SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 38 – Karman planeetta lähtee liikkeelle

Viikon isoin juttu on Saturnuksen pysähtyminen ja etenemään lähtö keskiviikkona 18.9. Tämän energiavaikutus on tuntunut jo hetken aikaa. Muuten viikko alkaa viime viikon lopun teemoissa, kun Venus ja Merkurius ovat yhtymässä vaa-an merkissä ja oppositiossa Chironiin. Kaikessa tiedonvälityksessä ja kanssakäymisessä on avoimuutta ja ymmärrystä. Keskustellaan ”kauniisti” ja ollaan diplomaattisia. Kuvio voi tehdä myös liian diplomaattiseksi, jolloin uhraa omat ajatuksensa ja mielipiteensä toisen hyväksi, jotta välttäisi konfliktin.

Taiteesta nauttimiseen tai taiteen tekemiseen tämä aika on hyvää. Venuksen ja Chironin oppositio auttaa parantamaan itsessä olevia rakkauskipuja nostaen pintaan suljettuja tunteita, jotka tulevat näkyväksi ja koettavaksi jonkun toisen ihmisen kautta. Se antaa mahdollisuuden muutokseen itsessäsi, joka voi sattua kipeästikin.

Aurinko ja Mars neitsyen merkissä ovat edelleen löysässä yhtymässä. Se antaa voimaa, itsevarmuutta ja rohkeutta tarttua asioihin, jotka vaativat tarkkaa työskentelyä sekä asioiden järjestykseen laittamista. Mars on haasteellisessa kulmassa Jupiteriin, pehmeässä kulmassa Saturnukseen sekä oppostiossa Neptunukseen, jolloin on suositeltavaa käyttää harkintaa ja strategiaa omissa tavoitteissa eteenpäin pyrkimiseen. Kannattaa välttää kyynerpäätaktiikkaa ja päälle käyvää toimintaa. Sitkeyttä ja voimaa on ilmassa omien tavoitteiden saavuttamisen apuna.

Karman planeetta Saturnus

Keskiviikkona 18.9. klo 08:48 Saturnus pysähtyy ja lähtee jälleen etenemään. Saturnus on perääntynyt keväästä (29.4.2019) saakka ja tämä aika on näyttänyt ne asiat ja muutokset, jotka eivät ole enää mahtuneet elämääsi.

Saturnusta pidetään karman planeettana, johon yhdistyy mennyt, tämä hetki ja tulevaisuus, jolloin raadollisesti sanottuna niität sitä mitä olet kylvänyt. Luultavasti moni on muuttanut elämäänsä konkreettisesti esimerkiksi vaihtamalla työpaikkaa, aloittamalla jonkin uuden opiskelun, lopettanut suhteita, aloittanut uusia suhteita, muuttanut kotia, asuinpaikkaa tai muuta sellaista.

Saturnuksen energia on pysäyttävää, jolloin ihmisen on vain yksinkertaisesti pakko tehdä muutoksia oman itsensä takia, ei muiden vuoksi. Ennenkaikkea oppia jotain itsestään ja muuttaa itseään. Mutta nyt kun Saturnus lähtee etenemään, voit laittaa kaiken oppimasi käytäntöön, sillä tämä on kirkkaamman näkymän aika jos vain olet ottanut Saturnuksen perääntymisen oppiläksyt oppimisen kannalta.

Saturnus on positiivisessa kulmassa Marsiin, joka antaa voimaa, rohkeutta ja sitkeyttä tehdä ne vaikeimmatkin asiat ja päätökset kärsivällisesti ja pitkäjänteisesti tavoitteiden toteuttamiseksi. Ja juuri ne tavoitteet, joita olet intohimoisesti toivonut. Saturnuksen pehmeä kulma Neptunukseen tuo ymmärrystä omiin rajoituksiin, kuten myös optimistisuutta. Saat mahdollisuuden toteuttaa omia haaveitasi kovalla työllä, järkevällä ja realistisella lähestymistavalla. Tämä auttaa myös kärsivällisyyteen ja tuo itsekuria pitkäaikaisen menestyksen eteen. Henkiselle kasvulle tämä on hyvää aikaa.

Saturnuksen ja laskusolmun yhtymä yhdessä Pluton kanssa tuo kohtalonkokemukset tai tapahtumat, jotka ohjaavat sielun oikealle tielle. Kuvio auttaa päästämään irti rajoittavista olosuhteista ja ihmisistä, tuoden mukanaan uusia ihmisiä ja projekteja sekä positiivista virtaa elämääsi.

Lisää energiaa muutoksiin

Torstaina 19.9. Mars on positiivisessa kulmassa Plutoon, joka antaa tavoitteellista energiaa ja kunnianhimoa muuttaa kaikki ne elämänalueet, jotka eivät ole toimineet. Itseluottamuksen lisääntyessä voi olla, että uusi ihmissuhde tulee elämään ja tuo samalla elämääsi kaipaamasi muutoksen. Tämä aika suosii kaikenlaista tutkimista, jolloin omaa ymmärrystä riittää paljastamaan syvät ja tummat salaisuudet.

Venus on haasteellisessa kulmassa Uranukseen, jolloin rakkauselämään saatetaan kaivata muutosta. Parisuhteissa joustavuus, mukautumiskyky ja kompromissit pitävät ”terveelliset” suhteet pystyssä. Kaikenlaiselle luovalle työlle ja varsinkin tekniikkaan liittyvään erittäin hyvää aikaa.

Sunnuntaina 22.9. hetkellinen Merkuriuksen haasteellinen kulma Saturnukseen suosii syvää henkistä työtä. Se saattaa aiheuttaa paljon väärinkäsityksiä tai kommunikointivaikeuksia, joten yksin työskentely on parempi idea tänä päivänä kuin ryhmässä. Kannattaa myös harkita mitä sanoo tai olla luottamatta muiden sanomisiin tai olla ottamatta niistä itseensä.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa