SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 46 – Hyvässä hengessä ja energioissa

Maanantaina 11.11. viikko alkaa positiivisissa ja toimivissa energioissa, kun Aurinko on yhtymässä Merkuriukseen (joka kylläkin peruuttavana), pehmeissä kulmissa Saturnukseen ja Plutoon sekä harmonisessa kulmassa Neptunukseen. Aika voi tuntua henkisesti kiireiseltä, suosien vuorovaikutusta viestien, keskustellen ja jopa matkustellen. Tämä aika auttaa ilmaisemaan itseään selkeästi ja ymmärtämään myös muiden ilmaisut, jolloin yhteistyöt, suunnitelmat ja neuvottelut sujuvat hyvässä hengessä.

Auringon ja Merkuriuksen pehmeät kulmat Saturnukseen ja Plutoon voivat tarjota uusia menestymisen mahdollisuuksia, lähinnä työelämässä. Myös yleisesti uusiminen ja uudistaminen sopii tähän hetkeen, auttaen myös ajattelemaan selkeästi ja tekemään pitkän aikavälin suunnitelmia. Auringon ja Merkuriuksen harmoninen kulma Neptunukseen jättää aineelliset ja materiaaliset asiat pienemmälle huomiolle henkisten asioiden tullessa tärkeämmäksi.

Luovuus, mielikuvitus ja taiteellisuus valtaavat mieltä voimalla ja ne voi käyttää järkevästi sekä tehokkaasti hyödykseen. On itsestä kiinni mihin oman energiansa kohdistaa. Uusia aloituksia, ideointia ja suunnan muutosta tukee myös päivän 11.11. numerologinen merkitys.

Tiistaina 12.11. on täysikuu klo 19:51 härän merkissä. Aurinko on yhtymässä perääntyvään Merkuriukseen ja kuu oppositiossa Merkuriukseen, jolloin täysikuun haasteet ovat tunteiden ymmärtäminen sekä viestintä. Tämä täysikuu kehottaa kääntymään sisäänpäin ja pohdiskelemaan omia tunnemyllerryksiä sekä ristiriitaisuuksia ajatusten ja tunteiden välillä. Harmoniset kulmat Saturnukseen ja Neptunukseen pehmentävät väärinkäsityksiä, väittelyjä ja ristiriitoja.

Saturnus antaa kärsivällisyyttä ja emotionaalista voimaa käsitellä sisältä nousevia hämmentäviä tunteita, joita täysikuu oppositiossa perääntyvään Merkuriukseen saattaa aiheuttaa. Kun luottaa omaan vaistoon ja järkeen, tulee tekemään oikeita päätöksiä.

Täysikuun pehmeä kulma Neptunukseen lisää tunneherkkyyttä, jolloin saa paremman yhteyden omiin tunteisiin ja oman intuition hyödyksi käyttämiseen. Täydenkuun pehmeä kulma Plutoon auttaa myös syvempään ja voimakkaampaan tunteiden käsittelyyn. Saturnuksen ja Neptunuksen pehmeä kulma mahdollistaa pitkäaikaisen unelman toteuttamisen, mutta siihen vaaditaan kärsivällisyyttä ja työtä. Mars on tarkassa pehmeässä kulmassa Jupiterin kanssa, joka tuo voimaa, onnea ja rohkeutta. Tämä Mars/Jupiter -kulma vahvistaa täydenkuun positiivista luonnetta ja auttaa onnistumaan niissä toimissa mihin ryhtyy, kunhan vain luottaa omaan sisäiseen vaistoon ja fiilikseen.

Keskiviikkona 13.11. päivä on erinomainen kaikelle mikä vaatii selkeää ajattelua , harkintaa ja organisointikykyä. Se suosii liiketoimintaa ja suunnitelmien tekemistä. Merkurius ja Saturnuskin ovat positiivisessa kulmassa, jolloin muisti on vireä ja keskittymiskyky huipussaan.

Merkurius on pehmeässä kulmassa Neptunuksen kanssa, jolloin luovuus, mielikuvitus ja herkkyys ovat voimissaan ja kommuikointi ei-sanallisella tasolla toimii niin hyvässä kun pahassakin, sekä auttaa hahmottamaan asioita isommassa mittakaavassa. Aurinko on pehmeässä kulmassa Pluton kanssa, jolloin on päättäväisyyttä saavuttaa tavoitteet ja varsinkin keskeneräisiä asioita laitetaan pakettiin. Tämä Aurinko/Pluto voima voi myös houkutella vallan käyttöön, joten on parasta olla tarkkana mihin tätä energiapuuskaa käyttää. Tämä voima toimii hyödyksi vain silloin kun ei väärinkäytä sitä, sillä väärinkäyttö osuu loppuviimein vain omaan nilkkaan.

Torstaina 14.11. Venus on haasteellisessa kulmassa Neptunukseen, joka voi aiheuttaa pientä epävarmuutta itsestä ja siitä miltä näyttää muiden silmissä. Rakkauselämässä voi tulla pieniä vastoinkäymisiä jos on luonut toisesta liian ruusunpunaisen kuvan, joka ei ole totuudenmukainen. Terveissä rakkaussuhteissa tämä pettymyksen tunne ei ilmene.

Epävarmuuden ja arkuuden tunne sekä lisääntynyt hellyyden tarve voi johtaa uuteen suhteeseen, jolloin kannattaa odotella hetki ennen kuin sitouttaa itseään. Tai ainakin katsoa ettei luota liian sinisilmäisesti toiseen. Epävarmuuden tilassa ei suosita surun hukuttamista pulloon tai liiallista ”herkkujen” syöntiä, sillä myrkytyksen ja masennuksen vaara voi tällöin olla suuri.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa