SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 30 – Rakkautta ja taiteellista luomista

Viikon alussa Aurinko on viimeisillä asteilla tunnepainotteisessa ravun merkissä, yhtymässä perääntyvään Merkuriukseen ja löyhässä yhtymässä Venukseen. Ollaan vielä edellisen viikonlopun teemoissa, jolloin ajattelu sekä kommunikointi ovat hyvin tunneperäisiä, sovittelevia sekä kompromisseja suosivia. Vaarana voi kuitenkin olla pinnallisuus ja liika miellyttämisen halu.

Tiistai-aamuna 23.7. Aurinko siirtyy leijonan merkkiin, jolloin energia muuttuu toisenlaiseksi. Ravun sisäänpäin kääntyvistä tunteista syöksytään parrasvaloihin ja julkisuuteen. Tänä aikana vahvistuu motivaatio tehdä elämästä mukavaa, intohimoista ja luovaa, kun haluamme nauttia elämästä aivan omana itsenämme ja nousta oman elämämme näyttämölle. Tämä voi tehdä anteliaaksi ja hyväsydämiseksi suurilla eleillä ja asenteilla, tai vaihtoehtoisesti itsekeskeiseksi, oman egon pönkittäjäksi ja turhamaiseksi.

Aurinko on harmonisessa kulmassa Chironiin ja haasteellisessa kulmassa Uranukseen, jolloin saat apuja ymmärrykseen kuka olet ja miten hyväksyt rajoitukset, rajasi ja miten otat kipusi vastaan. Se mahdollistaa myös oman itsen löytämisen kokonaisuutena, aikana jolloin voit joutua muuttumaan radikaalisesti ympäristön tai muiden ihmisten ”vaatimuksesta”.

Keskiviikkona 24.7. Marsin harmoninen kulma Jupiteriin on tarkka ja molemmat planeetat ovat haastavassa kulmassa Saturnukseen. Ilmapiiri ympärillä on innostunut ja myönteinen, joka auttaa niin liike-elämässä, työpaikan löytämisessä tai mahdollisuuksina ulkomaan matkoille. Tänä aikana oman mielen hallinta on tärkeää, sillä voi tulla myös pettymyksiä, jos pelko omasta kyvyttömyydestä tai mahdollisuuksista vaivaa mieltä. Mahdollisuuksia on, kun vain tekeminen on samassa linjassa mielihyvän kanssa. Jos tuntuu seinä tulevan vastaan, niin suunta vain toisaalle tai vauhdin hidastaminen.

Torstaina 25.7. perääntyvä Merkurius kohtaa Venuksen tarkassa yhtymässä ravun merkissä. Kaikki luovat taidot (menneisyydestä nousevat, ehkä ne keskeneräiset tai sitten kun -vaiheeseen jääneet) ovat käytössä ja niiden tuoma mielihyvä kantaa pitkälle, yleisesti tunteella tekeminen on läsnä. Voi olla, että saat jonkin huomionosoituksen, vaikkapa rakkauskirjeen tai lahjan joltakin menneisyyden ystävältä.

Vaikkakin Merkurius perääntyy, niin kaupankäynnille ja sopimusten teolle on nyt hyvä hetki, kuten myös riitojen ja epäsopujen sopimiselle. Merkurius/Venus yhtymä on oppositiossa Plutoon ja yhtymässä edelleen myös Aurinkoon, jolloin voi olla pientä hermostuneisuutta ja epäluuloisuutta ilmassa. Siihen ei kuitenkaan ole mitään tarvetta. Ihmissuhteita ja rakkautta koskeva arvomaailmasi voi olla yleisesti muutoksen alla, jolloin on varottava piikittelevää ja loukkaavaa puhetta. Avoimuus ja rehellisyys ovat avainasemassa.

Sunnuntaina 28.7. rakkauden planeetta Venus siirtyy leijonaan aikaisin aamulla. Venus leijonassa rakastaa suuresti ja on antelias niin rakkaudessa, huomionosoituksissa, lahjoissa kuin rahoissaankin. Venus leijonassa on intohimoinen rakkaudessa, se haluaa ylenpalttisesti huomiota, ihailua ja hemmottelua. Tai on itse sen antajana. Tämä hetki auttaa tekemään omasta elämästä onnellista.

Venus leijonassa voi tehdä rakkauden tunteista myös draamaa ja liioittelua – rakkausdraamaa isolla näyttämöllä ja isolla yleisöllä. Tänä aikana on mahdollisuus nauttia viimeaikojen uurastuksesta. Aika on myös hyvää luomisaikaa kirjoittamiseen, soittamiseen, maalaamiseen ja yleisesti taiteisiin liittyviin asioihin. On mahdollisuus jopa saavuttaa omalla luovuudella jonkinverran voittojakin.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa