SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 37 – Hienotunteisuutta vaakakupissa

Viikon alussa Aurinko ja Mars ovat edelleen yhtymässä neitsyen merkissä, antaen energiaa ja aloitekykyä kaikkeen rakentavaan tekemiseen tai suunnitteluun. Aurinko/Mars -yhtymä on oppositiossa Neptunukseen ja haasteellisessa kulmassa Jupiteriin. Nyt ei kannata jättää mitään sattuman varaan, vaan tarkistaa ennenkuin toimii, olla maltillinen ja kurinalainen kaikilla elämän osa-aluilla; ettei pety pahasti sillä tämä tuo myös kunnianhimoa ja optimisuutta, joka voi mennä överiksi.

Mars tekee harmonista kulmaa Saturnukselle, joka antaa sitkeyttä suorittaa haasteellisia tehtäviä. Tämä aika suosii myös suhteiden vakauttamista, sitoutumista aidosti ja rehellisesti. Venus/Merkurius -yhtymä taas on harmonisessa kulmassa Plutoon, joka tuo intohimoa ja intentiseettiä suhteisiin tai asioihin joista nauttii. Aidot rakkaudelliset suhteet syvenevät ja ”karmallinen” parisuhde voi saada alkunsa. Tässä voi olla myös salaperäiseltä tuntuvaa vetovoimaa. Venus/Merkurius -yhtymä on oppositiossa Neptunukseen, jolloin ajatus voi olla hiukan sumuisaa. Näet kyllä totuuden, mutta haluatko sen myöntää.

Tiistaina 10.9. on huijareita liikkeellä ja sekaannuksia voi tapahtua, joten jos hiukankin epäilet jotain, niin odottele muutama päivä ennenkuin vastaat tai suostut mihinkään, sillä tänään Aurinko on tarkassa oppositiossa Neptunukseen. Joskus on myös hyvä sanoa ei kiitos.

Torstaina 12.9. Marsin ja Jupiterin haasteellinen kulma on tarkka, joka antaa paljon energiaa ja aloitekykyä. Suositeltavaa on kuitenkin käyttää harkintaa eteenpäin pyrkimisessä ja omissa tavoitteissa. Vältä kyynerpäätaktiikkaa ja päälle käyvää toimintaa. Siihen antaa hyvää sitkeyttä ja voimaa kulma Saturnukselle ja Plutolle. Mars on oppositiossa Neptunukseen, jolloin on suotavaa noudattaa jonkin sortin strategiaa ja tarkistaa taustat ennen toimintaa. Myös liiallinen stressi voi tuntua epämääräisinä tulehduksina kehossa.

Perjantaina 13.9. Venus ja Merkurius ovat tarkassa yhtymässä, jolloin kaikenlainen sosiaalinen vuorovaikutus on huipussaan, sillä tällöin on helppo luoda uusia ystävyyssuhteita tai vahvistaa vanhoja. Tämä päivä on se, kun kannattaa kertoa rakkaudestaan rakkauden kohteelle tai näyttää se muulla tavoin. Aurinko on tarkassa harmonisessa kulmassa Plutoon, jolloin keskinäinen arvostus ja kunnioitus tuo tavoitteet toteuttavaksi. Ja voi olla, että saa tunnustusta pitkäaikaisesta uurastuksesta, joka myös auttaa keskittymään pitkäjänteiseen työntekoon.

Lauantaina 14.9. Merkurius siirtyy vaakaan klo 07:16. Merkurius vaa-an merkissä on hyvin tarkkaan puheensa miettivä, diplomaattinen, aina toista kunnioittava ja miellyttävä. Merkurius vaa-an merkissä antaa kyvyn ymmärtää muiden mielipiteitä ja ajatuksia. Merkurius vaa-assa antaa myös rohkeutta ja kykyä ilmaista itseään hienotunteiseti, loukkaamatta tai alistamasta toista. Merkurius vaa-assa voi myös luopua omista mielipiteistään toisten hyväksi ja hienotunteisuus voi tehdä tunteen, että onko toinen aivan rehellinen.

Täysikuu on kalojen merkissä klo 07:35 ja Kuu on yhtymässä Neptunukseen, jolloin käsiteltäväksi nousee vahvasti tunne-elämän herkät alueet ja henkinen minä. Tiedostamaton mieli voi nostaa esiin muistoja, jotka eivät ole pelkästään miellyttäviä. Vaikkakin Neptunus yleensä sumentaa elämän tosiasioilta, laittaa täysikuu ne lasin alle tarkasteltavaksi.

Neptunuksen ja sisäisen intuition kautta tulee täyden kuun aikaan paljon oivalluksia ja tietoa. Samanaikaisesti Aurinko on yhtymässä Marsiin ja Mars tarkassa oppositiossa Neptunukseen, jolloin houkuttelevat tarjoukset kannattaa suosiolla jättää harkintaan. Kuu ja Neptunus ovat harmonisessa kulmassa Plutoon, joka suosii suursiivousta, vanhojen tavaroiden ja muiden aikansa eläneiden asioiden poistoa elämästä. Aurinko/Mars -yhtymä on pehmeässä kulmassa Plutoon, joka antaa itsevarmuutta ja tuo sitä kautta positiivista energiaa elämään.

Venus siirtyy vaakaan, omaan merkkiinsä klo 13:44. Venus vaa-an merkissä voi etsiä romanttista rakkautta, joka voikin olla pelkkä ihanne joka ei vastaa todellisuutta. Venus vaa-an merkissä näkee ja tunnistaa ympärillään paljon kauneutta ja osaa arvostaa sitä. Venus vaa-assa tekee ihmisistä sosiaalisia ja avoimia, jolloin yhteistyö, ystävystyminen ja verkostoituminen on helpompaa. Venuksen ollessa yhtymässä Merkuriukseen, se antaa kaikkeen tiedonvälittämiseen avoimuutta ja ymmärrystä, mutta voi myös tehdä liian diplomaattiseksi, jolloin ”uhraa” omat ajatuksensa ja mielipiteensä toisten hyväksi. Merkuriuksen ja Venuksen yhtymä vaa-an merkissä suosii taiteiden tekemistä tai niistä nauttimista.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa