SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 36 – Ärsytyskynnyksiä ja itsehillintää

Viikko alkaa melkoisella ryminällä, kun Aurinko ja Mars ovat tarkassa yhtymässä neitsyen merkissä. Aurinko/Mars -yhtymä tuo energiaa ja aloitekykyä, jotka kannattaa käyttää rakentavasti sillä muuten voi purkautua negatiivista turhautumista ja nipottamista. Jos on haasteellista, suositeltavaa on silloin fyysinen aktiivisuus. Tämä aika nostaa myös itseluottamusta, mutta turha itsensä pönkittäminen ja muiden pompottelu aiheuttaa vain turhaa kismaa.

Merkurius on yhtymässä Mars/Aurinko -yhtymään, jolloin ajattelu on sujuvaa, keskittynyttä ja nopeaa. Vaarana on kuitenkin Marsin räjähtävä voima. Kannattaa ensin miettiä ennenkuin sanoo, varsinkin jos joutuu ”puolustusasemiin”, sillä ärsytyskynnys voi olla matalalla. Venus on myös löyhässä yhtymässä Mars/Aurinko -yhtymään, jolloin rakkaus ja elämän nautinto kaikilla osa-alueilla ja ihmissuhteissa saattaa näyttää kauniimman, aidoimman ja puhtaimman rakkaudentason. Myös ne muutokset, mitkä on tehtävä jos oma elämä tai ihmissuhteet eivät tunnu voimaannuttavilta, vaan voimia vievältä riippakiveltä.

Tämä aika on olemassa oleville ihmissuhteille mahdollisuus uudistua ja vahvistua tai yksinäisille voi löytyä uudenlainen rakkaus tai ihmissuhde, kun oma itseluottamus lisääntyy, sekä rohkeus ja tarmokkuus tehdä asioiden eteen jotain. Harmoninen kulma Uranukseen auttaa muutoksiin, jotka ovat omalle itselle hyödyllisiä jaksamisen kannalta. Ne tapahtuvat jouhevasti ja helposti, näissä on yleensä oma itse esteenä jos muutos tuntuu raskaalta.

Keskiviikkona 4.9. Venus on tarkassa oppositiossa Neptunukseen, jolloin voi tulla ongelmien ratkomisia joko ihmissuhteissa tai raha-asioissa. Kannattaa välttää yli-idealisointia taloudessa tai rakkausasioissa. Pahimmillaan voi tulla pettymyksiä, kun totuus selviää, joten maltilla ja jalat maassa. Vaikka kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää, ripauksen glamouria voi nyt itselleen suoda. Venus on haasteellisessa kulmassa Jupiteriin, joka suosii hauskanpitoa ja optimistista työntekoa, mutta vastuuntuntoinen ja pakottava työnteko voi tuntua puulta.

Venuksen haasteellinen kulma Jupiterille voi laittaa vääriin valintoihin niin ihmissuhteissa kuin materiassakin ja ohjata nautiskelemaan hiukan liikaakin. Merkurius ja Aurinko ovat tarkassa yhtymässä, joka saattaa tehdä tästä ajasta erittäin kiireisen. Ajatus ja mieli huutavat vuorovaikutusta kaikenlaisilla viestinnän välineillä. Hyvä aika tehdä suunnitelmia, keskustella, ottaa vastaan ja jakaa tietoa.

Perjantaina 6.9. Merkurius tekee tarkkaa haasteellista kulmaa Jupiterille, jolloin on hyvä aika tehdä tulevaisuuden suunnitelmia, kunhan vain keskittyy tarkasti pienempiin yksityiskohtiin ja keskittää ajatuksensa siihen mitä on tekemässä. Muuten voi sortua pahoihinkin arviointivirheisiin. Kannattaa myös olla lupailematta liikoja tai yliarvioida omia voimia tai kykyjä.

Lauantaina 7.9. aikaisin aamuyöstä Venus on tarkassa harmonisessa kulmassa Pluton kanssa, jolloin intohimoa ja intentiseettiä löytyy suhteisiin tai asioihin joista nauttii ja jotka tuovat iloa elämään. Tässä hetkessä rakkaussuhteet syvenevät ja alkunsa voi saada ”karmallinen” parisuhde, jossa on salaperäiseltä tuntuvaa vetovoimaa. Aurinko tekee samaan aikaan tarkkaa harmonista kulmaa Saturnukselle, jolloin pystyy keskittymään pitkäaikaisten tavoitteiden saavuttamiseen ja pysymään tasapainossa. Voi mahdollisesti saada myös tunnustusta pikäaikaisesta uurastuksesta. Keskinäinen kunnioitus tekee tavoitteiden saavuttamisen helpommaksi.

Sunnuntaina 8.9. Mars tekee tarkkaa harmonista kulmaa Saturnukselle, joka antaa voimaa, sitkeyttä ja kunnianhimoa suorittaa vaikeat ja haasteelliset tehtävät ilman suurempaa stressiä. Tämä aika suosii myös suhteiden vakauttamista ja sitoutumista aidosti ja rehellisesti. Venus ja Merkurius ovat yhtymässä ja oppositiossa Neptunukseen, jolloin ajatus voi olla hiukan sumuisaa ja häiritsevää. Näet kyllä totuuden, mutta haluatko sen myöntää. Keskusteluissa voi tulla väärinkäsityksiä tai -ymmärryksiä.

Aurinko tekee tarkkaa haasteellista kulmaa Jupiterille, jolloin maltillisuus on valttia kaikilla elämän osa alueilla. Tämä tuo varmuutta, onnen tunnetta, ylpeyttä ja optimistisuutta. Mutta sillä on myös toinen puoli, jolloin maltillisuus ja kurinalaisuus niin tekemisessä kuin olemisessa on suotavaa.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa