SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 44 – Merkurius aloittaa perääntymisjakson

Maanantaina 28.10. saadaan viikon alkuun levottomuutta ja ennalta-arvaamattomuutta, kun uusikuu on klo 05:40 skorpionin merkissä ja tarkassa oppositiossa Uranukseen. Kaikkiin äkillisiin muutoksiin kannattaa suhtautua joustavasti ja kärsivällisesti. Tämä on impulsiivinen ja ”hullu” uusikuu, jolloin saattaa olla voimakasta levottomuutta ja kärsimättömyyttä ilmassa, joka saattaa johtaa arvaamattomiin tekoihin. Hyvä olisi miettiä kahdesti ennenkuin toimii.

Aika on parasta kärsivällisyysoppia, ja jos tekee ”virheitä” niin antaa olla. Lisääntynyt henkilökohtaisen vapauden kaipuu ja itsenäisyyden tarve voi luoda konflikteja parisuhteisiin tai läheisiin ihmissuhteisiin. Liian ”riippuvaiset” suhteet saattavat rakoilla, jolloin harmoninen kulma kolmioon auttaa parantamaan itseä. Nyt näyttäytyvät omat kipupisteet toisten ihmisten toimien kautta, jota kautta on mahdollisuus antaa anteeksi myös itselleen ja omille toimilleen. Avoin mieli, joustavuus ja halu mukautua muutoksiin ovat tämän uuden kuun parhaat lääkkeet.

Merkurius ja Venus ovat yhtymässä (tarkalleen 30.10.) jolloin on oikea aika kertoa tai ilmaista rakkautensa sen kohteelle. Ajankohta suosii myös luovaa taidetta. Venuksen harmoninen kulma Plutoon auttaa jo olemassa olevia suhteita pääsemään syvemmälle rakkauden tasolle, kun pelkkä pinnallisuus piinaa ja kaivataan aitoa tunnetta.

Marsin ja Saturnuksen välillä on haasteellinen kulma, jolloin tarpeet ja toiveet voivat kasvaa. Vaikkakin voi olla vaikea ilmaista intohimoa ja menestymistä, joten tämä ei ole paras aika aloittaa uusia projekteja. Myös turhia riskinottoja kannattaa välttää. Mars on myös Neptunuksen kanssa haasteellisessa kulmassa (tarkka 29.10) joten uudet aloitukset voivat osoittautua hankalaksi, kun ei välttämättä pysty hahmottamaan omia tavoitteita selkeästi ja lisäksi huijatuksi tulemisen vaara on olemassa.

Torstaina 31.10. Merkurius lähtee perääntymään klo 18:42 skorpionin merkissä, päättyen 20.11. niinikään skorpionin merkkiin.

Yleisesti Merkuriuksen perääntyminen aiheuttaa kaikenlaista ”sählinkiä” viestintään, kommunikaatioon, tietoliikenteeseen ja matkustamiseen. Tämä perääntymisjakso on hieman pehmeämpi, sillä Merkurius on Venuksen kanssa yhtymässä, mikä tuo tähän jaksoon seurallisuutta, rakkaudellisuutta ja ystävällisyyttä. Tämä aika suosii sosiaalista kanssakäymistä ja yhteistyökuvioita. Uusia ystävyyssuhteita on helpompi luoda tai vanhoja suhteita uudistaa. Tämä aika helpottaa tunteiden näyttämistä, niin antajana kuin vastaanottajanakin.

Perjantaina 1.11. Venus siirtyy jousimiehen merkkiin myöhään illalla, jolloin vapauden tarve ihmissuhteissa saattaa lisääntyä. Rauhattomuutta on ilmassa ja se voi laittaa etsimään uusia kokemuksia. Venus jousimiehessä voi pistää tekemään rohkeita ja arvaamattomia päätöksiä tai muutoksia, jotka voivat tuntua ”lapsellisen” epäkypsiltä. Venus jousimiehessä voi laittaa seikkailemaan ja hakemaan ”jännitystä”, jos oma rakkauselämä tuntuu väljähtyneeltä tai tavanomaiselta, voi tulla halu valloittaa.

Venus on yhtymässä perääntyvään Merkuriukseen, jolloin uusia ystävyyssuhteita luodaan helpommin ja kaikenlainen sosiaalinen kanssakäyminen on vilkkaampaa, kunhan se ei ole liian sitovaa ja antaa tarvittavaa vaihtelua.

Lauantaina 2.11. on Pyhäinpäivä. Kristillinen pyhimysten, marttyyrien ja vainajien muistopäivä.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen
2 Vastausta
  1. Eijahelena Mäkitalo

    Ei kylläkään liity aiheeseen, mutta kysyn kun en muualta vastausta ole saanut 🙂 Mitä tarkoittaa Progressiivinen kuu ? Miten se vaikuttaa ? Miten sen saa selville, missä se on omassa astrologikartalla ?? Näin unen sanasta ”Progekuu” 🙂 Kiitos jos voitte auttaa 🙂 <3

  2. Kati Keskinen

    Hei, Liian iso aihe tähän nopeasti vastaten, yleisesti progekartat ovat ns. edistettyjä karttoja jotka antavat osviittaa omasta kehityksestä ja kasvamisesta, siis kuvaavat sitä missä vaiheessa tietyssä iässä /vaiheessa nyt on, lähtökohtana on syntymäkartta. Netistä googlaamalla löytää tietoa progekartoista ja joissakin astrologiohjelmissa (maksuttomissa) voi myös progekartan tehdä itselleen.
    Ylesesti kuu kuvaa intuitiota ja tunnetta joten progressiivinen kuun sijainti on erilainen ja asema on erilainen proge kartalla kuin syntymäkartalla jolloin se antaa osviittaa siihen kuinka alitajuisesti tekee tiettyjä päätöksiä ym.
    Kati Keskinen

Vastaa