SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 48 – Pientä ja suurta säätöä

Maanantaina 25.11. Aurinko on haasteellisessa kulmassa Uranukseen, joka voi tuoda mukanaan hermostuneisuutta ja jännitystä. Se voi olla viesti, että elämän mielekkyyteen tarvitaan pientä tai suurempaa säätöä. Tämä on hyvä aika muuttaa suuntaa ja kokeilla uudenlaisia järjestelyjä, kunhan ei ole tyhmänrohkea tai pidä itsepäisesti kiinni muuttuvista tekijöistä. Kannattaa yrittää luovia mukana muutoksessa, sillä Auringon haasteellinen kulma Marsin kanssa tuo valtavasti tarmoa, joka voi turhautuneena purkautua riitelynhaluna tai hyökkäävyytenä.

Jupiter ja Venus ovat yhtymässä, joka tuo mukanaan paljon hyvää. Varsinkin jos on tehnyt paljon työtä oman unelman eteen, sekä muutenkin kerryttänyt hyviä tekoja. Jupiter ja Venus ovat harmonisessa kulmassa Marsiin, joka lupaa romantiikkaa. Raha-asioillekin tämä kuvio on edullinen, sillä myös pehmeä kulma Uranuksen kanssa suosii arpaonnea, läpimurtoa unelmien toteuttamisessa tai rakkaussuhteen uudistamisessa uudelle tasolle. Myös uuden suhteen alkamiseen on nyt oivallinen aika.

Tiistaina 26.11. Venus siirtyy kauriin merkkiin. Venus kauriissa haluaa elää turvallisesti normien ja sääntöjen mukaisesti, josta voi olla haittaa varsinkin ulkoiselle statukselle. Venus kauriissa rakastaa säännöllisiä rytmejä ja ponnisteluja kohti parempaa tulevaisuutta. Se osoittaa rakkautensa tekemällä asioita pyyteettömästi, ei niinkään sanoin tai suurin lahjoin. Uskollisuus ja luotettavuus on venus-kauriin hyveitä, kun taas laskelmointi ja jääräpäinen mekaanisuus hoitaa rutiineja on sen toinen ääripää.

Uusikuu klo 17:05 jousimiehessä antaa yleisesti lämminhenkisen ja optimistisen mielialan, mutta uusi kuu kohdistuu nyt planeettoihin jotka tarjoavat myös voimaa, rahaa ja menestystä niille, jotka osaavat toimia muutoksia ja muuttuvia olosuhteita ennakoiden. Uusikuu jousimiehessä tuo mukanaan henkistä rauhattomuutta ja halua kokea jotain uutta. Tämä levottomuus voi stressata, jolloin on vaikea pitää tunteet kurissa. Uusikuu on haasteellisessa kulmassa Uranukseen, joka voi tuoda mukanaan muutoksia, jotka aiheuttavat ärsytystä ja jopa vihamielisyyttä. Joten kannattaa harkita hetki ennenkuin reagoi tai toimii, varsinkin suorasanaisuutta kannattaa välttää.

Keskiviikkona 27.11. Neptunus lopettaa perääntymisjakson, joka alkoi 21.6.2019 kalojen merkissä. Neptunus on haasteellisessa kulmassa Jupiteriin, jolloin testataan omia uskomuksia ja harhoja pettymyksen kokemuksilla. Nyt punnitaan sitä mikä on oikeasti totta ja tärkeää, ja mikä taas perustuu haaveilun aikaansaamaan illuusioon. Neptunus on harmonisessa kulmassa Saturnukseen, joka antaa tervettä järkeä todellisuudentajuun ja vähentää harhaanjohtamisen riskiä. Neptunuksen ja Saturnuksen kulma innostaa ja inspiroi myös kovaan työhön omien unelmien toteuttamiseksi.

Neptunuksen perääntyminen on saattanut aiheuttaa pelkoja ja ahdistuksia. Virheellisiä illuusioita ja todellisuuksia on tipahdellut maanpinnalle näyttäen sen ”oikean” todellisuuden missä elää. Tämä on saattanut olla kovakin shokki jos on elänyt haavemaailmassa luottaen kaiken järjestyvän ilman omaa panostusta. Shokin kohdatessa saatetaan turvautua aineisiin jotka tuovat hetken helpotuksen. Yleensä Neptunuksen perääntyminen tuo menneisyydestä sen kipupisteen mitä on yrittänyt paeta, ja jonka käsittelyyn on ehkä täytynyt vetäytyä olemaan itsekseen. Jopa käymään itsesäälin, syvän ahdistuksen sekä häpeän lähteellä. Neptunuksen perääntyminen on ollut erittäin ihanteellista omalle henkiselle kasvulle.

Torstaina 28.11. suoristunut Neptunus on Merkuriuksen kanssa tarkassa harmonisessa kulmassa, joka suosii luovuutta, mielikuvitusta, herkkyyttä ja henkisyyttä. Tämän ajan lisääntynyt herkkyys suosii kaikenlaisten harmoonisten lajien työstämistä kirjoittaen, laulaen, soittaen, tanssien, maalaten tai vaikkapa näytellen. Aika suosii myös telepatiaa ja kaikkea ei-sanallista kommunikaatiota, sillä kaikki aistit on hienosäädetty herkille värähteille. Intuition ollessa tarkkana ja vahvana on hyvä luottaa sen tuomiin vaistoihin ja oivalluksiin.

Venus on tarkassa harmonisessa kulmassa Uranukseen, jolloin rakkaus stimuloidaan uudestaan ja mahdollinen uusi rakkaus voi saada alkunsa. Tämä aika antaa mahdollisuuden kokeilla jotain uutta, tai voi teettää jopa halun kokeilla jotain erityisen jännittävää. Tämä aika suosii sosiaalista seurustelua sekä vapautta tehdä ratkaisuja ilman suurempia suunnitelmia. Myös odottamattomat positiiviset yllätykset ovat suosiollisia, jopa arpaonni tai rahalliset bonukset. Kaikenlainen luovuus on myötätuulessa, sillä kauneudentaju on tässä Venus/Uranus kulmassa ainutlaatuista ja ennakkoluulotonta.

Lauantaina 30.11. Merkurius on harmonisessa kulmassa Saturnuksen kanssa, joka antaa keskittymiskykyä, sekä kykyä nähdä laajasti suunnitelmien toteuttamiseksi. Tämä antaa selkeyden nähdä miten suunnitelma viedään toteutukseen sekä antaa vastuuntuntoa ja sitkeyttä tehdä tarvittavat työt tavoitteiden eteen. Merkuriuksen herkkä kulma Neptunuksen kanssa antaa mielikuvituksen ja herkkyyden tavoitteiden toteuttamiseen. Saturnuksen harmoninen kulma Neptunukseen antaa tervettä järkeä ja organisointikykyä, joka pitää jalat maassa.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa