärjestyksestä.”

Mistriel suutahti. Mitä hyötyä sinustakin muka on, hän sanoi Amadolle. Etkö ymmärrä milllaisen vallan nämä alhaiset olennot saavat, jos heillä on käsissään sädekehäni, Mistriel jatkoi.

Voi Mistriel, olet jo nyt alkanut sulkea sydäntäsi. Avaa sitä, avaa nopeasti!, kehotti Amado.

Turhaan.

Päättäväisesti Mistriel sivuutti Amadon pyynnöt ja sulki taas heidän välillään olevan yhteyden ja päätti jatkaa etsimistään ihan omin avuin.

Uskallatko sinä luottaa toisiin? Oletko avoin? Jos et ole avoin tai et luota toisiin, niin pohdi hetki missä asioissa et voi luottaa itseesi ja missä asioissa et uskalla olla rehellinen itsellesi? Mitä piilotat jopa itseltäsi?

Katso itseäsi myötätunnolla ja kuuntele mitä kehosi kertoo sinulle vastaukseksi näihin kysymyksiin. Sinulla on avaimet itseesi, vain sinulla. Etsi siis sopiva avain ja avaudu luottamukselle ja rakkaudelle.

Lämmöllä sinua tervehtien,
Sirpa

Teksti: Sirpa Pihlajaniemi

mm
Kirjoittajasta

Intuitiivinen tulkitsija, Henkinen ohjaaja, Energiahoitaja
Lue lisää milloin Sirpa on paikalla: Sirpa Pihlajaniemi

Vastaa