SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Meedio Marjaana Kaakinen välittää lempeitä viestejä henkimaailman auttajilta

marjaana-kaakinenKuudes Aisti Auttajissa palvelun perustamisesta saakka toiminut Marjaana Kaakinen on meedio, henkiparantaja, reinkarnaatioterapeutti ja ihana ihminen. Marjaana auttaa muita aina täydestä sydämestään ja jokaisen korkeimmaksi parhaaksi, koska auttaminen tuo myös hänelle itselleen suurta iloa.

Marjaana on aina ollut kiinnostunut henkimaailman asioista ja hänellä oli jo nuorena kehostapoistumiskokemuksia. Välillä elämä vei ihan tarkoituksella hankkimaan erilaisia ja moninaisia elämänkokemuksia, ennen kuin Marjaanan oman isän kuolema 2000-luvun loppupuolella aukaisi rytinällä henkimaailman syvemmät yhteydet. Kaikki tapahtui juuri siinä järjestyksessä kuin oli tarkoituskin, koska ilman elämänkokemuksia, myös ikävämpiä, ei voi koko sydämestään ja tietoisuudestaan ymmärtää ja auttaa muita ihmisiä.

Henkilökohtaisella tasolla Marjaanaa ohjaa aina lämminhenkinen ilo, joka paistaakin hänestä noin kilometrin päähän. Hänellä oli pitkään mattoja valmistava menestyvä yritys, koska iloisten väristen mattojen kutominen oli mahdottoman kivaa. Kun mattojen luominen alkoi aikanaan maistua puulta, eikä enää tuottanut sydämessä pulppuilevaa tekemisen iloa, Marjaana seurasi kutsumustaan ja hänestä tuli täysipäiväinen henkimaailman kanava. Jo aiemmin Marjaana myös kouluttautui tätä tarkeää ja arvokasta tehtävää varten vuosien ajan.

Henkimaailman viestintuoja

Meediona Marjaana välittää viestejä henkimaailman puolelle siirtyneiltä läheisiltä tänne maallisen maailman puolelle, mutta hänellä on voimakas yhteys myös muihin henkimaailman auttajiin. Asiakkaille välitetyt viestit ovat aina rakkaudellisia, lohduttavia ja lempeästi ohjaavia, mitään pahaa tai pelottavaa Marjaana ei ole koskaan edes tuntenut tai nähnyt.

Marjaana Kaakisella on kirjallinen työsopimus henkimaailman kanssa, jonka hän on tehnyt oman henkioppaansa välityksellä. Siinä on kumminkin puolin sovittu pelisäännöt miten henkimaailma toimii Marjaanan kautta. Silloin kun hän on töissä, hän on ”auki” ja silloin kun hänellä on vapaa-aika, yhteys on suljettu. Työsopimuksessa on mainittu sekin, että Marjaanan kautta kulkee ainostaan positiivisia viestejä, aina vastaanottajien korkeimmaksi parhaaksi.

Marjaana on vahvasti selvätuntoinen ja useinmiten yhteys toimii hänen tuntoaistiensa kautta, mutta joskus selvänäköisinä kuvinakin. Ohjausta tapahtuu myös intuitiivisesti ja ihan fyysisesti, esimerkiksi viemällä Marjaanaa tiettyihin paikkoihin, kiinnittämään huomion vastauksen sisältävään asiaan tai esineeseen, tai vaikkapa automaattikirjoituksen kautta. Yksi työväline on myös kortit, erityisesti pioneerimeediokortit.

Marjaanalle voi soittaa missä tahansa huolessa tai kysymyksessä, joita elämän varrella herää, koska henkimaailmasta saa aina vastauksen. Hän voi myös auttaa saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Lyhyt meedioistuntokin onnistuu puhelimitse ihan vain soittamalla silloin kun Marjaana on linjoilla, mutta kirjallisista tulkinnoista asiakkaalle itselleen jää viesti paremmin kirjallisena talteen, jos tällaiselle on tarvetta. Koska Marjaana on puhdas henkimaailman kanava, viestit eivät esimerkiksi puhelimessa jää hänen omaan muistiinsa.

Teksti: Saaga Saarnisola

2 Vastausta
  1. Hei, onko edesmenneiltä läheisiltäni viestejä meille? Ikävä on täällä kova..

    Kiitollisena ottaisin viestejä vastaan 💜

Vastaa