SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Maadoittuminen sekä suojaa sinua että vahvistaa henkistä kanavaasi

Olen huomannut arvosteluni itseäni kohtaan lisääntyvän kun olen suurissa joukoissa. Vertailen ja vähättelen itseäni ja taitojani. Kuten eräillä messuilla; katsoin ihmisvirtaa, massoja, pitkiä ja lyhyitä ihmisiä, jalan ja pyörillä kulkevia, yksivärisiin ja sateenkaaren väreihin pukeutuneita, enkeleitä ja yksisarvisia, sulkia ja blingblingiä, kaikki sulassa sovussa.

Huomasin aloittavani pääni sisällä itseni mollauskierteen vertailemalla itseäni muihin. Tuo osaa tuota, tuo on niin taitava, näyttää kauniilta värikkäissä vaatteissa siivet selässä, miksi minä en osaa mitään, jne. Ajatusmalli täytyi ihan tietoisesti lopettaa, stop tykkänään tälläiset aatokset. Niiden tilalle uudet kannustavat sanat käyttöön – olen hyvä sellaisena kuin olen, olen taitava käsistäni omalla tavallani.

Tarvitsin selvästi maadoitusta ja suojausta, joten tein mielikuvaharjoituksen konkreettisin käden liikkein. Kuvittelin Arkkienkeli Mikaelin sinisen viitan käteeni, heilautin viitan harteilleni ja laitoin hupun päähän. Annoin oman energiani, mieleni, kehoni olla suojassa, omassa rauhassa Mikaelin sinisen viitan alla. Hengitin muutaman kerran syvään, olin lempeästi läsnä tunteille ja ajatusten virralle, pysähdyin.

Koen suojautuvani maadoittumalla omaan kehoon, mieleen ja sieluun. Silloin olen valmis ja täydellinen juuri tässä hetkessä. Ja seuraava hetki voikin tuoda jo uusia ihmisiä eteeni opettamaan ja ilmentämään empatiaa, luottamusta, kärsivällisyyttä ja itseni hyväksymistä juuri sellaisena kuin olen.

Messuhulinoista kotiin päästyä muuten tein ensimmäisenä ruokaa, laitoin takkaan tulet, villasukat jalkaan ja vaivuin kiikkustuolin syliin keinahtelemaan. Liekkien loimotusten ihailu on myös maadoittumisen ja läsnäolon hetki, koska silloin vain ON.

Maadoitun suojautumalla ja suojaudun maadoittamalla – kumpi on muna ja kumpi kana?

Maadoittuminen on yhteyttä omaan kehoon ja tähän hetkeen. Läsnäolo on edellytys tasapainoiselle, onnelliselle elämälle. Maadoittuneena elämme nyt-hetkessä, keho ja mieli voi hyvin, stressitaso laskee, unen laatu paranee, mielenrauha lisääntyy, fyysinen palautuminen paranee.

Silloin kun maadoittuminen ja luontoyhteys on jäänyt liian vähälle, olemme hajamielisiä tai ”muissa maailmoissa”, saatamme törmäillä ja sanat voivat olla hukassa.

Hyviä keinoja ja vaihtoehtoja maadoittumiseen:

– Avojaloin oleilu luonnossa
– Luonnossa liikkuminen
– Hengitysharjoitukset
– Liikunta, kävely, tanssi ym.
– Meditaatio ja mielikuvaharjoitteet
– Ruskeat ja mustat kivet
– Maan antimien syöminen
– Puutarhan ja kukkien hoito, kädet multaan

Maadoittuminen luo myös hyvät ja turvalliset puitteet henkisen kasvun ja kehityksen edistämiseen. Vahva maadoittuminen mahdollistaa korkeampien valon ja rakkauden energioiden vastaanottamisen, intuitio voimistuu, yhteydet enkeleihin ja oppaisiin avautuvat paremmin.

Sanotaan: Mitä pidemmät juuret, sitä suuremmat siivet.

Parhaat parantavat kivet ja kristallit maadoittumiseen

Hematiitti – vahvistaa kehon viestejä, auttaa huomioimaan omat keholliset tarpeet, maadoittaa, auttaa olemaan läsnä tässä hetkessä

Obsidiaanit – auttaa puhdistamaan energiakentästä negatiivisia värähteitä

Onyksi – auttaa pitämään kantajansa jalat maassa ja kuulemaan sisäisen äänen, hyvä kivi keskittymiseen

Shiva Lingam eli intialainen jokikivi – tehokas maadoittaja, avaa energiaväyliä, kehon tukoksia ja jännitteitä

Maadoittavin vinkkiterveisin,
Kirsi-Teresa

Teksti: Kirsi-Teresa Kivelä

Kirjoittajasta

Kirsi-Teresa Kivelä on Intuitiivinen tulkitsija ja Energiahoitaja. Hän on rakkaudellinen auttaja, joka opastaa avaamaan elämän solmut oman sisäisen viisautesi voimalla. Kirsi-Teresa tulkitsee myös vahvalla intuitiolla tarot-kortteja sekä välittää kivien parantavaa energiaa.
Lue lisää milloin Kirsi-Teresa on paikalla: Kirsi-Teresa Kivelä

Vastaa