SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 47 – Merkurius jatkaa matkaansa

Viikon kohokohtia on Merkuriuksen perääntymisen päättyminen (keskiviikkona 20.11.) jolloin viikon alkupäiviin voi vielä liittyä pieniä ongelmia niin tietoliikenteessä kuin tieliikenteessäkin. Mars siirtyy skorpionin merkkiin alkuviikosta (19.11.) ja loppuviikosta Aurinko siirtyy jousimiehen merkkiin (22.11.).

Tiistaina 19.11. Mars siirtyy aamulla skorpioniin, jolloin energia muuttuu vahvaksi ja eteenpäin vieväksi. Marsin energia skorpionissa on kurinalaista, pitkäjänteistä ja suunniteltua. Vaikkakin tätä energiaa johtaa syvät ja voimakkaat tunteet niin vihassa kuin rakkaudessakin, jolloin on hyvä katsoa mitä voimallaan tekee. Yleisesti tässä on voimakas toiminnallisen kauden lataus.

Mars on harmonisessa kulmassa Jupiterin kanssa, joka myös avittaa rakentavaa ja tehokasta toimintaa. Mars on oppositiossa Uranukseen, joka saattaa tuoda hermopainetta, jännitystä ja itsehillinnän puutosta. Kärsivällisyys on tälläisenä päivänä hyve. Myös pieni harkinta miten pisteliäästi puhuu, sillä vanhat ”unohdetut” kaunat, katkeruudet ja kateudet saattavat nousta esiin.

Keskiviikkona 20.11. Merkuriuksen perääntyminen päättyy iltapäivällä skorpionin merkissä. Merkurius on harmonisessa kulmassa Kuuhun, jolloin tämä aika suosii keskusteluja. Ei tarvitse miettiä mitä sanoo, kun on sopusoinnussa omien sekä muiden tunteiden kanssa. Merkuriuksen ollessa skorpionin merkissä on mahdollisuus päästä keskusteluissa syvälle omien sisimpien tunteiden kanssa, käsitellessään niitä toisten kanssa.

Tämä on hyvä aika keskustella perhe- ja parisuhdeongelmista. Sitä tukee myös Merkuriuksen pehmeä kulma Neptunukseen, jolloin tuntee itsensä empaattiseksi, ymmärtäväksi ja herkemmäksi vaistoamaan muiden tunteita.

Perjantaina 22.11. iltapäivällä Aurinko siirtyy jousimieheen ja luo optimismia ja kasvua ympärilleen. On mahdollisuus nähdä laajemmalla näkökulmalla miten toiveet saadaan toteutuvaksi ja mihin suuntaan on mentävä. Aurinko jousimiehessä suosii ennakkoluulottomuutta, mutta voi myös tehdä liiankin ”tyhmänrohkeaksi”, joten tärkeää on tunnistaa oikea hetki. Aurinko on haasteellisessa kulmassa Marsiin, joka antaa runsaasti tarmoa mutta liiallisena voi ilmentyä myös hyökkäävyytenä tai riitelyn haluna. Tällöin on suositeltavaa purkaa liika energia fyysiseen rasitukseen.

Aurinko on haasteellisessa kulmassa Jupiterin kanssa, joka koettelee kurinalaisuutta ja silloin saattaa helposti sortua liioittelemaan ja ampumaan yli joissakin asioissa. Kannattaa pysytellä jalat maassa, pitäytyä tosiasioissa ja ottaa tarkasti pikkuseikatkin huomioon, niin välttää suurimmat hunningot. Aurinko on harmonisessa kulmassa Chironiin (tarkka 23.11.), joka auttaa kasvamaan henkisesti. Kuvio vahvistaa omaa egoa positiivisessa mielessä – maadoitettuna ja järkevänä – kun tunneherkkyys omien tunteiden käsittelyyn kehittyy.

Sunnuntaina 24.11. Venus on yhtymässä Jupiterin kanssa, joka lupaa rakkautta, rahaa, harmoniaa ja onnellisuutta. Varsinkin jos olet tehnyt paljon työtä oman unelmasi eteen ja kerryttänyt hyviä tekoja, jolloin saa melko varmasti nauttia hyvästä karmasta ja palkintojaksosta. Tämä lisää myös fyysistä ja henkistä kauneutta, jolloin sosiaalinen suosio on varmaa, kun tämä Venus/Jupiter -yhtymä on harmonisessa kulmassa Marsiin.

Uusia rakkaussuhteita syttyy tällaisessä ajassa ja ne eivät ole vain yhden illan ihastuksia. Talousasioissa kannattaa hyödyntää kaikkia tarjouksia mitä eteen tuodaan ja tämä suosii myös arpaonnea. Tukena myös Uranus on hyvässä kulmassa Jupiter/Venukseen, jolloin luvassa on positiivisia ja yllätyksellisiä muutoksia. Mars on tarkassa oppositiossa Uranuksen kanssa, joka voi tehdä tähän erittäin rakkaudellisen harmoniseen päivään hiukan itsehillinnän puutosta, jännitystä tai hermopaineita.

Kärsimättömyys ja impulsiivisuus liittyvät tähän myös, joten kannattaa harkita ennen kuin uusia ja tärkeitä asioita aloittelee. Myös omaisuuteen liittyvissä asioissa voi ilmetä riidanhaluisuutta ja erimielisyyksiä.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa