SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 39 – Luovuutta ja vapauden kaipuuta

Maanantaina 23.9. Aurinko siirtyy vaakaan klo 07:51. Aurinko vaa-assa on harmoniaa, rauhaa ja kauneutta rakastava diplomaattinen merkki. Aurinko/vaaka inhoaa riitoja ja konflikteja ja pyrkii usein riitojen sovitteluun. Jopa niin, että luopuu omista haluistaan muiden eduksi, joka voi purkautua hallitsemattomana kiukun puuskana.

Aurinko/vaaka on sosiaalinen, mutta parisuhteesta nauttiva. Aurinko/vaaka aika suosii sovittelua, sosiaalisia tilanteita ja neuvotteluja, joissa vaaditaan diplomatiaa sekä taiteen tekemistä tai siitä nauttimista. Aurinko vaa-assa on oppositiossa Chironiin, jolloin sisimpien tunteiden ilmaisussa voi olla haasteita ja tämä voi tuoda levottomuutta tunne-elämään.

Tiistaina 24.9. Merkuriuksen haasteellinen kulma Saturnukseen suosii syvää henkistä työtä itsen kanssa. Tämä saattaa aiheuttaa paljon väärinkäsityksiä tai kommunikointivaikeuksia, jolloin kannattaa työskennellä yksin mielummin kuin yrittää ryhmätyötä.

Merkurius on haasteellisessa kulmassa myös Plutoon (tarkka 26.9.) ja Neptunukseen, jolloin voi olla vaikea nähdä omia tavoitteita selkeästi, mikä saattaa aiheuttaa turhaa kamppailua vallasta. Merkurius on harmonisessa kulmassa Jupiteriin, joka auttaa kaikkeen uuden opiskeluun ja henkisesti rikastuttavaan kulttuuriin. Ja kun Merkurius on edelleen yhtymässä Venuksen kanssa, antaa se tiedonvälittämiseen avoimuutta ja ymmärrystä sekä suosii taiteita kaikessa muodossa.

Keskiviikkona 25.9. Venus on tarkalleen haasteellisessa kulmassa Saturnukseen, jolloin saattaa läheisissä suhteissa ilmetä häiriöitä, joista suuri osa saattaa johtua omista peloista ja epävarmuudesta. Tällöin voi tuntea itsensä yksinäiseksi ja masentuneeksi, jolloin kaipaa enemmän kuin koskaan läheisen olkapäätä ja tunnetta olla rakastettu. Tätä tukee myös Venuksen harmoninen kulma Jupiteriin; tarvetta saada olla rakastettu, romantiikkaa unohtamatta.

Perjantaina 27.9. Aurinko on oppositiossa Chironiin ja haasteellisessa kulmassa Uranukseen, jolloin tunteiden ilmaisussa voi olla haasteita. Se tuo lisää levottomuutta tunne-elämään, varsinkin jos elämässä on rajoittavia ja estäviä tekijöitä, joiden olisi aika poistua. Tämä voi laittaa asioita uudelleenarvioinnin alaiseksi, tai voi itse joutua uudelleen arvioinnin kohteeksi, joka vaatii muutosta omaan itseen.

Lauantaina 28.9. on uusikuu klo 21:28 vaa-an merkissä, jolloin luvassa on rakkautta, nautintoa ja onnea. Aurinko ja kuu ovat haasteellisessa kulmassa Uranukseen, joka voi tuoda voimakkaan muutoksen tarpeen elämäsi kuvioihin. Varsinkin jos olet elänyt hyvinkin rajoitettua elämää. Voit huomata etsiväsi enemmän vapautta itsellesi tai tilaa luovaan itseilmaisuun. Tämä aika haastaa tekemään tarvittavia muutoksia myös muissa ”vapautta” rajoittavissa tekijöissä, ei välttämättä vain ihmissuhteissa.

Venus on tarkassa harmonisessa kulmassa Jupiteriin, jolloin rakastumiseen ja rakastamiseen on erinomainen aika. Nautinnon ja onnen aika liittyen myös matkustamiseen, rahaan tai bisneksen aloittamiseen.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa