SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Kun elämä koettelee

Mitäpä elämä olisi ilman koettelemuksia? Jokainen ihminen matkansa varrella takuulla kokee jonkin asteisia kompastuskiviä. Joillakin niitä tuntuu kertyvän liiaksikin. Elämä koettelee kärsivällisyyttä. Läheisen ihmisen sanat, eleet, ilmeet ja tavat saattavat laukaista ärsytyskynnyksen yli äyräitten, vaikka muuten olisi kuin viilipytty. Elämä ikään kuin testaa onko jo oppinut. Onko jo oppinut pitämään tasapainon, vaikka toisen sanat loukkaavat vai annatko samalla mitalla takaisin?

Elämä tuntuu koettelevan sitä enemmän, mitä enemmän sille antaa luvan tehdä niin. Jos valitan ja olen tyytymätön, saan sitä ollakin – ja pitkään. Mutta jos naurahdan ja kiitän siitäkin kokemuksesta, pääsen helpommin ja nopeammin takaisin tasapainoon. Ihmiset, jotka ovat negatiivisia, valittavat tai stressaavat, huolehtivat ja murehtivat, sairastuvat helpommin. Sitä ennen elämä on koettanut lempeästi saada heitä miettimään omia elintapojaan. Mutta jos mikään ei muutu, saattaa ehkä vähäksi aikaa saada torjuntavoiton ongelmistaan tai vaivoistaan, mutta jossain vaiheessa tulee vielä suurempi pysähdys. Jos sekään ei auta, niin sairaus vie valitettavasti lopullisen potin.

Kiitollisuus kehiin

On myös positiivisia, itsestään hyvin huolehtivia ihmisiä, joita elämä koettelee. He ovat saattaneet ottaa suuren tehtävän esimerkiksi sukukarman puhdistamisessa. He voivat myös olla tunnollisia kilttejä ihmisiä, jotka antavat itsestään paljon, mutta jotka eivät saa takaisin. Jotkut sairaudet tai vaivat saattavat johtua jopa jostain menneestä elämästä. Se miten me näitä ikäviä ja usein yllättäviä tilanteita ja tunteita käsittelemme, vaikuttaa siihen selviämmekö helpommalla vai emme. Joka päivä luomme omaa tulevaisuuttamme ajatuksin, sanoin ja teoin.

Ikävistäkin asioista voi päästä yli, kun uskoo huomiseen, uskoo parempaan, uskoo itseensä ja uskoo siihen, että voi muuttaa elämäänsä parempaan suuntaan. Mutta kun on syvällä suossa, ei ole helppoa löytää ulospääsyä. Kiitollisuus, ilon löytäminen elämään, negatiivisuudesta irtipäästäminen, itsensä arvostaminen ja rakastaminen – ne ovat keinoja kohti parempaa. Tarvitaan myös rohkeutta tehdä elämään muutoksia silloin kun niitä todella tarvitaan.

Kun elämä koettelee, älä ruoki sitä liikaa negatiivisilla tuntemuksilla. Jos kaipaat apua, niin sitä saa myös meiltä Kuudes Aisti Auttajilta – puhelimitse sekä kirjallisten tulkintojen ja kaukohoitojen avulla.

Teksti: Marjaana Kaakinen

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa