SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Kotisi on linnasi – vinkkejä kodin energioiden puhdistamiseen

Tällä kertaa perehdymme hieman kotimme energioihin.

On tärkeää, että kotimme on paikka jossa sielu lepää. Kaikki keskeneräisyys, rikkinäisyys ja likaisuus syövät energiaamme enemmän kuin osaamme ajatellakaan. Hyvin useasti törmää myös ihmisiin, jotka kotia vaihtaessaan fiksaavat kaikki paikat kuntoon seuraavaa asukasta varten. Miksi emme osaa arvostaa itseämme niin, että tekisimme sen saman myös itseämme varten? Miksi tyydymme vähempään?

Kohottaessasi kotisi energioita, aloita perusasioista. Järjestele tavarat oikeille paikoilleen ja vie kaikki roskat, mukaan lukien kuolleet kukat, ulos jäte- ja kierrätysastioihin. Siivoa kaikki fyysinen lika tai kutsu luoksesi siivooja, joka tekee tämän puolestasi. Kiinnitä huomiotasi myös ikkunoihin. Valoisan aikaan pidä verhot auki ja pyri pesemään ikkunasi vähintään kerran vuodessa. Tuuleta kotisi perusteellisesti. Tuuletuksen aikana voit kiertää kotisi huoneiden nurkat ja käsillä taputtaen tai heiluttaen laittaa energiat liikkumaan. Kyseistä energiapuhdistusta voit tehostaa myös energianpuhdistusmusiikilla jota on runsaasti tarjolla netissä.

Useasti edellä kuvattu auttaa saamaan kotisi energiat paremmaksi. Tämän jälkeen on hyvä alkaa havainnoimaan tarkemmin ympäristöä. Kartoittaa remontin tarve, arvioida rikkinäiset tavarat/asiat ja joko korjata ne tai laittaa pois. Perehtyä tarkemmin kaappien sekä laatikoiden sisältöön ja laittaa menemään kaikki turha tai sellainen mikä ei tuota iloa. Yleisestikin tehdä tavaroille/asioille jotain jos ne eivät miellytä silmää tai sydäntä.

Mikäli näiden toimenpiteiden jälkeen vielä aistit raskasta kotiisi kuulumatonta energiaa, on aika ottaa voimallisemmat keinot käyttöön. Voit tilata joko ulkopuolisen tekemään tämän lähipuhdistuksena tai etänä tai sitten tehdä sen itse. Menetelmiä on varmasti yhtä paljon kuin tekijöitäkin ja alla esimerkki tavasta minkä olen havainnut itselleni parhaimmaksi.

Avaa ikkunat tai ovet tuulettaaksesi mutta visioi niihin kirkkaat suojat jotka päästävät raskaat energiat ulos ja puhtaat sisään. Jos visiointi ei ole vahvuutesi voit asettaa niiden eteen myös vuorikristallit jotka ohjelmoit tähän samaan tarkoitukseen. Laita energianpuhdistusmusiikki soimaan ja lähde kulkemaan kodissasi järjestelmällisesti huoneesta toiseen kaikkia nurkkia myöten Salviaa polttaen. Kuuntele ja aisti tuntemuksiasi tätä tehdessäsi. Voit huomata kuinka jostakin paikasta energia puhdistuu helposti ja jossakin on tiukempana. Aseta merisuola-astioita paikkoihin jossa olet aistinut energian tiukempana.

Kun olet kiertänyt koko huoneiston, voit tehdä vielä vahvistuskierroksen Salvian kanssa. Tehtyäsi tämän pyydä Valon energiaa täyttämään kotisi ja osoita kiitollisuutta joko ääneen tai mielessäsi kiittäen. Voit vahvistaa tätä myös sytyttämällä kynttilän. Anna merisuola-astioiden olla paikallaan noin vuorokauden ennen tyhjentämistä. Vuorokauden kuluttua vie suolat joko suoraan pois huoneistosta tai vedä ne vessasta alas mutta älä jätä lojumaan sisälle roska-astiaan.

Kun kotisi energiat ovat tasapainossa, pystyt paremmin rentoutumaan ja lataamaan akkujasi. Voit myös huomata kuinka oma energiatasosi alkaa nousemaan ja kiinnostut taas uusista tai unohdetuista asioista.

Ilolla, Valolla ja Kirkkaudella,
Sari

Teksti: Sari Vihriälä

Vastaa