SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Kuudes Aisti Auttajien synttärit Leijonaportin energioissa 8.8.2019

Kuudes Aisti Auttajilla on tänään sydämelliset synttärijuhlat! Annamme lahjoja myös Sinulle, mutta synttäritarina ensin – miten kaikki alkoi?

Kevättalvella 2018 Kuudesaisti.net -sivuston päätoimittaja ja Kuudes Aisti -perheen toiminnanjohtaja Sari Autere sai henkimaailman johdatuksessa idean auttavasta puhelinpalvelusta, jossa auttajat ovat Aidosti Läsnä. Toimintaperiaatteet luotiin asiakaslähtöiseksi palveluksi, jossa toimitaan ihmiseltä ihmiselle, valosta ja rakkaudesta käsin työskennellen. Tohinan ja innostuksen täyteisen kevään ja kesän jälkeen Kuudes Aisti Auttajat avasi linjat Leijonaportin energioissa 8.8.2018.

Asiakkaat ovat löytäneet palvelun hyvin heti alusta saakka, mikä kertoo siitä, että juuri tällaiselle läsnäololle on ollut tilausta ja tarvetta.

Matkalla toimintaa on kehitetty monin tavoin ja loppuvuodesta 2018 lähtien avoinna on ollut myös Kuudes Aisti Puoti -verkkokauppa, teemalla Iloksi ja tueksi omalle polullesi. Puodista voi tilata esimerkiksi Kuudes Aisti Auttajien kirjallisia tulkintoja ja kaukoenergiahoitoja.

auttajat-mina-olen-messut

Puhelinpalvelun ja verkkokaupan lisäksi Auttajat ovat monessa mukana, suurella sydämellä. Auttajia on tavattu livenä erilaisilla messuilla, Auttajien Facebookissa on aina vilkasta, ilmaisia energiahoitoiltoja on pidetty jo useita, Auttajien kotisivuilla julkaistaan säännöllisesti Auttajien blogeja ja muita artikkeleita niin henkisestä kasvusta kuin itse elämästäkin, joka toinen viikko ilmestyy Auttajien ihmisläheinen uutiskirje, ja usein keskiviikkoiltaisin järjestetään veloituksettomia AuttajaLive -tapahtumia joko Facebookissa tai YouTubessa. (sähköisten live-tilaisuuksien aikataulut löydät Auttajien kotisivulta)

Ja tänään 8.8.2019 Kuudes Aisti Auttajat täyttää pyöreän vuoden! Alta löytyvän Synttäriarvonnan lisäksi tänään kannattaa olla erityisen tarkkana Facebookissa, sillä pitkin päivää uutisvirtaan saattaa ilmaantua yllätyksiä Kuudes Aisti Auttajien Facebookin kautta.

Muutenkin tohina ja innostus ei vieläkään ole tasaantunut – päinvastoin. Toimintaa tullaan edelleen kehittämään, aina vain enemmän ja paremmin asiakkaita palvellen. Juuri nyt etsimme myös lisää auttajia iloiseen joukkoomme – jos sinä olisit juuri sopiva henkisen alan ammattilainen, olet yrittäjä ja tahtoisit tehdä aidosti merkityksellistä työtä kanssamme, lue lisää ja lähetä hakemus tästä elokuun puoliväliin mennessä.

Leijonaportti uuteen maahan

Synttärihumun lisäksi liikkeellä on myös kosmisempia voimia. Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com) kirjoittaa tästä ajasta näin: (suomentanut Pirjo Laine)

Leijonaporttia (8-8) joka avautui 26.7. ja sulkeutuu 12.8.2019, kutsutaan virallisesti portiksi uuteen Maahan.

Joka vuosi tämä (Sirius) tähtiportti tuo kuninkaallisia (ylösnousemus)koodeja ja aktivoi lisää henkilökohtaista ja planetaarista DNA:ta kosmista evoluutiotamme varten. Tästä portista saamme pääsyn siihen välttämättömään geometriaan, jota tarvitaan valokehokokemuksen elämiseen muodossa, ja tänä vuonna nämä koodit on kryptattu erityisälykkyydellä aktivoimaan kosmisen Kristus-mallin ruumiillistaminen. Kuulen kutsuttavan niitä ´kohtalokoodeiksi´ (niin kuin profetian toteutumisena).

Vanhaa ulos ja uutta sisään – ovat ne sanat, jotka tulevat jatkuvasti minulle tähän liittyen, sopien myös galaktiseen uuteen vuoteen (26.7.) ja näin fokuksemme pysyy elokuussa vanhojen mallidynamiikkojen ratkaisemisessa ja irtipäästämisessä, kun samanaikaisesti meitä työnnetään uuteen luomiskapasiteettiin ´maalaamaan uuden Maan luomusten aivan ensimmäisiä siveltimenvetoja´.”

Lähde: Kuudesaisti.net / Viestintuojat

Tästä on hyvä jatkaa valitsemallamme tiellä – isolla ilolla ja valolla. Kuudes Aisti Auttajat kiittää lämpimästi kaikkia ihania asiakkaita, joille olemme saaneet olla avuksi tämän ensimmäisen toimintavuotemme aikana! Paljon rakkautta ja valoa teille kaikille.

Teksti: Saaga Saarnisola


Auttajien synttäriarvonta

Osallistu Kuudes Aisti Auttajien synttäriarvontaan, jossa voit voittaa valitsemasi Auttajan tulkinnan tai hoidon.

Osallistumisaikaa on sunnuntai-iltaan 11.8. saakka, arvonta suoritetaan maanantaiaamuna 12.8.2019. Otamme voittajaan yhteyttä sähköpostilla, joten tarkistathan huolellisesti ilmoittamasi sähköpostiosoitteen.

Osallistu arvontaan ja tilaa uutiskirje:

Arvonta on suljettu, osallistumisaika on päättynyt.

 


Kuudes Aisti Auttajat -puhelinpalvelu tarjoaa intuitiivista apua ja tukea elämän henkisiin haasteisiin. Aidosti läsnäolevat Auttajamme tarjoavat selvänäkijäpalveluita sekä viestejä henkimaailmasta ja valonauttajilta. Auttajat antavat myös erilaisia energiahoitoja ja turvallista keskusteluapua. Puhelu maksaa soittajalle 2 €/min+pvm.