SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 42 – Rakentavia muutoksia

Viikko alkaa heti vuorokauden vaihtuessa täydellä kuulla Oinaan merkissä klo 00:09. Täysikuu Oinaassa voi laukaista henkilökohtaisen tai suhdekriisin tuoden voimakkaita ja haastavia tunteita käsiteltäväksi myös Pluton haasteellisen kulman takia, jolloin oinaan merkin myötä oman itsensä rajat on tiedostettava. Toisaalta Jupiterin positiivisen kulman voimin tämä antaa myös mahdollisuuden kasvaa, muuttua ja sitä kautta löytää onnellisuuden elämään.

Täysikuu asettaa vastakkain työn ja kodin välisen suhteen sekä sen mitä tarvitset ja haluat, ja tämä saattaa aiheuttaa pieniä konflikteja. Tunteet ja vaistot herkistyvät aina täydenkuun aikaan, joten silloin on hyvä luottaa omaan intuitioon ja emotionaaliseen vahvuuteen selviytyäkseen haasteista. Intiimit ja läheiset suhteet hyötyvät rehellisyydestä ja avoimuudesta, kuten myös liike-elämä hyötyy toisen kunnioittamisesta ja ymmärryksestä. Jupiterin ja Pluton välinen kulma kehottaa tekemään positiivisia muutoksia, uudistamaan ja muuttumaan tavoilla, jotka auttavat henkilökohtaisessa kasvussa, vaurauden luomisessa ja ammatillisessa etenemisessä.

Samanaikaisesti Mars ja Venus ovat haasteellisessa kulmassa, jolloin rakkauselämässä saattaa ilmetä pieniä haasteita. Mars ja Uranus ovat myös haasteellisessa kulmassa, jolloin itsenäisyyden tarve voi olla suurta. Elämään saattaa tulla odottamattomia tapahtumia ja asioita. Tämä on hyvin räjähdysherkkää aikaa, jolloin tunteet voivat purkautua voimallisesti ja hallitsemattomasti. Venus on oppositiossa Uranukseen, jolloin rakkauselämässä voi ilmetä muutospaineita tai jännitteisyyttä, mutta jos suhde on terveellä pohjalla niin tälläinen ei suhdetta hetkauta.

Keskiviikkona 16.10. Merkuriuksen ja Neptunuksen harmoninen kulma on tarkka, joka on hyvää aikaa rentoutumiseen, viestintään, luovuuteen ja henkisiin harjoituksiin. Kun kaikki aistit muuttuvat herkiksi, voit hyödyntää intuitiotasi tehokkaasti varsinkin kun Merkuriuskin on hyvässä kulmassa Plutoon. Yleisesti tämä aika on hyvää aikaa taiteen tekemiselle tai jollekin muulle luovalle toiminnalle.

Torstaina 17.10. Jupiterin ja Pluton haasteellinen kulma on tarkkana, jolloin positiiviset muutokset, uudistumiset ja itsensä muuttaminen auttaa henkilökohtaisessa kasvussa, ammatillisessa etenemisessä sekä vaurauden luomisessa, niin materialistisesti kuin henkisestikin. Jupiter on haastekulmassa Neptunukseen, joka taas on harmonisessa kulmassa Pluton kanssa, jolloin haaveiluihin ja pilvilinnojen rakenteluihin saadaan syvyyttä ja halua hakea vastauksia syihin miksi toimii niin kuin toimii.

Lauantaina 19.10. Merkuriuksen ja Pluton välinen harmoninen kulma on tarkkana, jolloin ajatteluun ja keskusteluihin tulee syvyyttä ja voimakkuutta. Voimakas äly on mahdollista yhdistää vahvaan intuitioon, jolloin saat puheeseesi tai viestintään vakuuttavuutta myös pelottelemalla tai varottelemalla muita, jolloin on tärkeää tiedostaa ettei käytä heikompia hyväkseen. Kiinnostus astrologiaan, psykologiaan tai henkisiin asioihin on voimakasta ja vetää puoleensa magneetin tavoin.

Sunnuntaina 20.10. Venuksen ja Saturnuksen välinen harmoninen kulma on tarkkana, jolloin on halu olla rakastettu ja arvostettu, mutta vakavassa ja todellisessa rakkaudessa. Jo olemassa olevissa suhteissa haetaan varmuutta ja vahvaa sitoutumista, jolloin ollaan valmiita tekemään paljon suhteen toimimisen eteen. Vapailla markinoilla olevilla on mahdollisuus löytää kumppani, joka on kiinnostunut pitkäaikaisesta sitoutumisesta, kun omakin energia on vakavamman rakkauden ympäröimä.

Merkuriuksen ja Jupiterin haastekulma on tarkkana, jolloin on vaikeuksia ajatella terävästi ja keskittyneesti, joten ehkä ei kannata ottaa enempää tehtäviä hoitaakseen kuin pystyy varmuudella tekemään.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa