SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 40 – Laulellen haasteita päin

Viikon kohokohtia ovat Pluton perääntymisen päättyminen, joka on tuntunut jo hetken aikaa, Merkuriuksen siirtyminen ehdottomaan skorpionin merkkiin sekä Marsin siirtyminen tasapainoilevaan vaa-an merkkiin.

Tiistaina 1.10. Pluton ja Venuksen haasteellinen kulma on tarkkana, jolla voi olla syvällinen vaikutus rakkauselämään. Rakkauselämässä ja parisuhteissa voidaan käydä ”valtataistelua”. Manipuloivaa käyttäytymistä, joka juontaa juurensa epävarmuuden tai pelon tunteesta, ettei koe olevansa rakastettu tai haluttu. Uusi rakkaus voi olla mahdollinen, jolloin sanoinkuvaamaton magneetti vetää toisiaan puoleensa, mutta tämä voi johtaa myös intohimossa manipuloivaan suhteeseen. Venus on harmonisessa kulmassa Jupiterin kanssa, jolloin rakastumiseen ja rakastamiseen on erinomainen aika. Nautinnon ja onnen aika myös, liittyen matkustamiseen, rahaan tai bisneksen aloittamiseen.

Keskiviikkona 2.10. Mars ja Merkurius ovat tarkassa haasteellisessa kulmassa, jolloin ärsytyskynnys voi olla matalalla, voi ilmaantua väärinkäsityksiä ja kinailua. Liikenteessä maltti on valttia, sillä saattaa olla tapaturma-altis päivä.

Torstaina 3.10. Pluto kääntyy etenevään suuntaan klo 09:38, aloitettuaan perääntymisen jo 24.4.2019. Pluton perääntymisen aikana monet ovat varmasti miettineet oman elämänsä hallintaa, kuka minun elämääni oikeasti elää ja minua määräilee. Pluton perääntymisen aikana on ollut hyvä luopua heistä tai niistä, jotka hallitsevat, tai luovuttaa niistä ketä tai mitä yrittää hallita. Tämä aika on ollut ”pakkopullien” ja riippuvuuksien poistoa ”pakolla”. Pluton yhtymä Saturnukseen haastaa edelleen kovaan työhön, kärsivällisesti ja päättäväisesti oman elämän muutokseen. Harkituista teoista palkkion näkee vasta myöhemmin.

Merkurius siirtyy skorpionin merkkiin klo 11:15. Tämä on hyvää aikaa kaikelle tutkimiselle, asioiden penkomiselle ja yleisesti asioiden selvittämiseen pohjamutia myöten. Ajattelussa voi päästä syvälle ja vieläkin syvemmälle, sillä nyt saattaa kummuta myös vainoharhaisia kuvitelmia. Kommunikointiin skorpioni voi tuoda sarkasmia ja tietynlaista pisteliäisyyttä, jopa ilkeämielistä varsinkin jos joutuu puolustusasemiin. Merkuriuksen ollessa skorpionissa sanotaan ja kirjoitetaan tositarkoituksella, ehkä hiukan mustavalkoisestikin. Aika suosii itsekseen mietiskelyä, jolloin on hyvä päästä syventymään ja tutkimaan omaa psyykettä.

Merkurius on oppositiossa Uranukseen, jolloin kannattaa todella miettiä hetken ennenkuin päästää suustaan sammakoita, sillä planeettojen asento tuo kiireen tunnun myötä hermostuneisuutta, aggressiivisuutta ja ärsytystä pintaan.

Perjantaina 4.10. Mars siirtyy vaa-an merkkiin klo 07:23, mikä vaikuttaa erityisesti henkiseen tasapainoon. Marsin ollessa vaa-assa voi tuntea olevansa ”tunteeton”, kylmä ja järkevä. Voi olla kohtelias ja jopa anteliaskin, varsinkin jos tuntee olonsa turvalliseksi. Häiritsevänä kuvion voi tuntea silloin jos kohtaa epäoikeudenmukaisuutta. Ja jos se kohdistuu itseen, niin ei epäröi asettua taisteluun.

Omat tavoitteet ja asenteet hyödyntävät uralla. Mars on oppositiossa Chironin kanssa ja haasteellisessa kulmassa Merkuriukseen, jolloin sisäinen maskuliininen puoli kaikkine aggressiivisine taistelumenetelmineen ”valta-asemasta” saattaa aiheuttaa turhautumista ja levottomuutta. Tätä olisi hyvä purkaa opettelemalla kommunikoimaan myötätuntoisesti ja ymmärtävästi sokean vastustuksen sijaan. Myös tunnistamaan oman maskuliinisen puolen arat haavat muiden ihmisten avulla, ollen samalla itselleen armollinen ja ymmärtävä.

Lauantaina 5.10. Merkuriuksen ja Chironin haasteellinen kulma tekee kommunikaatioon haastetta erityisesti ymmärtämisen suhteen, johon parantavana auttaa toisen ymmärtäminen ja ongelmien ratkaisuun pyrkiminen. Merkuriuksen ja Uranuksen oppositio tuo kiirettä, hajamielisyyttä ja taipumusta puhua ennenkuin ajattelee, jolloin on tärkeää keskittyä toisen sanomiseen, viljellä huumoria ja olla avoimin mielin muutoksia kohtaan, joita voi ilmaantua. Kirjoittaminen, laulaminen ja soittaminen auttaa haasteisiin.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa