SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Kummituksia vai henkimaailman vieraita – Henkiä ei tarvitse pelätä

Kaikki on energiaa. Me jätämme “energiajälkiä” itsestämme. Esineet, joita käytämme, keräävät itseensä energiaamme. Myös rakennukset keräävät energioita, puhutaankin niin sanotusta jäännösenergiasta. Esineistä voi taitava psykometrikko “lukea” (nähdä/tuntea) erilaisia asioita esineiden historiasta, jopa sen alkuperästä ja omistajista.

Herkkä ihminen voi käydessään paikoissa, missä on tapahtunut ikäviä asioita, kokea ahdistavia tuntemuksia. Mutta myös päinvastoin. Nuorena naisen alkuna olin tapaamassa saksalaista kirjekaveria Pariisissa. Oli kuuma päivä, ja päätimme poiketa läheiseen kirkkoon sisään. Kirkossa oli ihanan viileää, ja kävimme istumaan penkille. Tunsin itsessäni kirkon hartaan tunnelman ja positiivisen energian – olisin voinut jäädä istumaan sinne kirkonpenkkiin vaikka koko päiväksi.

Henkimaailmaan siirtyneet läheiset vierailevat usein luonamme. He saattavat antaa merkkejä vierailustaan esimerkiksi tuoksuin, äänin, siirtelemällä esineitä paikasta toiseen, valoja vilkuttamalla. Sähkölaitteet saattavat käyttäytyä omituisesti. Keinoja on monenlaisia. Mutta usein me selitämme tällaiset ilmiöt pois. Näitä henkimaailmaan siirtyneitä rakkaita ei tarvitse pelätä. He vain haluavat tulla kertomaan, että he ovat elossa, tosin toisessa olomuodossa, mutta että heillä on kaikki hyvin. Jotkut haluavat pyytää anteeksi. Mutta he haluavat myös auttaa meitä. Vieraiden joukossa on myös sukulaisia, joita emme ole koskaan tavanneet. Myös vanhojen talojen entiset asukkaat saattavat silloin tällöin piipahtaa kylässä.

Välitilaan jääneet henget

Yleensä henget ovat hyväntahtoisia, ehkä myös uteliaita. Minulla itselläni ei ole kokemusta pahantahtoisista hengistä, mutta niitäkin on. He ehkä ovat henkiä, jotka ovat jääneet jumiin ns. välitilaan. He ovat saattaneet kuolla äkillisesti esimerkiksi onnettomuudessa tai väkivaltaisesti, eivätkä he syystä tai toisesta ole löytäneet vielä valoon. Jotkut saattavat olla kiinni riippuvuuksistaan. Huomatessaan, etteivät he voi niistä nauttia enää normaalisti, hakeutuvat sellaiset henget esimerkiksi ravintoloihin, missä voivat hyödyntää humalaisten kehoja nautintoa hakeakseen. Väkivaltaisesti kuollut saattaa hautoa kostoa tai on muuten vaan niin täynnä negatiivista energiaa, ettei hän löydä tai halua valoon – ilon ja rakkauden maailmaan.

Herkät ihmiset voivat havaita tällaisia energioita. Joku voi nähdä selkeästi, kuulla tai tuntea kehossaan. Tällaisia “jumiin jääneitä henkiä” voi johdattaa valoon rukouksen avulla tai ihan omin sanoin. Mutta hengille voi myös tehdä selväksi sen, jos ne pelottavat tai ei halua heidän läheisyyttään – sanomalla heille esimerkiksi että tämä on nyt minun kotini, ja täällä saa olla ja käydä, mutta vain minun ehdoillani, ja sitten kertoo ne ehdot. Minä olen tehnyt kirjallisen työsopimuksen henkioppaani kanssa siitä, miten minä haluan henkien kanssa toimia.

Negatiivisen energian puhdistaminen

Paikkoja, missä on paljon negatiivista energiaa, voi myös puhdistaa eri tavoin, mm. polttamalla salviaa, laittamalla suolaa pieniin kippoihin rakennuksen/talon/huoneen nurkkiin, käyttämällä kiviä ja kasveja. Voi pyytää esimerkiksi ruskeita maalohikäärmeitä puhdistamaan maata, missä on negatiivista energiaa, myös rakennusten alta. Hankalimmissa tapauksissa on käytetty pappia, joka manaa pahat henget pois esimerkiksi siunaamalla kodin. Suomessa on tiettävästi yksi pappi, joka manaa pahoja henkiä pois. Mutta myös shamaani, meedio tai muu henkilö, jolla on erityisiä henkivoimia tai taitoja voi puhdistaa energioita. Jos kokee kehossaan tällaisen negatiivisen energian, voi siitä päästä eroon esimerkiksi energiahoidon avulla. Itseään voi suojella valolla tai pyytämällä itselleen arkkienkeli Mikaelin sinisen suojelevan viitan tiukasti ylleen.

Sain ystävieni kanssa vierailla vanhassa rakennuksessa, joka on aiemmin toiminut mielisairaalana. Nyt siinä on yksityiskoti. Emännän makuuhuoneessa oli voimakkaat energiat. Toinen ystävistäni arveli kyseessä olevan jonkinlaisen eri ulottuvuuksien välillä olevan portaalin, jonka kautta henget pääsevät liikkumaan eri ulottuvuuksien välillä. Toinen ystävistäni näki entisen mielisairaalan naishoitajan hahmon ja entisiä potilaita. Koimme kaikki energiat hyvin voimakkaasti. Minulla oli välillä tuskanhiki, ja välillä huippasi niin kovasti, että piti istuutua. Emme kokeneet mitään negatiivista energiaa, enemmänkin uteliaita henkiä, jotka olisivat ehkä kaivanneet enemmän huomiota. Heillä olisi monta tarinaa kerrottavanaan.

Henkiä ei tarvitse pelätä

Myös henkimaailmaan siirtyneet kotieläimet vierailevat entisissä kodeissaan. Meillä oli lapsuudenkodissa usein kotieläimiä. Erään kerran äitini oli juuri käynyt nukkumaan, ja siinä unen rajamailla oli hän kuullut kuinka koira oli rojahtanut lattialle hänen viereensä nukkumaan. Äiti oli harmitellut sitä, ettei ollut muistanut sulkea makuuhuoneen ovea. Äidilläni on astma, eikä hän halunnut nukkua samassa huoneessa koiran kanssa. Mutta siinä samassa hän oli muistanut, ettei meillä juuri silloin ollut mitään koiraa.

Kissat ja koirat aistivat usein henkimaailmasta käymässä olevia vieraita. Henkimaailman vieraille on kaikkein helpoin saada rakkaisiin yhteys unien kautta. Heidän kanssaan voi jutella aivan kuin ennenkin – he kuulevat kaiken. Halutessasi voit sopia, että läheisesi tulevat vierailulle niin että voit heidät tunnistaa, vaikka et näkisikään heitä. Voit sopia jonkun oman merkin – se voi olla kosketus olkapäässä, joku tietty tuoksu…

Tämä aika on sellaista, että monet herkistyvät entisestään ja avautuvat henkisille lahjoille. Niitä ei tarvitse pelätä. Mutta jos sinusta tuntuu siltä, että kaipaat keskustelukumppania aiheesta tai apua, miten näiden lahjojen kanssa toimitaan, niin soita silloin meille Auttajille. Meillä jokaisella on omanlaiset henkiset lahjat, ja autamme sinua suurella sydämellä.

Teksti: Marjaana Kaakinen

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen
2 Vastausta

Vastaa