SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Taivaan merkit ja muut suuntaviitat elämän tiellä

Mietin aihetta mistä kirjoittaa, kun “satuin” näkemään auttaja-kollega Tiinan julkaisun sateenkaari-kuvineen Kuudes Aisti Auttajien facebookissa. Se oli vastaus kysymykseeni. Saamme monenlaisia merkkejä, kun vain olemme aistit avoimena tässä hetkessä, mutta avoimia myös sydämessä.

Henkimaailma viestittää meille läsnäolostaan monin tavoin – saatat löytää kolikoita ja sulkia ihmeellisistä paikoista. Luonnossa liikkuessa voi havaita myös sydämiä niin pilvissä kuin kivissä ja kasveissa. Itse koen ne vahvistuksena siitä, että olen menossa oikeaan suuntaan.

Joitakin vuosia sitten olin ajelemassa yksin Helsinkiin pitämään meediotilaisuutta ystäväni kanssa. Ruoholahden liikennevaloihin pysähtyessäni mielessäni oli ajatus, onko se että toimin meediona ja ns. lavameediona minun juttuni. Siinä samassa katseeni kiinnittyi samalla kaistalla olevaan kuorma-autoon, jonka takaosassa luki: “You are on the right track” – olet oikealla radalla. Viereisellä kaistalla näkyi toisen kuorma-auton kyljestä teksti: “Selvää kauraa.” Sain tuplavahvistuksen sille, että jatkaisin sitä mitä teen. Mainoksista ja jopa autojen rekisterikilvistä saattaa myös löytyä vahvistuksia, aivan kuten Tiinan ihanasta sateenkaaresta.

Intuitio – paras kaikista

Näetkö erilaisia numerosarjoja? 11:11, 15:15 tai 15:51 – niillä on myös oma merkityksensä. Lisätietoa numerosarjojen merkityksistä saat esimerkiksi googlettamalla enkelinumerot tai angel numbers. Tarot-, oraakkeli- ja enkelikortit osuvat yleensä niin nappiin, ne vahvistavat omia ajatuksia ja suuntaa elämälle. Kortteja ei kuitenkaan kannata nostaa niin kauaa, että saa haluamansa vastauksen. Oletko muuten kokeillut Kuudes Aisti Auttajien etusivulla päivän riimua? Riimukivet voivat myös ennustaa tulevaa ja antaa vastauksia tähän päivään.

Mutta paras kaikista on intuitio, se kulkee mukanamme koko elämän ajan. Se ohjaa meitä oikeaan suuntaan, jos vaan toimimme intuition mukaisesti. Se on se nopeasti ohikiitävä ajatus – “Mitä jos tekisinkin näin…” – ota siitä kiinni. Luota intuitioosi! Pyydä merkkejä henkimaailmasta, niin saat niitä. Nosta kortteja, ja saat vastauksen. Jos olet kuitenkin epävarma taivaan antamista merkeistä tai korttien viesteistä huolimatta, me Kuudes Aisti Auttajat autamme sydämestämme korttien kera tai ilman. Et ole yksin ongelminesi. Toisinaan riittää, kun saa vaan avata sydäntään ja keskustella jonkun kanssa.

Teksti: Marjaana Kaakinen

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen
2 Vastausta
  1. Milvi

    Hei !Kiitos taas kerran oikein osuvasta kirjoituksesta.Sinulla on lahja,olet sen ajoissa oivaltanut ja kehittänyt vahvaaksi.Kaunista päivää sinulle ja toisille hengioppaaille.

Vastaa