SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Ota mahdollisuuksista kiinni

Elämme aikaa, joka on täynnä mahdollisuuksia. Elämän aikana tehdyt valinnat ovat johdattaneet meidät siksi mitä olemme tänään. Meidän ei kuitenkaan tarvitse tyytyä siihen! Aina on mahdollisuus oppia jotain uutta, aina on mahdollisuus vaihtaa elämänsä suuntaa.

Mutta se tarkoittaa myös sitä, että kuuntelee ja luottaa omaan intuitioonsa, uskaltaa tehdä päätökset sydämellä ja että on rohkeutta toteuttaa valintansa – rohkeutta lähteä liikkeelle jumittuneesta tilanteesta tai ihmissuhteesta – epäkiitollisesta työstä. Se tarkoittaa rohkeutta lähteä toteuttamaan itseään ja unelmiaan missä iässä tahansa.

Se ei ole helppoa, jos läheiset epäilevät, ja järki pistää hanttiin – sinusta ei ole siihen, mistä otat rahat, mistä ajan… Mutta jos sinulla on sydämen palo johonkin asiaan, et saa rauhaa ennen kuin päätät toimia. Välillä tarvitaan kärsivällisyyttä – pitkää pinnaa – mutta se kannattaa. Eihän kukaan ole seppä syntyessään, vaikka onhan niitä ihmelapsia, jotka loistavat omalla sarallaan.

Mikä on intohimosi?

Kaikki ovet ovat avoimia sinulle, jos niin haluat. Tämä aika on hyvin tärkeää loppuelämäsikin kannalta. Saatko toteuttaa itseäsi tavoilla, joita rakastat? Saatko hyvän mielen työssä, jossa olet? Tyydyttääkö suhde puolisoosi sinua? Mitä haluaisit vielä kokea, mitä oppia, mitä tehdä? Välttämättä ei tarvita suuria muutoksia. Keskustele läheisesi kanssa – kuuntele häntä – voisitteko yhdessä keksiä ratkaisun, joka auttaisi teitä molempia elämään täydemmin, yhdessä ja erikseen? Miten saisit enemmän omaa aikaa? Millä tavalla voisit selviytyä arjen askareista helpommin, ja saada aikaa enemmän siihen, mitä rakastat? Miten saisit työn tuntumaan mielekkäältä? Mikä motivoi sinua? Ole luova ja kekseliäs ratkaisuissa. Sinussa on myös paljon syvää tietoa – viisautta, jota et ehkä ole vielä tullut ottaneeksi kunnolla käyttöön.

Kun todella haluat jotakin, niin älä masennu, jos se ei ensimmäisellä yrittämällä onnistu. Aika ei ollut siihen vielä kypsä – oliko se sinun oma haaveesi vai jonkun muun? Mitä voisit tehdä nyt, jotta pääsisit lähemmäksi unelmaasi? Älä paisko ovia takanasi kiinni negatiivisen energian vallassa vaan kiitä menneestä. Tämä aika vie sinua kohti unelmiasi, tavoitteitasi, kun uskallat kuunnella itseäsi – intuitiotasi ja sydäntäsi – ja seistä unelmiesi takana, uskot niihin, ja uskallat toisinaan hypätä rohkeasti tuntemattomaan. Elämä on seikkailu, tee siitä iloinen. Ota mahdollisuuksista kiinni, kun niitä sinulle tarjotaan.

Jos kuitenkin olet epävarma oikeasta suunnasta tai kaipaat keskustelukumppania – kuuntelijaa – niin täällähän me Auttajat olemme juuri sinua varten. Soita tai tilaa kirjallinen tulkinta puodista. Sieltä löytyy jokaiselle kukkarolle sopivia vaihtoehtoja. Älä jää yksin vaan pyydä apua silloin kun sitä tarvitset!

Teksti: Marjaana Kaakinen

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa