SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 29 – Tunteiden ja järjen vuoristorataa

Heinäkuun kolmas viikko alkaa edellisen viikon teemoilla Merkuriuksen perääntyessä leijonassa ja erkaantuessa Marsin energisestä ja ehkä hiukan ärhäkästä yhtymästä. Myös hitaammat planeetat peruuttelevat, jolloin monenkin elämässä saattaa olla paljon erilaisia elämän suunnan tarkistuksia puoleen tai toiseen. Väsymystä tai totaalista kyllästymistä saattaa ilmetä. Myös paljastuksia, jotka ”pakottavat” katsomaan omaa elämää tarkemmin ja vaihtamaan suuntaa.

Merkuriuksen perääntyminen saattaa aiheuttaa jonkinlaisia ongelmia ja sekaannuksia liikeenteessä, tiedonkulussa tai kommunikaatiossa. Ollaan vielä ns. uuden kuun ajassa, jolloin erilaisille aloituksille on hyvä aika, laittaa siemenet itämään.

Tiistai-iltana 16.7. on osittainen kuunpimennys kauriin merkissä ennen täysikuuta klo 21:20, jolloin Kuu on yhtymässä Plutoon. Kuu kauriissa painottuu enemmän materiaan kuin tunteisiin ja yleisesti kaikki on tarkoin harkittua, säännönmukaista ja kurinalaista. Pimennyksen aikaan intuitiivinen herkkyys kasvaa ja tunteet tulevat enemmän pintaan painottuen enemmän kotiin, perheeseen ja läheisiin. Jotain on ehkä muutettava, jotta kodin ja työelämän yhteensovittaminen onnistuisi. Tarvittavat muutokset täytyisi tehdä ehkä myös luopuen joistain säännöksistä tai jopa materiasta.

Samaan aikaan Venus on yhtymässä noususolmun kanssa ja oppositiossa Saturnukseen. Tämä viittaa ihmissuhteisiin, jolloin heikolla pohjalla olevat suhteet tulevat ehkä päätökseen. Pettymyksiä voi olla romantiikan puolella ja työelämän vaatimukset voivat estää romanttisten toiveiden toteutumista. Heti keskiviikon puolelle mentäessä on täysikuu klo 00:39 kauriin merkissä ja se nostaa valoon työelämän ja kodin välisen harmonian. Kuu on yhtymässä Plutoon, jolloin tunne-elämässäsi voi tapahtua radikaalikin muutos.

Torstai-aamuna 18.7. Venus on tarkassa yhtymässä noususolmuun, jolloin päämääränä on tasa-arvoisuuden oppiminen sekä harmonia ihmissuhteissa. Venus on oppositiossa Saturnukseen, jolloin saattaa ihmisuhteissa esiintyä kriisejä ja heikoissa kantimissa olevat ihmisuhteet voivat päättyä. Venus on harmonisessa kulmassa Neptunukseen, jolloin tunteet ovat herkillä ja voit kaivata rakkautta ja romantiikkaa enemmän kuin koskaan. Myös kohtalonomaiset kohtaamiset ovat mahdollisia. Venus on haasteellisessa kulmassa Jupiteriin, jolloin suhteellisuuden taju voi pettää ja myös mieli ajautuu herkästi haaveiluun ja pilvilinnojen rakenteluun. Joten jos mahdollista, niin nyt on hyvä aika lomailuun.

Perjantaina 19.7. peruuttava Merkurius siirtyy ravun puolelle klo 10:07 jolloin tunteet vaikuttavat voimakkaasti sekä mieleen että päätösten tekoon. Merkuriuksen peruuttaessa kannattaa keskittyä tarkkaan tosiasioihin eikä antaa tunteiden vallata liikaa päätösten tekoa tai isoja ratkaisuja, esim. sopimusten suhteen. Merkurius on yhtymässä Aurinkoon (tarkalleen 21.7.) jolloin ajattelu on vahvasti tunneperäistä ja ihmisten välinen kommunikointi on tunteisiin vetoavaa mutta hallittua.

Sunnuntaina 21.7. Venus on tarkassa oppositiossa Plutoon, jolloin rakkauselämää ja ihmisuhteita koskeva arvomaailma tulee muutokseen. Muutos voi olla joko positiivinen tai negatiivinen. Venus on harmonisessa kulmassa Neptunukseen, jota täydentää kuun yhtymä. Tämä viittaa siihen, että voit kohdata ”sen oikean”, jonka kanssa tuntuu olevan kohtalonyhteys. Vaarana voi kuitenkin olla, että jos ei pysty realismiin tässä suhteessa, arki voi tuoda mutkia matkaan.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa