SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 33 – Enää ei tyydytä puolinaiseen

Viikko alkaa Uranuksen peruutusvaihteella härän merkissä maanantaina 12.8. klo 05:27, jolloin lähdetään ”tarkastelemaan” millaisia muutoksia onkaan saatu aikaan rakkauden, nautinnon ja rahan alueella. Merkurius tekee haasteellista kulmaa Uranukselle, samoin Uranus Chironin kanssa, jolloin kaikenlainen hätäily ja hermoilu voi olla pinnalla. Vaarana on omista mielipiteistä ja näkemyksistä härkäpäinen kiinnipitäminen. Muutos niissä tapahtuu parantavana itsessä, ei muita muuttamalla.

Merkurius kylläkin tekee harmonista kulmaa Chironille, joka tuo parannuksen avaimen hermostuneelle mielelle antaen oppia rentouttamaan mielensä, tunnistamaan kaikki ajatuksensa (niin positiiviset kuin negatiiviset) sekä hyväksyä ne osana omaa itseä. Auringon ja Venuksen yhtymä jatkuu koko elokuun, antaen elämään kauneutta, harmoniaa ja rauhaa, jolloin voidaan keskittyä rakkauteen ja luovuuteen. Tämä on hyvä aika nauttia elämästä ja heittäytyä vähän lapsenmieliseksi.

Auringon ja Venuksen yhtymä tekee harmonista kulmaa Jupiterille, jolloin rakkautta ja romantiikka on ilmassa. Yleisesti tämä aika tuo mukanaan kaikkea hyvää ja iloista mieltä mutta voi myös tehdä liian passiiviseksi ja nautinnonhaluiseksi, jopa hiukan laiskaksi. Aurinko/Venus -yhtymän haastekulma Neptunukselle voi tehdä taipuvaiseksi haaveiluun ja itsepetokseen. Myös raha-ja rakkausasiat voivat joutua hunningolle, mutta haastekulma Plutolle asettaa nämäkin ruotuun, kun ei ole enää mahdollista tyytyä vain puolinaiseen.

Torstaina 15.8. klo 15:30 on täysikuu vesimiehessä, jolloin Aurinko/Venus -yhtymä on leijonassa oppositiossa, eli vastapäätä kuuta. Kuu vesimiehessä valaisee ja laittaa katsomaan omaa vapautta, omia rajoja, estoja ja sitä kuinka rajoittunutta elämää viettää suhteessa rakkauteen tai rakkaudettomuuteen. Kuu on haasteellisessa kulmassa Plutoon, kuin myös Aurinko/Venus -yhtymä, joka saattaa aiheuttaa tunne-elämän mullistuksia. Tämä voi johtaa sisäiseen muutokseen, joka heijastuu myös ulkoiseen elämään. Jos oivaltaa tilanteen oikein, on mahdollista uudistua ja kasvaa ”paremmaksi ihmiseksi”.

Sunnuntaina 18.8. klo 08:19 Mars siirtyy neitsyen merkkiin. Mars neitsyessä saattaa nostaa esiin toimimattomia elämän osa-alueita. Ne voidaan nyt laittaa kuntoon, tehdä töitä rankasti, pikkutarkasti mutta vaatimattomasti ilman suurempia huomionosoituksia odottaen. Mars neitsyessä hillitsee aggressiivisuutensa, vaikkakin pikkuasioista voidaan hiukan nurista. Kädentaidot ja tekniset asiat sujuvat Marsin ollessa neitsyen merkissä.

Aurinko/Venus -yhtymä on lähestymässä yhtymään Marsin kanssa, jolloin on mahdollisuus uudelle rakkausvaiheelle/suhteelle, joka perustuu puhtauteen ja lämpöön. Vaikkakin Mars/Venus -yhtymä nostaa vahvasti esiin seksuaaliset halut ja toiveet. Marsin harmoninen kulma Uranukseen auttaa vapautumaan ja kokeilemaan uusia asioita ja tutustumaan uusiin, erilaisiin ihmisiin. Tekniikkaan, sähköön ja uuteen teknologiaan liittyviin asioihin tällä kuviolla on positiivinen vaikutus.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa