SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Sirpa Pihlajaniemi on muutoksen lähettiläs ja pitkän linjan henkinen auttaja

sirpa-pihlajaniemiKuudes Aisti Auttajana toimiva Sirpa Pihlajaniemi on kokenut intuitiivinen tulkitsija, energiahoitaja ja henkinen ohjaaja. Sirpa voi auttaa mm. vaikeissa elämäntilanteissa tai silloin kun oma polku on hukassa. Työkaluinaan hän käyttää intuitiivista näkemistä, erilaisia Tarot- ja oraakkelikortteja, kanavointia ja energian välittämistä.

Haastelimme Sirpan kanssa ja kysyimme miten hän on päätynyt auttamistyöhön ja millaisia ovat henkisen työn tähtihetket?

Sirpa Pihlajaniemen henkinen polku on alkanut jo lapsuudenkodissa, sillä hän on kasvanut henkisyyteen. Koko perheellä oli henkisiä lahjoja ja ilmapiiri hyvin avoin ja hyväksyvä näille asioille. Sirpa tiesi luonnostaan omat menneet elämänsä, näki helposti muidenkin menneitä elämiä ja osasi myös parantaa. Näkemisen ja selvätietoisuuden kyky oli muutenkin vahva – esimerkiksi traumaattisten tilanteiden tai tapahtumien yhteydessä hän tiesi jo lapsena, että ”tämä asia kuuluu sielunsopimukseeni, vaikka sen läpikäyminen tuntuu tosi kurjalta”. Tietoisuuden lahja on kantanut läpi elämän, eikä vankka pohja ole missään vaiheessa pudonnut.

Sirpa Pihlajaniemellä on aina ollut voimakas kutsumus auttaa muita ihmisiä ja hän on tehnyt monenlaista auttamistyötä aina 1980-luvulta lähtien. Ensimmäisten joukossa kuvioihin tulivat energiahoidot, joita kotona opetettiin pienestä pitäen. Myös muissa töissä ollessaan Sirpa teki ohessa henkisen puolen auttamista ja esimerkiksi korttitulkintoja. Varsinkin oraakkelikortit puhuvat Sirpalle vahvasti ja hänellä on arvostettu Colette Baron-Reidin Oracle card reading -koulutus.

Muutoksen lähettiläs

Sirpa välittää erityisesti muutoksen ja irtipäästämisen voiman sanomaa. Hän näkee toisen ihmisen valon ja auttaa sekä ylläpitämään, että voimistamaan sitä. Elämän muuttaminen tai irtipäästäminen voi joskus olla hyvinkin haasteellista ja saattaa tuntua jopa täysin mahdottomalta. Kirkkaimpia tähtihetkiä Sirpan auttamistyössä ovat olleet asiakkaat, jotka ovat hänen opastuksellaan päässeet ulos erittäin vaikeista elämäntilanteista ja toivottomista kuopista. Matka ylöspäin ei välttämättä ole kepeä, mutta se kannattaa tehdä, koska toivoa on aina ja jokainen pienikin askel on arvokas askel eteenpäin.

Joskus muutoksen alkusysäykseen tarvitaan pelkästään hyväksyvää läsnäoloa ja inhimillistä ymmärrystä, ja toisinaan startti on monen tekijän summa. Sirpa on henkisen puolen pätevyyden lisäksi vyöhyketerapeutti ja on opiskellut myös ravintoterapiaa, joten Sirpalla on monipuolinen näkemys ihmisestä ja keho-mielestä kokonaisuutena.

Menneet elämät ja oma sielunsopimus vaikuttavat monin tavoin ihmisen tämän hetkiseen elämään. Pelkästään tieto ja ymmärrys näistä seikoista saattaa antaa isomman oivalluksen askeleen, ikään kuin yhtäaikaa yhden taaksepäin ja monta eteenpäin. Sirpalla on kyky nähdä sekä sielunsopimuksia, että menneitä elämiä. Menneiden elämien selvityksessä Sirpa suosittelee kirjallista tulkintaa, jolloin kanavointi jää tekstinä asiakkaalle. Sirpa lupaa vastata sähköpostitse myös lisäkysymyksiin jos niitä herää tulkinnan osalta.

Puhelimitse Sirpalta saa monipuolista henkistä ohjausta, apua ja tukea sekä intuitiivista katsomista ja korttitulkintoja. Sirpan sanoma on, että olipa tilanteesi mikä tahansa, sinäkin voit löytää valon ja majakan, joka valaisee omaa polkuasi ja kannattelee elämän tuulissa.

Teksti: Saaga Saarnisola


Kuudes Aisti Auttajat -puhelinpalvelu tarjoaa intuitiivista apua ja tukea elämän henkisiin haasteisiin. Aidosti läsnäolevat Auttajamme tarjoavat selvänäkijäpalveluita sekä viestejä henkimaailmasta ja valonauttajilta. Auttajat antavat myös erilaisia energiahoitoja ja turvallista keskusteluapua. Puhelu maksaa soittajalle 2 €/min+pvm.

Auttajiemme kirjallisia tulkintoja voit tilata Kuudes Aisti Puodista, joka on aina avoinna.

Vastaa