SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 43 – Kaikki tai ei mitään

Maanantaina 21.10. viikko alkaa edellisen viikonlopun teemoissa jatkuen. Venus on harmonisessa kulmassa Neptunukseen, jolloin aika suosii rentoutumista, romantiikkaa ja unelmointia sekä ennenkaikkea luovuuteen ja taiteeseen liittyviä asioita. Venus on pehmeissä kulmissa Saturnukseen ja Plutoon, jolloin korostuu halu olla rakastettu ja arvostettu. Nyt haetaan varmaa ja vahvaa sitoutumista sekä ollaan valmiita tekemään paljon suhteen toimimisen eteen. Yksinäiset saattavat löytää elämänsä rakkauden.

Mars on haasteellisessa kulmassa Saturnukseen, jolloin voit kokea pettymyksiä niin työelämässä kuin ihmissuhteissakin. Ne näyttävät kuitenkin sinulle vain mihin päin kurssisi käännät, sillä Mars on myös haasteellisessa kulmassa noususolmuun. Merkuriuksen ja Pluton välinen harmoninen kulma tuo ajatteluun ja keskusteluihin syvyyttä ja voimakkuutta. Voimakas äly on mahdollista yhdistää vahvaan intuitioon. Kiinnostus astrologiaan, psykologiaan tai henkisiin asioihin on voimakasta ja vetää puoleensa magneetin tavoin. Merkuriuksen ja Jupiterin välinen haastekulma voi tehdä ajatukset hiukan hajanaiseksi, joten ei kannata lupautua tekemään enemmän kuin pystyy ja tietää pystyvänsä tekemään.

Keskiviikkona 23.10. Aurinko siirtyy illalla skorpionin merkkiin. Aurinko skorpionissa on intohimoinen, syvällinen ja seksuaalisesti latautunut. Skorpionin energia on ”kaikki tai ei mitään”, jolloin saatetaan mennä äärimmäisyyksiin, olipa kyse sitten fyysisestä tai henkisestä asiasta. Aurinko skorpionissa hakee kaikupohjaa seksuaalisuudelle ja/tai voimakkaille tunteille, mitkään latteudet eivät kelpaa tai innosta. Skorpionin ollessa Auringossa saatetaan vaatia uskollisuutta muilta asiaan kuin asiaan, mutta itse tehdään mitä halutaan.

Auringon ollessa oppositiossa Uranukseen, voi elämään tulla jännittäviä tai odottamattomia muutoksia, mikä vaatii muutokseen sopeutumista, ei vastustamista. Ilmassa saattaa ilmetä hermostuneisuutta ja jännitteisyyttä uuden ennakoinnista, joten silloin on parempi katsoa kuin katua. Uranuksen ja Chironin haastekulma auttaa parantamaan itseään, kun murtaa muotin kuka luulee olevansa ja mitä luulee tekevänsä. Myös tuomalla rohkeasti esiin omia ”piilossa olevia” persoonallisuuspiirteitä. Ole rohkeasti oma itsesi, niin autat itseäsi parhaiten.

Perjantaina 25.10. Venuksen ja Pluton harmoninen kulma on tarkka, jolloin jo olemassa olevissa suhteissa rakkaus kehittyy syvemmälle ja henkisemmälle tasolle. Mahdolliset ”salasuhteet” voivat myös saada alkunsa. Kaikissa suhteissa haetaan syvyyttä, jolloin pinnallisuuteen ei vain tyydytä ja erityisesti rakkaussuhteissa kaivellaan niin kauan että löytää toisen todelliset tunteet tai/ja omat todelliset tunteet. Venuksen haastekulma Jupiterin kanssa voi laittaa haaveilemaan ja laiskottelemaan, mitä kannattaa välttää kaikin mahdollisin tavoin. Venuksen harmoninen kulma Neptunuksen kanssa saattaa laittaa kaipaamaan rakkautta ja hellyyttä enemmän kuin koskaan.

Sunnuntaina 27.10. Marsin ja Saturnuksen haastekulma on tarkka, jolloin tarpeet ja toiveet voivat kasvaa, mutta silti voi olla vaikea ilmaista intohimoa ja menestymistä. Muut voivat estää kehitystäsi, joten tämä ei ole paras aika aloittaa uusia projekteja. Turhia riskinottoja kannattaa välttää ja yrittää keskittyä siihen mitä jo on, kärsivällisesti ja ahkerasti. Turhautumista ja jopa vihaa voi olla ilmassa, joten jos mahdollista, niin yksin toimiminen on parempi ratkaisu kuin ryhmässä.

Mars on myös haasteellisessa kulmassa Plutoon, jolloin voi nousta voimakas kunnianhimo ja yritteliäisyys, ja myös elämän suunta saattaa muuttua kriisien kautta. Marsin ja Neptunuksen haastekulmassa voivat uudet aloitukset osoittautua hankalaksi – nyt ei välttämättä pysty hahmottamaan omia tavoitteita selkeästi, jolloin huijatuksi tulemisen vaara on olemassa.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa