SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Tyydytkö tavanomaiseen?

Elämä vie eteenpäin juuri niin kuin pitääkin, jos annat sille luvan. Saat toteuttaa itseäsi niin kuin sinulle tuntuu hyvälle, kun haastat itsesi ja hyppäät välillä tuntemattomaan. On niin helppoa tyytyä tavanomaiseen, siihen mitä on. Mutta kuka sanoo, ettei sinusta olisi paljon muuhunkin? Riittää kun katsoo peiliin, siellä on se suurin syyllinen. Me itse tai paremminkin meidän alter egomme sieltä nousee esille – ei se halua muutoksia vaan sitä tasaista elämänmenoa kuten aina ennenkin.

Miksi sitten emme uskalla haastaa itseämme, ja heittäytyä johonkin aivan uuteen, kun se jo niin kutkuttelee meitä – tehdä elämänmuutos, hypätä oravanpyörästä, tehdä sitä mitä rakastaa? Pelko lienee suurin syyllinen – miten pärjään, jos hyppään tavallisesta työelämästä pois, millä rahalla minä kuvittelen tekeväni tämän kaiken, millä minä maksan laskut, mitä muut ihmiset ajattelevat?

Itselleni oravanpyörästä pois hyppääminen – itse asiassa minut siitä tyrkättiin pois, mutta niin että olin ensin ne potkut hyvästä työpaikasta ja työstä itselleni ilmentänyt – on ollut parasta mitä minulle on tapahtunut lapsen saamisen ja muutaman muun asian jälkeen. Olen saanut aikaa itselleni ja ajatuksilleni. Toki yrittäjäksi heittäytyminen ei yrittäjän tyttärenä ollut sitä mihin pyrin, mutta se on ollut se keino, jolla olen saanut oman elämäni siihen malliin, että olen onnellinen juuri siinä missä olen.

Kuuntele sydäntäsi

Henkimaailma on kyllä vienyt minua eteenpäin, välillä vienosti ja toisinaan vähän potkuja persuksille antaen. Viesti on tullut perille, ja olen haastanut itseni tekemään asioita, joita en ikipäivänä osannut kuvitella tekeväni syystä etten kuvitellut minulla olevan sellaisia taitoja ensinkään. Kuinka nyt henkilö, joka ei osaa kirjoittaa sujuvaa tekstiä, voisi kirjoittaa juttuja toisten luettavaksi tai ohjata piirustuskurssia toisille, kun ei osaa piirtää? Mutta kun haastat itsesi niin kyllä niitä taitoja ja tietoja alkaa tipahtelemaan kohdalle, jos olet avoin ja otat tilaisuudesta kiinni.

Henkimaailmasta – on se sitten henkiopas, enkelit, jumala, kaikkein korkein tietoisuus tai valoon siirtynyt isoäiti – autetaan meitä kaikkia, jos vain pyydämme apua. Mutta ilman pyyntöä he eivät voi auttaa. Apua saa pyytää, sillä he auttavat niin mielellään suuresta rakkaudesta tätä ihmiskuntaa ja sinua, minua, meitä kaikkia kohtaan.

Miksi siis tyytyä tavanomaiseen, jos sinulla on palava halu kokeilla siipiäsi jollain tietyllä alueella tai tavalla – anna mennä, uskalla kokeilla. Ja mitä sitten jos epäonnistuu, virheitä ei kannata pelätä – mutta niin kauan kun sinulla on sydän mukana kaikessa mitä teet, et voi epäonnistua. Elämä on ihana seikkailu, kun vaan uskallamme elää täydesti – ei täydellisesti – ilman pelkoa tulevasta. Elä ilossa ja rakkaudessa, nauti elämästä. Tekevälle sattuu myös virheitä, mutta niitä tehdessä pidetään hauskaa matkalla kohti suurta tuntematonta.

Kuuntelethan sydäntäsi?

Kannustaa,
Marjaana

Teksti: Marjaana Kaakinen

Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa