SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Henkisten lahjojen valo

Hyvin monet ovat avautumassa tai jo avautuneet mediaalisille, eli henkisille lahjoille. Tämä aika on hyvin erityinen, sillä tähän aikaan on syntynyt runsaasti ihmisiä, jotka alkavat käyttää näitä henkisiä lahjojaan tietoisesti. Jos luet tätä kirjoitusta, olet yksi monien joukosta. Olet valinnut syntyä tähän elämääsi toteuttaaksesi korkeamman minäsi kaunista valoa. Olet syntynyt auttajaksi, tuomaan iloa, rakkautta, myötätuntoa, tukea, turvaa tähän aikakauteen.

Olet ehkä miettinyt, miksi olet valinnut syntyä tähän elämään, tähän maahan – kylmään kolkkaan pohjoista pallonpuoliskoa? Olet tietoisesti valinnut syntyä juuri tänne, koska olitpa sitten mies tai nainen, on sinulla tässä elämässäsi mahdollisuus toteuttaa itseäsi – auttajana, taiteilijana, kauneuden luojana ja tuojana – hyvin monella tapaa. Olet auttaja – olet sitä itsellesi – autat itseäsi omalla tielläsi eteenpäin, kun saat toteuttaa itseäsi.

Olet auttaja toisille lähipiirissäsi ja laajemmin. Sinulla on vapaa tahto, jolloin voit tänä ihmeellisenä tekniikan aikakautena saavuttaa ihmisiä nopeasti, monin eri tavoin maailman eri äärillä.

Kaikki tapahtuu sisältä päin

Henkiset lahjat ovat avautumassa monelle, myös sellaisille, jotka eivät niistä tässä elämässä tiedä tuon taivaallista. Monille se saattaa olla suorastaan pelottavaa – nähdä kuolleita tai muita outoja näkyjä, kokea ihmeellisiä asioita. Sinä auttajana voit auttaa heitä löytämään oman tiensä, olla heidän tukenaan, kannustaa heitä kehittymään. Nyt on mahdollista kehittää lahjojaan myös monenlaisin kurssein, ajattele! Kuinka hieno mahdollisuus se on, voi kehittää itseään, voi mainostaa julkisesti henkisiä palveluja, kursseja… Se ei ole ollut itsestäänselvyys kovin kauaa.

Henkisyyteen ei kuitenkaan opita kursseilla, ei kirjoja lukemalla. Kaikki tapahtuu sisältä päin. Et voi muuttaa toista ihmistä. Jos toinen ei ole vielä valmis avautumaan henkisille lahjoille, ei häntä voi siihen pakottaa. Ja silti hän on osa tätä maailmankaikkeutta aivan kuten me kaikki niin maan päällä kuin toisilla tasoilla. Henkisyys lähtee ihmisestä itsestään, siitä miten hän kohtelee kanssaeläjiään, veljiään ja sisariaan, siitä miten hän kohtelee vähempiosaisia, siitä miten hän kohtelee luomakunnan muita asukkaita.

Ei tarvita kirjaviisautta eikä kursseja vaan viisaus tulee sydämestä, sielusta. Voi olla kuinka oppinut hyvänsä, mutta jos ei käytä sydäntään myös ajatteluun ja toimi sydämestään käsin, ei ole henkinen. Köyhä oppimaton ihminen voi olla hyvinkin henkinen, hän antaa vähästäänkin, ajattelee muitakin kuin itseään.

Älä huoli, henkisyys on kyllä kasvava suunta koko maapallolla, vaikkei se siltä näytä valtavirta-mediaa seuratessa. Kaikesta huolimatta valo voittaa, vaikka kuilu on vielä syvä monella. Mutta niin moni on sieltä kuilusta jo noussut ylös – on koettu omat kiirastulet. Nyt on aika nousta omille siivilleen, antaa niiden kantaa sinua kauniisti omalla tielläsi kohti vielä täydempää henkisyyttä, vielä kauniimpaa huomenta.

Ole kiitollinen henkisistä lahjoistasi, osoita kiitollisuutesi Kaikkein Korkeimmalle – Rakkaudelle – ottamalla lahjasi käyttöön. Harjoittele lahjojasi, rakas henkisen tien kulkija, olet hyvin rakastettu henkimaailmassa. Olet edelläkävijä – pidä hatustasi kiinni!

Tätä kirjoitusta oli inspiroimassa ja avustamassa Eileen Garrett, pioneerimeedio henkimaailmasta.

Teksti: Marjaana Kaakinen

Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa