SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Miten henkiseen ohjaukseen ja näkijän opastukseen kannattaa suhtautua?

Ajoittain elämässä meistä jokainen joutuu miettimään erilaisten tapahtumien ja asioiden korkeampia tarkoituksia. Kaipaamme selkeyttä asioihin, kirkasta tahtotilaa sekavuuden sijaan, ja myönteisiä energioita tavoitteisiin liittyen.

Henkinen ohjaus minun näkökulmastani on taivaallisten opastusten välittämistä kysyjää askarruttaviin kysymyksiin. On monia tapoja saada tätä ohjausta; sen voi kuulla selväkuuloisesti sisäisellä korvalla, erilaiset kuvat tai näyt – unen kaltaiset filmin pätkät ilmestyvät selvänäköiselle auttajalle. Joku voi aistia makuja tai hajuja näiden lisäksi.

Myös oman kehon tuntemukset jonkin asian yhteydessä kertovat, miten johonkin asiaan tulisi suhtautua, esim. ahdistava tunne kurkussa, kipu vatsassa tai huono olo ovat varoittavia tuntemuksia. Onnen ja ilon tunteet, tai raikkaan tuulahduksen tunteminen kasvoilla ovat positiivisia kannustimia.

Opastuksien lähteet

Pyydän aina oppaan vähintään seitsemänneltä ulottuvuudelta, koska se on alin enkeliulottuvuus. Sitä alemmillakin tasoilla kulkee paljon opastamishaluisia henkiä, mutta heillä ei ehkä ole riittävää kapasiteettia nähdä asioita niin korkeasta energeettisestä näkökulmasta käsin, että heidän opastuksillaan olisi voimaa ilmentyä todeksi maaelämässä. On hyvä pyytää opastuksille myös suoja, esim. kultaisen valon suoja, mikä tulee läheltä alkulähdettä 12. säteen energioista.

Joskus opas voi olla vainajahenki. Tällainen opas on opiskellut henkioppaaksi toisella puolella. Hän osaa kunnioittaa ihmisen vapaata tahtoa, ja ilmentyä nopeasti lähelle kutsuttaessa. Hänen omat ihmiselämän aikaiset uskomuksensa eivät enää ohjaa häntä, vaan hän pystyy opastamaan valon ja rakkauden taajuuksilta käsin.

Opastuksia eri valon olennoilta voi saada ihan suoraan selväaistisesti, mutta usein niiden saamista helpottaa apuvälineiden käyttäminen. Tällaisia apuvälineitä ovat esim. tarot kortit tai muut viestikortit, sekä heiluri.

Tarot kortteja on hyvin paljon erilaisia, ja kannattaakin ottaa käyttöön sellainen pakka, jonka kautta kokee saavansa viestejä. Tarot maailmassa on määritelty pääpiirteet jokaisen kortin sanomalle, mutta sitä tärkeämpää on ottaa vastaan viesti intuitiivisesti kortin kuvan kautta. Usein myös kortin vierelle nousee siihen liittyvää opastusta. Tätä intuitiivista viestiä tukee tietäminen, onko kyseessä pidemmän ajan tai sielun tason tapahtuma, vai lyhyemmän ajan elämässä vaikuttava asia. Myös, onko kyseessä maan eli arkisten asioiden, ilman eli inspiraation tai mielen tason asioiden, tulen eli toiminnan ja intohimojen asioiden vai veden eli tunnepuolen asioiden tapahtuma tai opastus. Minua kiehtoo Zen-tarot ja enkelitarot kortit, myös intiaaniviisauden kautta kanavoidut Vision Quest kortit ja eläin tarot pakka. Itse olen kanavoinut hevoskuvitteiset Sydämen Viisaus viestikortit, joita käytän myös.

Se, että vaikkapa nostat enkeliviestikorteista kortin joka päivälle aamuisin, ja mietit myös nukkumaan mennessä, miten kortti opasti sinua elettyyn päivään, avaa intuitiotasi aistimaan taivaallisia opastuksia.

Kun otat yhteyttä näkijään

Jos päätät ottaa yhteyttä näkijään, ja pyytää tulkintaa ja opastusta elämässäsi oleviin asioihin, sinun pitää tiedostaa muutama asia. Ensinnäkin, elämme vapaan tahdon planeetalla. Kaikki enkelit ja henkioppaat kunnioittavat ihmisen vapaata tahtoa valita ja päättää, silloinkin kun teemme ratkaisuja itseämme vastaan. Auttajan kautta saadut taivaalliset opastukset ovat useimmiten parhaita mahdollisia sinulle siihen hetkeen, kun niitä kysyt. Niiden tarkoitus on saada sinulle selvyyttä asioihin ja johdattaa sinua kulkemaan elämäsi tilanteiden läpi siten, että sekä opit niistä, että kuljet rakkauden energioiden saattelemana. Usein asiat saattavat ratketa eri tavoin kuin olit ajatellut tai toivonut. Lopputulokset saattavat olla odottamattomia, mutta niillä on aina tarkoituksensa; ne saattavat johdattaa sinua johonkin paljon parempaan, mitä et ollut osannut ajatellakaan.

Opastuksia pitääkin katsoa pidemmän aikavälin jälkeen taaksepäin, vasta silloin voit todella nähdä, miten oma toimintasi niiden valossa on vaikuttanut asioihin.

Vapaan tahdon planeetalla eläen luot omaa elämääsi koko ajan. Ajatuksesi, sanasi ja tekosi vaikuttavat siihen, millainen tulevaisuus sinulla on. Kaikella on tarkoitus ja merkitys. Jos tahdot löytää rakkautta, aloita rakastamalla itseäsi, osoittamalla se läheisillesi. Meitä ohjaa myös vetovoiman laki; samankaltainen vetää puoleensa samankaltaista. Eli tässä tapauksessa rakkaus vetää puoleensa rakkautta. Se, että ohjaudut paikkoihin ja tapahtumiin, jotka sinua kiinnostavat, auttaa sinua tutustumaan sinun kanssasi samankaltaisiin ihmisiin. Tämä on elämän luomista. Ei siis kannata mennä lentokentälle odottamaan laivaa.

Opastukset ja tulkinnat on tarkoitettu tukemaan polkuasi, jotta saavuttaisit tahtomasi. Joskus ne muistuttavat sinua katsomaan korkeammasta perspektiivistä – näkemään kokonaiskuvan, tai jonkun toisen henkilön kannan asiassa. Joskus niissä on elämän oppia mukana.

Jos istut kotona odottamassa, että jotain tapahtuisi, mitään ei luultavasti tapahdu, koska vetovoiman laki ei voi toimia. Unelmiaan kohti pitää kulkea.

On hyvä myös tiedostaa henkinen laki, jonka mukaan opastuksia voidaan saada vain suhteessa kysyjään. Esim. ihmissuhteista kysyttäessä sinun pitää olla ihmissuhteen toinen osapuoli. Alaikäsiä lapsia koskien opastuksia annetaan, mutta ei useinkaan enää heidän aikuiselämänsä asioista, paitsi jos olet kysyttävässä asiassa toinen osapuoli.

Opastuksien myötä sinulle välittyy myös parantavaa ja eteenpäin auttavaa energiaa elämääsi kulkea asioissa eteenpäin niinkuin on korkein parhaasi.

Kuinka usein opastuksia kannattaa kysyä?

Maailmankaikkeus vastaa samalla tavalla, vaikka kysyisit eri auttajien kautta samaa asiaa. Vivahde eroja tulee sen vuoksi, että jokainen auttaja on omanlaisensa persoona ja tapa puhua ja katsoa asioita eroaa hieman. Voit ajatella maisemamaalausta, jonka moni eri taiteilija maalaa samasta luonnon maisemasta. Tulkinta tavassa on eroja. Voit miettiä, kannattaako opastusta kysyä kuvainnollisesti jokaisessa kadunkulmassa tai tienristeyksessä, kun sinulla on jo toivomasi päämäärä tiedossa, vai ottaisitko vastaan opastuksia koskien kulkemista kohti päämäärääsi. Ihmisen vapaa tahto valita vaikuttaa lopputulokseen erittäin paljon. Saamiesi opastusten lisäksi kannattaa kuunnella omia intuitiivisia tuntemuksia ja kunnioittaa esim. kehon antamia viestejä, ja omaa tunnetilaa, mikä syntyy, kun ajattelet saamiasi opastuksia jonkin asian suhteen.

Aivan kaikkea ei näytetä tulkitsijallekaan. Meillä jokaisella on tietty elämän matka täällä maaplaneetalla. Sen pituus on ennalta määrätty, ja siksi esim. ihme pelastumisia tapahtuu; elämä on tarkoitettu vielä jatkuvaksi.

Opastukset eivät milloinkaan saa herättää pelkoa tai sekoittaa yhä enemmän kysyjän ajatuksia. Niiden tarkoitus on rakkaudellisesti ohjata eteenpäin turvallisuuden ilmapiirissä. Enkelit ja valon auttajat eivät toimi pelosta käsin.

Opastuksien yhteydessä saat tietoa henkisistä laeista, ohjausta niihin aisoihin, jotka vaikuttavat kulloiseenkin tilanteeseen.

Ota kiitollisuus osaksi elämääsi

Kiitollisuus on tärkeä asia elämässä. Sen lisäksi, että muistat kiittää saamastasi taivaallisesta opastuksesta, ota kiitollisuus osaksi jokapäiväistä elämääsi. Kiitä pienistäkin hyvistä asioista! Kiitollisuuden tunne välittyy energeettisesti maailmankaikkeuteen, ja vetovoiman laki alkaa toimia; se tuo lisää hyviä asiota elämääsi. Sanonta: ”asenne ratkaisee” pitää todellakin paikkansa. Opastusten kautta sinulle saatetaan antaa aivan toisenlainen näkökanta kysymääsi asiaan, ja sen on tarkoitus helpottaa sinua etenemään asiassa.

Henkisiä opastuksia annetaan vain valon ja rakkauden kautta. Ne eivät toimi negatiivisuuden kautta, eikä niitä edes anneta kyseenalaisiin tarkoitusperiin liittyen. Näin voit aina kokea olevasi turvassa, rakastettu ja hyväksytty saadessasi henkistä ohjausta näkijän kautta. Näkijän omat mielipiteet tai oma näkemys sinun asioistasi ei milloinkaan vaikuta saamaasi tulkintaan. Näkijä toimii ikäänkuin putkena tai kanavana taivaallisille opastuksille, joita sinulle taivastasolta annetaan. Näkijän tehtävä on puhdistaa omaa kanavaansa ja pitää se korkeavärähteisenä, jotta puhdas ja oikea tieto kulkee hänen kauttansa tulkinnan kysyjälle.

Teksti: Maarit Ahonen

Vastaa