SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Hyvät, pahat vai rahat?

Viime aikoina on tullut pohdittua niin omaa elämäntehtävää kuin rahan merkitystäkin. Silloin kun on positiivinen ote elämään, kaikki tuntuu virtaavan paremmin, myös raha. Mutta kun jymähtää negatiivisiin energioihin, niin mikään ei tunnu virtaavan – paitsi laskupino, joka kasvaa kasvamistaan.

Minkälainen suhtautuminen sinulla on rahaan? Miten suhtaudut elämään noin yleensä? Onko siinä miten suhtaudut rahaan jotain yhteistä elämään suhtautumisesi kanssa? Pitääkö raha ansaita hiki hatussa – raatamalla? Onko väärin ansaita tai saada runsautta helpommalla? Aiemmin käsityöläisenä toimiessani huomasin kuinka koin rahan hyvin negatiivisesti – puhuin jopa siitä, ettei minulla ole varaa johonkin – eikä sitten ollutkaan. Sanat ja ajatukset vahvistivat puutteen energiaa. Opin pikkuhiljaa muuttamaan suhtautumistani rahaan positiiviseksi. Opin myös ottamaan vastaan apua, vaikka aiemmin minulla oli hyvin tärkeää pystyä selviytymään yksin.

Opit vanhemmilta

Positiivisempi ote elämään ja rahaan, luottamus siihen että pärjään, on muuttanut elämääni positiivisesti. Tiedän, että raha virtaa paremmin kun olen itse korkeammissa positiivisissa energioissa. Jos olen väsynyt tai sairas, silloin minun annetaan levätä – asiakkaat pysyvät poissa.

Moni on varmaan oppinut vanhemmiltaan sen miten rahaan suhtautuu. Runsautta riittää kyllä kaikille, kun ajattelemme rahasta neutraalina vaihdon välineenä. Positiivisesti voi ajatella olevansa hyvin toimeentuleva, luottaa siihen että pärjää seuraavankin viikon ja kuukauden, vaikka tili olisikin sillä hetkellä tyhjä.

Elämän tarkoitus ei ole synkistely vaan ilossa eläminen – elämästä nauttiminen – tehdä sellaisia asioita mitkä tuovat iloa. Se miten elämään ja rahaan suhtautuu, voi näkyä elämässä negatiivisesti elämänilon ja rahan puutteena. Mutta on paljon asioita mistä olla kiitollinen ja iloinen, vaikka talous ei olisikaan vielä niin hyvässä kunnossa. Jos tuntee itsensä uhriksi, saa sitä sitten ollakin. Mutta jos elää kiitollisuudessa päivä kerrallaan, niin vaikuttaa se myös taloudelliseen tilanteeseen positiivisesti.

Luo positiivisesti

Me olemme täällä oppimassa asioita sieluna ihmiskehossa – meillä on ollut monta ihmiselämää takana, myös köyhyyslupauksen tehneenä munkkina tai nunnana. Ne lupaukset saa nyt katkaista. Voit tehdä sen omin sanoin. Me olemme osa kaikkein korkeinta – me luomme tulevaisuuttamme joka päivä – luodaan sitä positiivisin sanoin, ajatuksin ja teoin!

Me Kuudes Aisti Auttajat autamme ja neuvomme intuitiivisesti, mutta myös omaa elämänkokemustamme – hyvässä, pahassa ja rahassa – hyödyntäen.

Päivystävät auttajat: auttajat.kuudesaisti.net
Kirjalliset tulkinnat ja kaukohoidot: puoti.kuudesaisti.net

Teksti: Marjaana Kaakinen

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa