SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 49 – Monta harmoonista kulmaa

Maanantaina 2.12. Jupiter siirtyy kauriin merkkiin. Jupiter mielletään onnen ja ilon planeetaksi, joka viestii optimismista. Se liitetään keksimiseen sekä kehittämiseen, kuten myös matkusteluun niin fyysisesti kuin henkisestikin. Yksinään onnen planeetta Jupiterilla on kääntöpuolensa; liian hyvän itsetunnon myötä saatetaan ottaa turhia riskejä tai luottaa onneen esimerkiksi rahapeleissä.

Jupiter kauriissa -kuvio taas lisää velvollisuudentuntoa ja hillitsee riskien ottamista. Jupiter kauriissa voi aiheuttaa pysähtyneisyyttä kehityksessä ja etenemisessä, sillä liika varovaisuus ja pelko materian menettämisestä on tälle yhdistelmälle tyypillistä. Mutta, Jupiterin harmoninen kulma Uranuksen kanssa hellittää tätä rajoittavaa tekijää ja tuo vapautta henkisessä mielessä. Parhaimmillaan kuvio voi tuoda myös pieniä yllätyksellisiä onnenhetkiä.

Tiistaina 3.12. Merkuriuksen ja Pluton harmoninen kulma on tarkka, jolloin ajatuksiin ja keskusteluihin tulee syvyyttä ja voimakkuutta. Vakavat ja salaperäiset aiheet saattavat kiehtoa mieltä, erilaiset salaisuudet ja juonet tulla näkyväksi. Myös älyn yhdistyminen vahvaan intuitioon antaa puheelle voimaa, jolla on helppo saada hallittua muita. On kuitenkin varottava ettei käytä tätä voimaa väärin.

Venuksen ja Marsin harmoninen kulma on tarkkana, jolloin on parhainta aikaa romantiikalle ja seurustelulle, sillä siinä on sopiva sekoitus seksuaalisuutta ja hellyyttä. Tämä tasapaino seksuaalisuuden ja hellyyden välillä auttaa antamaan sekä vastaanottamaan rakkautta ja ”jumalointia”. Venuksen ja Marsin harmoninen kulma auttaa myös luovuuteen, uusien sydäntä lähellä olevien projektien aloittamiseen tai jatkamiseen.

Perjantaina 6.12. Hyvää itsenäisyyspäivää romantiikan ja seurustelun kuvioissa

Lauantaina 7.12. Venus on harmonisessa kulmassa Neptunuksen kanssa (tarkka 8.12.), jolloin aika on suosiollinen intohimoiseen romantiikkaan sillä kaikki aistit herkistyvät kauneudelle, luovuudelle ja mielikuvitukselle. Venuksen ja Marsin harmoninen kulma vahvistaa myös romantiikan ja rakkauden aikaa. Tälle ajalle on ominaista magneettinen vetovoima, jolloin voi kohdata joko sielunkumppanin tai henkisen kumppanin, jota on houkutellut luokseen.

Sunnuntaina 8.12. Jupiterin ja Chironin välinen haastekulma kysyy halua saada huomisesta parempi kuin tästä päivästä? Vastaus kertoo, kuinka tunnustaa haavoittuvuuden, epävarmuuden tai kuinka avoimesti antaa hylätyksi tulemisen tunteen tulla pintaan. Tämä kulma haastaa muuttumaan ja muuttamaan itseään ja asenteitaan.

Auringon ja Neptunuksen haasteellinen kulma on tarkkana, joka voi heikentää ”elinvoimaa”. Motivointi tai innostuminen mistään työhön liittyvästä voi takkuilla sekä tuoda pettymyksiä tai sekaannuksia ihmissuhteissa, jos niille on asetettu liian isoja oletusarvoja. Auringon ja Neptunuksen haasteellisen kulman pettymysten helpottaja on luovuus ja mielikuvitus.

Teksti: Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa