SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 35 – Miksi et tee mitä haluat?

Venus on edelleen yhtymässä Marsiin ja voi nostaa pintaan seksuaaliset halut ja toiveet. Tällöin voi myös huomata olevansa henkisesti epätasapainossa seksuaalisuutensa kanssa. Molempien planeettojen ollessa neitsyessä, rakkaus näyttäytyy käytännön tekoina ja palvelualttiutena sekä puhtaana, aitona rakkautena. Tai vaihtoehtoisesti se saattaa näyttäytyä ”virheitä kaivelevana” ylikriittisenä nipottajana, jolloin suhde ei perustu aitoon puhtaaseen rakkauteen ja siinä on muutoksen paikka.

Venus/Mars -yhtymä on yhtymässä Aurinkoon ja nämä harmonisessa kulmassa Uranukseen, joka on peruutusvaihteella, jolloin rakkaus ja elämän nautinto kaikilla osa-alueilla sekä ihmissuhteissa saattaa näyttää sen kauniimman, aidoimman ja puhtaimman rakkaudentason. Toisaalta myös ne muutokset, jotka on tehtävä jos oma elämä tai ihmissuhteet eivät tunnu voimaannuttavilta vaan voimia vievältä riippakiveltä.

Tämä aika on olemassa oleville ihmissuhteille mahdollisuus uudistua ja vahvistua, tai yksinäisille voi löytyä uudenlainen rakkaus- tai ihmissuhde, kun oma itseluottamus, rohkeus ja tarmokkuus lisääntyvät. Ne muutokset, jotka ovat omalle itselle hyödyllisiä jaksamisen kannalta tapahtuvat jouhevasti ja helposti, näissä on yleensä oma itse esteenä jos muutos tuntuu raskaalta.

Mars on haasteellisessa kulmassa Chironiin ja se auttaa tunnistamaan maskuliinisen puolen itsessään, tulee voima jolla puolustaa itseään. Tämä transiitti laittaa kysymään, että miksi et tee mitä haluat ja mistä nautit – ketä pelkäät loukkaavasi?

Torstaina 29.8. klo 10:49 Merkurius siirtyy neitsyen merkkiin, omaan merkkiinsä, ollen yhtymässä Aurinkoon. Kun Merkurius on neitsyen merkissä, kommunikointi on älyllistä ja järkevää, analysoivaa ja harkitsevaa, voi olla jopa liiankin pikkutarkkaa ja perfektionismiin taipuvaista. Tämä ajanjakso auttaa käsittelemään ongelmia ja analysoimaan asioita kriittisesti, saaden ne kuitenkin nopeasti päätökseen. Tämä on asiantuntijuuden kulta-aikaa.

Merkurius neitsyessä nostaa myös terveysasiat pinnalle, joka on nyt jo ajankohtaistakin arjen saapuessa lomien jälkeen. Monet ihmiset lähtevät liikkumaan, aloittavat harrastuksia ja tarkistavat ruokavaliotaan. Auringon ollessa yhtymässä Merkurius-neitsyen kanssa viittaa vahvasti tarkistamaan ja katsomaan omaa jaksamista ja terveyteen liittyviä asioita niin ruokavalion, liikunnan kuin henkisen hyvinvoinninkin kannalta.

Perjantaina 30.8. on Uusikuu klo 13:38 Neitsyen merkissä. Aurinko ja Kuu ovat yhtymässä Merkuriukseen, Venukseen ja Marsiin, jotka kaikki ovat neitsyen merkissä. Tämä uusi kuu on vahva ja seksuaalisesti latautunut ollessaan yhtymässä Marsiin ja Venus tuo tähän alkukantaiseen ”miesvoimaan” pehmeyttä, herkkyyttä ja kiintymystä. Tämä on täydellinen aika löytää sielunkumppani sitä etsivälle tai parantaa jo olemassa olevaa suhdetta uudelle tasolle.

Uuden kuun yhtymä Merkuriuksen kanssa auttaa ymmärtämään ja jakamaan syvimmät, intohimoisimmat tunteet ja halut. Uusi kuu, Mars, Venus ja Merkurius ovat kaikki harmonisessa kulmassa Uranukseen, jolloin itseilmaisu on helpompaa kuin koskaan. Tämä auttaa näyttämään maailmalle todellisen itsensä, kertoen mitä rakastaa ja mitä haluaa.

Uusi kuu on uusien aloitusten ja muutosten tekemisten aikaa, kun vain rohkeasti seuraa intuitiota ja rohkaisee mielensä mennä oman mukaavuusalueen ulkopuolelle. Vain päättämällä mitä haluaa, voi saada mitä haluaa. Tämän uuden kuun teemat jatkuvat noin 4 viikkoa (aina seuraavaan uuteen kuuhun), josta ajasta muutokselle parhaita ovat kaksi ensimmäistä viikkoa.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa