SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Tietäjä Tiina Sillankorva johdattelee asioiden ja elämäntapahtumien lähteille

Tiina Sillankorva Tietaja Nakija EnnustajaKuudes Aisti Auttajissa sen perustamisesta saakka toiminut Tiina Sillankorva on voimakas ja kokenut tietäjä, näkijä ja intuitiivinen tulkitsija, jonka kautta voi avautua näkymä laajemman kuvan ymmärrykseen. Universumin isompien kokonaisuuksien tietoisuus on ollut Tiinan lahja ja kyky jo lapsesta saakka.

Perimmäisten tarkoituksien näkeminen on aina ollut Tiina Sillankorvalle hyvin luonnollinen ja selvä asia, myöhemmin myös yhtenä elämäntehtävänä. Varhaiset henkiset kokemukset ja varhainen tietoisuus Universumista ovat antaneet erilaisen tunteen ja merkityksen kaikkeen elämässä.

Jo pienenä lapsena Tiinalla oli mm. eräänlaisia laajentumiskokemuksia, joita hän ei osannut pelätä, vaan intuitiivisesti ymmärsi kaiken olevan kuten pitääkin. Esimerkiksi lastenhuoneessa sängyssä maatessa ja olon ollessa yksinäinen saattoi avautua laaja näkökulma siitä, että hänen kehonsa ei ollut pelkästään keho, vaan se oli myös osa vaikkapa sänkyä, sängynjalkaa tai huonetta, eikä hän koskaan ollut yksin. Myöhemmin Tiina on oppinut mitä kaikkea tämä tarkoitti ja miten tietoisuus ja sen laajentuminen liittyy kaikkeen olevaan.

Tiina voi opastaa kaiken lähteelle

Auttajana Tiina Sillankorva auttaa kysyjää tulkitsemaan sekä itseään, että antaa työkaluja kysyjän omaan totuuteen. Tulkinnoissaan Tiina kanavoi aina kaikkein korkeinta Lähdettä. Tiina palvelee asiakkaita sekä puhelimitse, että Kuudes Aisti Puodin tulkintatuotteiden kautta. Lempeää energiahoitoa hän voi välittää myös puhelimitse.

Tiina pyrkii aina asiakkaan korkeimpaan parhaaseen. Hän välittää tietoa kysyjälle siten, että kipeiden asioiden takaa löytyisi ovi vapauteen ja uusiin parempiin mahdollisuuksiin. Tiinan tarkoitus on johdattaa tasapainoon, rauhaan ja rakkauteen inhimillisen tosiasioiden kohtaamisen kautta. Joskus ne vaikeatkin asiat ovat siltoja, jotka mahdollistavat jotain muuta tapahtuvaksi.

Asiakaskohtaamiset antavat paljon myös Tiinalle itselleen, ja joskus voi syntyä uusia oivalluksia molemmin puolinkin. Hänellä on myös ratkaisukeskeisen SFT-terapeutin pätevyys, joka antaa auttamiseen lisää työkaluja. Tiinan viesti on se, että asiat voi aina ratkaista ja päästä eteenpäin. Ensimmäinen ohjenuora on vahvistaa omaa intuitiota, eli luottaa enemmän siihen hetken mielijohteeseen, joka usein valintatilanteissa viivähtää mielessä kuin sydämessä tuntuva tuulen henkäys.

Mikä on Tietäjän ja Ennustajan ero – vai onko niillä eroa?

Sekä tietäjä että ennustaja ovat sanoja, jotka muodostavat eri ihmisissä erilaisia mielikuvia. Kun kysyin Tiinalta, mitä eroa näillä kahdella käsitteellä on, tuli selvätietoinen vastaus kuin sormia napsauttamalla, että tietäjä on enemmän ihmistä ohjaava ja opastava, kokonaisuuksien tietäjä. Tietäjäkin näkee tulevan sellaisena kuin se tällä hetkellä näyttäytyy, mutta hän pyrkii panostamaan enemmän ohjaukseen, millaiset toimet tukevat tulevaisuuden toteutumista, ja mitkä eivät. Tietäjä voi myös selvittää, miksi joko nykytilanne tai tulevaisuus näyttää tältä. Juuri nyt – koska lähes kaikkeen voi vaikuttaa mm. erilaisilla omilla valinnoilla ja tarkoituksien taakse näkemisellä, joiden kanssa esimerkiksi Tietäjä voi auttaa.

Paljailla silmillä näkyvissä on usein ikään kuin pelkkä jäävuoren huippu keskellä merta. Tietäjä näkee kaikkialle suuren merenpinnan alle sekä päälle, tietää mitä tarkoitusta varten huipun ympärillä kulkee vaahtopäitä, tai miksi niitä on ylipäätään olemassa. Kysyjän valinnaksi jää, haluaako hän pelkän jäävuoren huipun kuvan kehystettynä, vai apua ja opastusta kaikesta siitä mikä liittyy jäävuoren olemassaoloon, ilman että tarvitsee jäädä seilaamaan vaahtopäihin hukkuen. Kumman sinä tahtoisit valita omalle matkallesi juuri nyt – lyhytkestoisen makean karkin vai loppuelämään vaikuttavan ravinnon?

Teksti: Saaga Saarnisola

2 Vastausta

Vastaa