SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 34 – Sensuellia menoa ja villiä tanssia

Viikko alkaa edellisen viikonlopun teemoissa Marsin, Venuksen ja Auringon kimpassa. Tämä antaa mahdollisuuden uudelle rakkausteemalle, joka perustuu puhtauteen ja lämpöön, myös seksuaaliset halut ja toiveet voivat olla mielessä vahvana.

Marsin kulma Uranukseen auttaa vapautumaan ja kokeilemaan rohkeasti uusia asioita. Tekniikkaan liittyvissä asioissa tällä on positiivinen vaikutus, vaikkakin Merkuriuksen haasteellinen kulma Uranukseen saattaa laittaa tekniikkavempeleitä temppuilemaan. Merkurius on positiivisessa kulmassa Jupiteriin ja Chironiin, joka auttaa rentouttamaan hermostunutta ja hätäilevää mieltä sekä olemaan positiivinen ja optimistinen.

Keskiviikkona 21.8. Venus, tuo rakkauden planeetta, siirtyy neitsyen merkkiin klo 12:08. Venus neitsyessä on käytännöllistä ja toimintaa arvostavaa rakkautta. Venus neitsyessä voi olla kriittinen rakkauden tarkastelija niin omissa tunteissaan kuin katsoessaan muita, mikä voi johtaa rakkauden tunteen rajaamiseen. Venus neitsyessä haluaa parantaa maailmaa käymällä kiinni epäkohtiin uupumattomalla tarmokkuudella.

Venus yhtymässä Marsiin nostaa pintaan seksuaaliset halut ja toiveet, jolloin voi olla, että huomaa olevansa henkisesti epätasapainossa seksuaalisuutensa kanssa. Molempien merkkien ollessa neitsyessä suotuisa rakkaus näyttäytyy käytännön tekoina ja palvelualttiutena sekä puhtaana, aitona rakkautena. Tai vaihtoehtoisesti se saattaa näyttäytyä toisen ”virheitä” kaivelevana, piikittelevänä ja ylikriittisenä nipottajana.

Venus/Mars -yhtymä on yhtymässä Aurinkoon ja nämä harmonisessa kulmassa Uranukseen, johon myös Saturnus on pehmeässä kulmassa, jolloin olemassa olevat suhteet saavat mahdollisuuden uudistua ja vahvistua. Itseluottamus lisääntyy tai voi löytää uudenlaisen rakkaussuhteen, kun rohkeus ja tarmo lisääntyvät. On myös kyky tehdä tarvittavia muutoksia elämässä jouheasti ja helposti.

Perjantaina 23.8. Aurinko siirtyy neitsyen merkkiin klo 13:03. Aurinko neitsyessä on käytännöllinen, analysoiva ja terävämielinen. Aurinko neitsyen merkissä auttaa arjen pyörittämisessä ja helpottaa organisoimista ja järjestyksen ylläpitämistä, sillä aurinko-neitsyt tykkää rutiineista. Tämä on hyvää aikaa kiinnittää huomio terveyteen niin ruokavaliossa, kuntoilussa kuin mielen hyvinvoinnissakin. Kaikenlainen kodin / elinympäristön järjestäminen ja ”tyhjentäminen” turhasta tavarasta on neitsyen aikaa.

Viikko päättyy Venuksen ja Marsin tarkkaan yhtymään, jolloin seksuaaliset halut nousevat entistäkin vahvemmin esiin. On halu kokea tyydytystä niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla, sillä henkisesti on voinut olla epätasapainoa seksielämän suhteen. Tämä voi purkaantua myös taiteen tekemiseen tai alkukantaiseen tanssiin. Uusi rakkaussuhde voi myös saada alkunsa, mutta suhteen kestävyydestä ei ole takuita jos henkinen yhteys puuttuu.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa