SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Rakkaus ei lopu kuolemaan

Ohjasin eräänä iltana Kuudes Aisti Auttajien facebookin AuttajaLivessä meditaation, jonka loppupuolella oli kohtaaminen henkimaailmassa olevan läheisen kanssa. Muutama rohkea ihminen kommentoi jälkikäteen kohtaamistaan oman läheisensä kanssa. Se hetki oli aivan totta – se ei ollut mielikuvitusta, vaikka ohjatussa mielikuvamatkassa mielikuvitusta hyväksi käytetäänkin.

Kun ihmiskeho kuolee, sielu jatkaa toiseen ulottuvuuteen – iloon ja rakkauteen. Sielu ei tarvitse ihmiskehoa muuten kuin opintomatkalla maan päällä ihmisenä. Tämä valon maailma, mihin siirrymme kuolemassa, on vain ajatuksen päässä. Rakkaamme henkimaailmassa tietävät arjen ongelmamme ja ilon hetkemme. He ovat edelleen mukana elämässämme, vaikka emme heitä fyysisin silmin normaalisti kykene näkemään. He vierailevat luonamme, mutta surussamme emme ehkä huomaa heidän merkkejään tai läsnäoloaan. Voimme ehkä sulkea merkit pois silmistämme, kun kiihkeästi odotamme jotain suurta ja merkittävää, kun merkki saattaakin olla tosi hienovarainen ja pieni. Se saattaa olla myös toisen ihmisen välittämä.

Olin menossa pitämään yksityisistuntoja Era Novaan ja matkan varrella pysähdyin poimimaan pienen kimpun auringonkukkia. Eräs asiakas oli niin kovasti odottanut merkkiä rakkaaltaan, ettei edes kertomani viesti häneltä tuntunut lohduttavan. Mutta lopussa hän kysyi, olinko tuonut vaasissa olevat auringonkukat, ja vastasin myöntävästi. Auringonkukat olivat hänen rakkaansa lempikukkia. Hän oli niin kovasti odottanut merkkiä, ja sai sen lopulta näiden auringonkukkien myötä.

Elämä on ikuinen

Toisinaan ihminen saattaa myös lähteä oman käden kautta. Silloin läheiset usein potevat syyllisyyttä – miksi en huomannut, miksi en tehnyt enemmän? Kun ihminen lähtee täältä vapaasta tahdostaan, ei siitä pidä ottaa syyllisyyden taakkaa. Se oli hänen valintansa. Rakkaus ei todellakaan lopu kuolemaan ja kuolemaa ei oikeasti ole. Elämä on ikuinen. Kun ihmiskeho lakkaa toimimasta, sielu palaa taivaan kotiin. Kohtaamme sinne jo siirtyneet läheisemme, kun oma kehomme kuolee. Mutta sitä ennen nautitaan tästä suurenmoisesta lahjasta – elämästä ihmisenä. Aikaa myöten suru hellittää otettaan. Rakkaamme henkimaailmassa toivovat meidän elävän iloista ja nautinnollista elämää.

Tuon viestejä henkimaailmasta puhelimessa, mutta myös kirjallisissa tulkinnoissa. Toisinaan myös henkimaailmaan siirtyneet lemmikkieläimet tuovat omia viestejään. Kun kaipaat tukea tai neuvoa, soita meille Kuudes Aisti Auttajille. Me olemme täällä auttaaksemme hädän tai surun hetkellä, tai kun kaipaat kuuntelijaa tai etsit elämällesi suuntaa.

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa