SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 41 – Taivaalla ja makuuhuoneessa

Viikko voi alkaa kiireen ja hätäisyyden tunteella, kun Merkuriuksen ja Uranuksen oppositio on tarkka. Tänä päivänä saattaa tulla myös yllättäviä ja odottamattomia tapahtumia, jotka aiheuttavat hermostuneisuutta. Viikon alkuun kannattaa siis ottaa avoin mieli kaikkeen mitä vastaan tulee, eikä hermostua turhasta.

Samaan aikaan Merkurius on haasteellisessa kulmassa Chironin kanssa, jolloin toisten ymmärtämisessä voi ilmetä haasteita. Aurinko on haasteellisessa kulmassa Saturnukseen, jolloin voi olla haasteita ja ikäänkuin testejä, joissa tietyt velvollisuudet ja vastuut tuntuvat rajoittavan elämääsi ja omien tavoitteiden eteenpäin viemistä.

Tiistaina 8.10. Venus siirtyy skorpioniin klo 20:07. Venus skorpionissa on hyvin seksuaalinen ja eroottinen yhdistelmä, jolloin saattaa tulla tarkasteltavaksi tämän alueen lukkiumat tai työstettävät ongelmat, niin parisuhteissa kuin sinkuillakin. Venus skorpionissa voi tehdä omistushaluiseksi ja toista hallitsevaksi, joka johtaa usein mustasukkaisuuteen. Venus skorpionissa merkitsee yleisesti äärimmäisen syviä tunteita ja halua päästä kokemuksissa syvälle.

Venus skorpionissa herättää halun olla haluttu ja tarpeellinen, joten huomionkipeys voi näkyä monessakin ihmisessä. Venus on oppositiossa Uranuksen kanssa, jolloin rakkauselämässä voi olla jännitteitä tai muutospaineita makuuhuoneen puolella. Myös Mars ja Chiron ovat haasteellisessa kulmassa Uranuksen kanssa, jolloin oma maskuliininen puoli vaatii ymmärrystä ja armollisuutta muuttuvissa olosuhteissa. Onko sisäinen miehisyytesi valmis muuttumaan?

Keskiviikkona 9.10. Mars on tarkassa oppositiossa Chironin kanssa, jolloin sisäinen maskuliininen puoli saattaa aiheuttaa turhautumista ja levottomuutta. Omat maskuliinisen puolen arat haavat voivat parantua muiden ihmisten avulla, kun on samalla itselleen armollinen ja ymmärtävä.

Torstaina 10.10. Chironin ja Venuksen haastekulma on tarkkana, jolloin voi olla mahdollista tuntea itsensä hylätyksi tai torjutuksi, kun itse haluaa suhteelta enemmän kuin saa.

Lauantaina 12.10. Uranuksen ja Marsin haastekulma on tarkka, jolloin itsenäisyyden tarve voi olla suurta ja se voi tehdä hyvinkin itsekeskeiseksi. Elämään saattaa tulla odottamattomia tapahtumia ja asioita. Tämä on hyvin räjähdysherkkää aikaa, jolloin tunteet voivat purkautua voimallisesti ja hallitsemattomasti.

Sunnuntaina 13.10. Venus on oppositiossa Uranukseen, jolloin rakkauselämässä voi olla muutospaineita tai jännitteisyyttä, mutta jos suhde on terveellä pohjalla niin tälläinen ei suhdetta hetkauta. Sinkut voivat löytää lyhytaikaisen jännittävän suhteen, tai jos on itsekin ”epätavallinen” persoona, voi samanlaisen kohdatessaan pidempiaikainenkin rakkaussuhde saada alkunsa. Jos muutostarpeita ei ole rakkauselämässä, niin tämä voi ilmentyä joillakin muilla elämän osa-alueilla, esimerkiksi taloudessa.

Aurinko on harmonisessa kulmassa Jupiteriin, joka tuo positiivisuutta ja optimistisuutta elämään. Tämä transiitti on ihanteellinen aika saavuttaa tavoitteita tai aloittaa uusia hankkeita. Laajentumiset voivat olla henkisiä tai materialistisia joilla houkutellaan onnea täyden kuun alla (14.10. klo 00.08).

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa