SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Viimeinen päivä?

Kurkiauroja matkalla etelään, se on mahtava näky. Mutta  joka kerta se tuntuu minusta niin ikävälle, aivan kuin kehossani kuolisi jotain. Toisaalta kevään ensimmäiset kurkien törähdykset saavat minut suuren ilon valtaan. Mitä sinä tekisit, jos tietäisit tämän olevan viimeinen päiväsi? Tai jos tietäisit sen olevan rakkaasi viimeinen päivä?

Todennäköisesti haluaisit viettää sen rakkaittesi kanssa. Kertoisit heille, kuinka tärkeitä ja rakkaita he ovat. Onneksi emme tiedä etukäteen, mikä päivä on viimeinen. Jos tietäisimme, haluaisimme varmasti sitä ennen nauttia elämästä, tehdä sellaisia asioita mistä pidämme, ehkä kokeilla jotain uutta, mutta myös viettää laatuaikaa läheisten ja ystävien kanssa. Mikä estää meitä nauttimasta elämästä jo nyt? Miksi jymähdämme paikoillemme? Miksi teemme työtä, josta emme saa enää iloa? Miksi vietämme aikaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka vievät ilomme?

Mikä estää meitä olemasta onnellisia jo nyt?

Monet siirtävät unelmiaan tuonnemmaksi, sitten kun… Mitä ihminen tarvitsee ollakseen onnellinen? Turvallisuutta, läheisyyttä, rakkautta? Mitä voisit tehdä luodaksesi itsellesi kaiken tämän, ja vieläkin enemmän? Mikä tuo iloa elämääsi? Tee sitä useammin! Elvytä joku vanha harrastus, mitä rakastit tehdä lapsena tai nuorena. Löydä luovuutesi – tee omin käsin! Opettele jotain uutta. Pysyttele poissa negatiivisten ihmisten luota. Uskalla elää itsesi näköistä elämää, sellaista mikä tuo sinulle iloa! Anna myös aikaa itsellesi – meditoi, joogaa, käy kulttuuritapahtumissa, kuuntele musiikkia, liiku luonnossa tai ole vaan tekemättä mitään.

Onnellisen elämän ainekset ovat lopulta aika yksinkertaisia. Jos tunnet jymähtäneesi paikalleen tai samanlaiset asiat toistuvat elämässäsi, on sinun aika miettiä mitä haluat elämässäsi tehdä. Kaikki alkaa itsestä, itsensä arvostamisesta ja rakastamisesta, huolien ja murheiden sekä negatiivisten tunteiden muuttamisesta positiiviseksi ajatteluksi. Sinä itse tiedät, mikä saa sydämesi sykkimään – mikä tuo sinulle iloa. Vain sinä itse voit muuttaa elämäsi sellaiseksi, mikä tuntuu sinusta hyvälle.

Mistä sinä olet kiitollinen?

Minä olen suuresti kiitollinen isälleni. Hän siirtyi valon maailmaan maaliskuussa 2008. Kävin perheeni kanssa vanhempieni luona viikkoa ennen isäni kuolemaa, joka tuli yllättäen. Ehdin myös jutella hänen kanssaan puhelimessa vierailumme jälkeen. En ole ikinä kuullut hänen ääntänsä niin iloisena. Hän varmaan syvällä sisimmässään tiesi pian päivänsä päättyvän – ja minä sain kauniin muiston. Kiitos hänen ja hänen yhteydenottonsa henkimaailmasta hyvin mielenkiintoisin keinoin ja merkein, olen nyt tässä – kiitollisena siitä, että saan auttaa parhaan kykyni mukaan. Se että saa auttaa, on tuonut elämääni suurta iloa. Se on auttanut minua ymmärtämään, että juuri ne arjen pienet ilot tekevät minut onnelliseksi. Isäni auttoi minua löytämään suunnan ja merkityksen elämälleni. Löydä sinäkin oma suuntasi, mutta tee se nyt ennen kuin mitään dramaattista tai pysäyttävää tarvitsee tapahtua. Kerro läheisillesi kuinka paljon heitä rakastat ja arvostat! Iloitaan tästä hetkestä!

Rakkaudella, Marjaana

Teksti: Marjaana Kaakinen

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa