SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 31 – Siirtymä sydämen viitoittamalle tielle

Heinäkuun viimeiset päivät mennään Auringon ja Venuksen yhtymällä, jolloin elämään tarjoillaan kauneutta, harmoniaa ja rauhaa ja voidaan keskittyä rakkauteen ja luovuuteen. Tämä on hyvä aika nauttia elämästä ja etsiä erilaisia nautintotapoja, jopa lapsenmielisiäkin.

Aurinko ja Venus -yhtymä on harmonisessa kulmassa Chironiin ja haasteellisessa kulmassa Uranukseen, jolloin saat apuja siihen, että voit ymmärtää kuka olet. Miten hyväksyt rajoitukset, rajasi ja miten otat kipusi vastaan, mahdollistaen löytää oma itsesi kokonaisuutena. Tämä on aikaa, jolloin voit joutua muuttumaan radikaalistikin ympäristön tai muiden ihmisten ”vaatimuksesta”.

Merkuriuksen perääntymisen viimeiset päivät voivat aiheuttaa jonkinlaisia tietoliikenne- ja liikennehämminkejä, ennen kuin Merkurius kääntyy taas normaaliin suuntaan elokuun alussa. Merkuriuksen peruuttaessa ravun merkissä kannattaa keskittyä tarkkaan tosiasioihin eikä antaa tunteiden liikaa vallata päätöksen tekoa tai isoja ratkaisuja esim. sopimuksia. Merkurius on oppositiossa Plutoon ja Saturnukseen, jolloin omien ajatusten ilmaisussa voi olla hankaluuksia. Hermostuneisuutta voi olla ilmassa, jolloin kannattaa varoa pisteliästä puhetta.

Mars on harmonisessa kulmassa Jupiteriin ja molemmat haastavassa kulmassa Saturnukseen, jolloin ilmapiiri ympärillä on innostunut ja myönteinen kaikkeen tekemiseen. Tämä innostuneisuus auttaa niin liike-elämässä, työpaikan löytämisessä tai ulkomaan matkoille. Ehdottoman tärkeässä roolissa on oma mieli, sillä tämä voi myös tuoda pettymyksiä jos pelko omasta kyvyttömyydestä tai mahdollisuuksista vaivaa mieltä. Mahdollisuuksia on, kun vain tekeminen on samassa linjassa mielihyvän kanssa. Ja jos tuntuu seinä tulevan vastaan niin suunta vain toisaalle tai hidastaa vauhtia.

Torstaina 1.8. elokuu alkaa uudenkuun teemoissa leijonan merkissä. Samoihin aikoihin osuu Merkuriuksen pysähtyminen peruutuksesta ennen suunnan vaihtoa. Uusi kuu on aina Kuun ja Auringon liitto, jolloin se valaisee uuden tien aloituksille. Nyt leijonan merkissä tämä antaa mahdollisuuden hyväntahtoisuuteen ja rakkauteen, mutta myös kylmyyteen ja tunteettomuuteen, sillä tässä voi olla taipumus sulkea pois kaikki elämän ikävät ja kurjat asiat.

Tämä uusi kuu laittaa tarkistamaan omaa sydämen tilaa, kulkeeko sydän auki vai kiinni kohti sydämen viitoittamaa tietä, jonka keho tunnistaa ja tuntee. Uusi kuu on harmonisessa kulmassa Jupiteriin ja Chironiin sekä haasteellisessa kulmassa Uranukseen, jolloin on mahdollisuus ymmärtää kuka olet, löytää oma itsesi kokonaisuutena ja mitkä ovat rajasi sekä ”vapautesi”. Määritteleekö rajasi joku muu vai sinä itse, sekä se miten hyväksyt ja käsittelet rajoitukset ja ”kipusi”.

Ja loppuviikko mennään samoissa teemoissa sydämen viitoittamaa tietä, niin rakkaudessa kuin raha-asioissakin.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa