SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 45 – Pitkän tähtäimen toimintaa

Maanantaina 4.11. viikko alkaa Venuksen ja Uranuksen haasteellisella kulmalla (tarkka 5.11), jolloin rakkauselämässä voi ilmetä muutospaineita tai/ja jännityksen hakua, varsinkin jos suhteessa jompikumpi haluaa tehdä seksuaalisesta suhteesta liian konservatiivisen. Venuksen ja Uranuksen haasteellinen kulma voi parisuhteessa hetkellisesti etäännyttää ja voi tulla tarve tehdä omia, itselle mieleisiä juttuja. Sinkuille voi löytyä hetkellistä epätavallista seuraa, jolla ei sen kummemmin ole jatkumoa.

Ajallisesti tämä haastekulma auttaa luovaan työhön. Venus on löyhässä yhtymässä Merkuriukseen, jolloin uusia ja omalaatuisia ystävyyssuhteita on helppo luoda ja yleisesti sosiaalinen kanssakäyminen on vilkkaampaa. Varsinkin jos se ei ole liian sitovaa ja tuo tarvittavaa jännitystä ja vaihtelua elämään.

Venus on harmonisessa kulmassa Chironiin, joka yleensä auttaa avaamaan ja parantamaan epävarmuuden ja hylkäämisen pelot – siten että oppii rakastamaan ja hyväksymään itsensä sellaisena kuin on, ilman että sitä haetaan muiden kautta. Mars on haasteellisessa kulmassa Pluton kanssa (tarkka 5.11.), jolloin saattaa ilmetä jonkinasteisia valtataisteluja ja vastakkainasetteluja, kun voi tulla hillitön halu saada hallita asioita, tilanteita ja jopa muita ihmisiä. Tukahdettuna tämä saattaa johtaa kuumakallet aggressiiviseen käyttäytymiseen, joten jos tunnistaa itsessään kuumentumisen piirteitä mutta haluaa silti menestyä, kannatttaa välttää loukkaamista, selkään puukottamista tai häikäilettömyyttä.

Mars on haasteellisessa kulmassa Saturnuksen kanssa, jolloin tarpeet ja toiveet voivat kasvaa, vaikkakin niihin liittyvää intohimoa on vaikea ilmaista. Joten tämä aika ei ole paras aloittaa uusia projekteja ja turhia riskejä kannattaa välttää. Mars on pehmeässä kulmassa Jupiterin kanssa, joka antaa Marsin haastekulmiin rakentavaa ja tehokasta energiaa, jolloin pystyt pitämään aikataulusi ja asiasi hallinnassa.

Torstaina 7.11. Merkurius on tarkassa haasteellisessa kulmassa Jupiterin kanssa ja samoin Marsin. Voi olla vaikea ajatella keskittyneesti ja terävästi, joka saatta aiheuttaa jonkinasteista ärsytystä, väärinkäsityksiä ja kinastelua. Merkurius on harmonisessa kulmassa Pluton kanssa (tarkka 10.11.), joka tuo tähän haastekuvioon järkeä ja älykkyyttä, samoin halua porautua asioiden ytimeen eikä vain puolitotuuksiin.

Perjantaina 8.11. Aurinko on pehmeässä kulmassa Saturnukseen, joka antaa sitkeyttä ja kärsivällisyyttä suorittaa vaikeita ja haastavia asioita, sillä päättäväisyyden avulla ne on mahdollista saada myös tehtyä. Aurinko on myös Neptunuksen kanssa harmonisessa kulmassa, jolloin herkkyys ympäröivään elintilaan lisääntyy ja voi tulla tarve auttaa muita. Myös empatia muita kohtaan lisääntyy, mutta ennenkuin auttaa muita, on tärkeä huomata omien unelmien ja tavoitteiden asettaminen ja olla uskollinen omille tulevaisuuden haaveille.

Taiteen tekemiselle tai luovien projektien aloittamiselle on hyvä aika. Saturnus ja Neptunus ovat myös harmonisessa kulmassa, jolloin tämä mahdollistaa unelmien toteuttamisen, vaikkakin siihen vaaditaan kovaa työtä ja realistista ajatusta. Mutta tämä tuo vain kärsivällisyyttä ja itsekuria, kun luopuu hetkellisestä huumasta ja saa nauttia työnsä pitkävaikutteisista saavutuksista.

Sunnuntaina 10.11. Auringon ja Merkuriuksen yhtymä (tarkka 11.11.) tekee ajasta henkisesti kiireisen, sillä se suosii paljon vuorovaikutusta viestien, keskustellen ja jopa matkustellen. Tämä auttaa ajattelemaan sekä ilmaisemaan itseään selkeästi ja ymmärtämään myös muiden ilmaisut, joten tämä on oiva aika tehdä suunnitelmia ja neuvotella.

Aurinko/Merkurius -yhtymä on pehmeässä kulmassa Saturnukseen ja Plutoon, jolloin voi tarjoutua uusia menestymisen mahdollisuuksia lähinnä työelämässä. Yleisesti uusiminen ja uudistaminen sopii tähän hetkeen. Tämä auttaa ajattelemaan selkeästi ja tekemään pitkän aikavälin suunnitelmia. Aurinko/Merkurius on harmonisessa kulmassa Neptunukseen, jolloin aineelliset ja materiaaliset asiat jäävät pienemmälle huomiolle henkisten asioiden tullessa tärkeämmäksi. Luovuus, mielikuvitus ja taiteellisuus on voimakkaasti vallalla ja niitä voi käyttää tehokkaasti sekä järkevästi. Myös kaikenlainen viestintä sujuu mallikkaasti.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa