SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 32 – Ilon tai hunningon kautta

Viikon alkuun elämään tarjoillaan edellisen viikon merkeissä kauneutta, harmoniaa ja rauhaa Auringon ja Venuksen yhtymällä, jolloin voidaan keskittyä rakkauteen ja luovuuteen. Tämä on hyvä aika nauttia elämästä ja etsiä erilaisia nautintotapoja.

Merkurius on oppositiossa Plutoon, jolloin omien ajatusten ilmaisussa voi olla hankaluuksia ja hermostuneisuutta voi olla ilmassa. Kannattaa varoa pisteliästä puhetta tai tarvetta määräillä muita, kun myös Mars on haasteellisessa kulmassa Plutoon. Merkuriuksen positiivinen kulma Neptunukseen tuo tehokkuutta, järkeä, luovuutta ja mielikuvitusta. Tämä auttaa viestinnän ja kommunikaation sujuvuudessa.

Auringon positiivinen kulma Jupiteriin (tarkalleen keskiviikkona 7.8.) tuo mukanaan kaikkea hyvää ja iloisen mielen, mutta vaarana on että se tekee liian passiiviseksi, jolloin on tunne että pystyy ihan mihin vaan, mutta mitään ei tapahdu tai saa tapahtumaan. Tänä aikana on hyvä panostaa romantiikkaan ja rakkauteen sillä Aurinko on edelleen yhtymässä Venuksen kanssa. Auringon haasteellinen kulma Saturnukseen (tarkalleen torstaina 8.8.) voi tuoda kriittisyyttä ja pieniä haasteita, jotka koskevat lähinnä egoa. Se kehottaa kärsivällisyyteen, päättäväisyyteen ja vahvaan työmoraaliin sekä vastuun kantamiseen ”omasta alueesta”.

Venus on haasteellisessa kulmassa Saturnukseen (tarkalleen perjantaina 9.8.), kuten myös Neptunukseen sekä Uranukseen, jolloin voit ymmärtää kuka olet ja miten hyväksyt rajoitukset ja omat rajasi. Tämä aika voi tuoda jännitteitä ihmissuhteissa, jotka eivät vastanneet odotuksia. Voi ilmetä tunteiden totaalista kylmettymistä suhteissa, joista on enemmän haittaa kuin iloa. Voit myös olla taipuvainen haaveiluun tai itsepetokseen. Sekä raha- että rakkausasiat voivat joutua hunningolle ja liitossa tai tärkeissä ihmisuhteissa voi ilmetä epärehellisyyttä.

Yleisesti rakkaus ja romantiikka on vahvasti esillä ja tällöin vanha aikansa elänyt suhde voi päättyä antaen tilaa uudelle alkavalle suhteelle. Saturnuksen harmoninen kulma Neptunukseen auttaa suhtautumaan elämään realistisesti ja vakavamielisesti, jolloin huumoria kannattaa viljellä ettei mene liian totiseksi. Saattaa tulla myös tarve uhrautua muiden ihmisten puolesta tai yleisesti auttaa ihmisiä.

Sunnuntaina 11.8. Jupiter pysähtyy peruutuksesta jousimiehessä klo 16:39. Samana iltana myöhään Merkurius siirtyy leijonan merkkiin, jolloin kommunikaatioon ja viestintään voi tulla itsepäisyyttä, yliherkkyyttä kritiikkiä kohtaan, henkistä ylimielisyyttä sekä joissakin tapauksissa myös turhaa ylpeilyä. Parhaimmillaan Merkurius leijonassa tuo luovaa itseilmaisua, sillä tällöin puhutaan ja kirjoitetaan suurella sydämellä.

Merkurius on haasteellisessa kulmassa Uranukseen, jolloin kaikenlainen hätäily ja hermoilu voi olla haasteena samoin kuin härkäpäinen kiinnipitäminen omista mielipiteistä ja näkemyksistä. Merkurius tekee harmonista kulmaa Chironille, joka tuo parannuksen avaimen hermostuneelle mielelle antaen oppia rentouttamaan mielen ja tunnistamaan kaikki ajatukset. Niin positiiviset kuin negatiivisetkin ja hyväksyä ne osana itseä. Tähän samaan aikaan Auringon ja Venuksen yhtymä on tarkkana, tehden harmonista kulmaa Jupiterille, jolloin rakkautta ja romantiikka on jälleen ilmassa.

Yleisesti tämä aika tuo mukanaan kaikkea hyvää ja iloista mieltä, mutta voi myös tehdä liian passiiviseksi ja nautinnonhaluiseksi, jopa hiukan laiskaksi. Aika on hyvää aikaa tehdä sijoituksia rahamarkkinoilla. Haastekulma Neptunukselle voi tosin tehdä taipuvaiseksi haaveiluun ja itsepetokseen, jolloin myös raha- ja rakkausasiat voivat joutua hunningolle.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa